Mavi ve yeşil gözün etkileyiciliği gördükçe, kahverengi gözün ne kadar sıradan ve çirkin olduğunu fark ediyorum.
Haksız mıyım?
Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genellikle kahverengi gözlü oluyor insanlar. Bu bence insanlara bir hakaret. Neden çirkin olsun ki. Ben yeşil gözlüyüm ama çok da önemli değil göz rengi. Bence bir gözü güzelleştiren rengi değil. Göz şekli ve bakışlardır. Renkli gözlü olup da boş bakan o kadar insan var ki. Ben de kahverengi ve siyah gözlü insanları daha çekici buluyorum.
💕💕 vay be gerçekten senin gibi insanlar bulmak zor bazi insanlar var Gozu Yeşil mavi felan olanlar Egosu tavanda her yerde Bahsediyor benimde Sarı saçlıyım Fakst konusunun bile acilmadini istrmiyorum cubku bence konusmak sacma surekli ovmeleri felan Sonucta Allahin verdiği sey biz calisarak kazanmadikki 👍
sen bir meleksin💖
öncelikle çirkin demen çok yanlış . sonuçta Allahın yarattığı bir şeye böyle bir tabir kullanmak hiç iyi değil. hepsinin güzelliği ayrıdır. her mavi ve yeşil gözlü çok güzelmi sanıyorsun ya da her kahverengi gözlü biri güzel değil mi. Allah kime neyin yakışacağına karar vermiş yaratmış biz ona çirkin buna güzel diyemeyiz.
çoğunluğumuzun göz rengi bu beğenmiyorsan git avrupada yaşa :D bizde böyle. çirkin demek yanlış ayrıca gözün bir görevi var oda görmek değilmi? göremiyor olsanda dünyanın en güzel gözlerine sahip olsan neye yarar değilmi ?
En çirkini o renk.
Mavi göz rengi başka. Hitler haklıydı. Bunu yeşil gözlü biri olarak söylüyorum :D
@MayhemGirl Ari irk sevdani git baska yerde anlat Hitleri nie bukadar savundun anlamiyorum O en buyuk bir irkci.. hem Mavi ve yesil gözlü insanlar Bana itici geliyor Atam disinda Ataminkiler candir
@MayhemGirl senin yaptigin Ari irkciliktan baska bisey değil sonucta K. rengi gozluleride Tek yaradan yaratti..
@MayhemGirl Bence yesil ve Mavi gozde Bana gore itici
Cevap
24Cevap
Tamam onlar da güzel renkler ama bakışlar nemli. kimisi renkli gözlüdür ama bakmayı bilmez, aptal aptal çevreyi süzer sadece. Ama bazıları öyle bir bakar ki zeka fışkırır, pek çok mana barındırır. Benim gözlerim de kahverengi ama uzun gür kirpilerim be yay gibi kaşlarım vardır ve hep ıslak baktigim söylenir. Hiç özentim olması o nedenle renkli gözlere
Kimse kendi göz rengini seçemiyor.
Her göz renginin kendine göre bir güzelliği var.
Biz bir gözün tek bir kirpiğini bile yaratamıyorken,
Bu mükemmel yaratılışa çirkin diyebilme hakkını nereden alıyoruz ?
Benim gözlerim koyu kahverengi ve seviyorum gözlerimi asla başka bir renk olsun diye düşünmedim benim gözlerimdende etkilenenler oluyor güzel oldugunu söylüyolar bence renk büyüklügü küçüklügü güzelligi önemli degil önemli olan bakmaktır ve baktıgını görmektir bir göz göremiyorsa saglıgı yoksa bence yeşil mavi ela olsada bir işe yaramaz ..
haksizsin kör olupta kahverengi gözlere bile sahip olamayanlar var Allah in yarattigi hicbirsey cirkin degildir! yat kalk sukret ki gözlerin var..yakistiktan sonra ha mavi ha sari ne fark eder
gözün renginin mavi,yeşil olması önemli değil BAKMAYI BİLMEDİKTEN SONRA:))
ben öyle güzel gözlü kişiler gördüm ama sadece gözleri güzeldi bakışları sıfırdı...ama bir kahverengi gözün nasıl delici,nasıl yakıcı baktığına şahit oldum..
eyvallah abim seninde güzel :)
Bu nasıl bir ego nasıl bir kibir arkadaş? Zaten renkli gözlülerin çoğu kibirli. Sen mi yarattın o renkli gözünü de böyle aşağılama hakkını kendinde buluyorsun?
kahverengi renk değilmiş onu öğrendim-
valla senin bu sölzerin senin ne kadar sıradan ve problemli oldugunu gösteriyor :D yok cidden güzm kahve oldugundan değil :D durum on gösteriyor :D
Allahın verdiği özelliğe sen cirkin diyemezsin. Senin bu tavrın pskolojık bozuklugun oldugunu gosteriyor. Herkes aynı olmak zorunda degıl. Destek bekliyodun heralde
Katılmıyorum , tamam sıradan geliyor olabilir çevrendekiler kahverengi gözlüdür ama çirkin de değil. Önemli olan renk değil bakışlardaki anlamdır :p :d
tabiikiii.
yo haksızsın kahverengi gözlülerin hakkı yeniyor bu ülkede çok olan şeyin kıymeti bilinmiyor oysa ki en anlamlı bakan göz en güzel göz bence kahverengi...
haksızsın neden rabbim herkese yakışanı vermiş sadece bakmasını bilmek gerek ölü balık gibi bakmanın anlamı yok
turkiyede mavi gözler cogunlukta bu yuzden renkli gözler daha cok begenilir ama skandinavya ulkelerinde yani isvec norvec danimarka finlandya gibi yerlerdeyse kahverengi gözler begenilir nedeniyse oradaki yerlilerin gözu hep mavidir :)
çirkin demen çok yanlış bu arada gözün bir görevi var değil mi? o da görmek. göremedikten sonra gözlerin güzel olsa neye yarar? ayrıca, kahverengi göz asla sıradan ve çirkin değil. zaten göze güzellik veren şey rengi değil, şekli ve bakışlardır. ben kahverengi gözleri daha ilgi çekici buluyorum.
İyi misin annem ? Gel bir soğuk limonata vereyim yazık sana
saçma bir mantık kahverengi göz tüm renklerin karışımı ve düzenli olduğu için en güzel renktir sadece çok olduğu için öyle sanıyorsun.Mavi gözde pigment eksiklliği var o yüzden mavi
çirkin olanda bile yeşil göz var diye seviliyor begeniliyor neden onuda bilmiiyorum çirkin ama yeşil göz var
haklısn
Genelleme yapmamak gerekir belki sarışın birinde çirkin durabiliyor ama esmerde hiç de fena değil tabi yüz hattı ten rengide önemli bir faktör
yok ya bence her renk güzeldir. Mesela simsiyah zeytin gibi gözleri olan insanlar var oda çok hoş duruyo,mavi renkte kahverengi renk değilmi :)
katılmıyorum.. hiç bir zaman benim göz kahverengi ben çok seviyorum.. ve bana çok yakışıyor...
Haksızsın.Kahverengi göze sahip olmak harika bir duygudur.
Tamam sevebilirsin lakin çirkin bulmana gerek yok.O da Allah tarafından verilmiş sonuçta canım.
Lakin bana kalırsa ben yeşil gözde ve mavi gözde şeytanlık,fellahlık,daha da çok fesatlık görüyorum.
Ben yeşil gözlüyüm, ama bence en güzel göz rengi bu link
haksızsın
bunu git bir ingilize sor bakalım ne diyecek sana!
Çirkinlik başkalarının fiziksel özellikletini aşagılamaktır.
Bu durumu destekleyicegimizi mi zannediyorsun yoksa? bence saçmalıyorsun.
kahverengı gozluye gorede dıerlerı ıtıcı gelıodur :D ne alakaa sımdıı
Kahverengi gözlü birinin bakışları beni etkilemez.
Ama onlarda insan, bu ''çirkin'' diyerek aşağılamamızı gerektirmiyor.
Renkli gözlü nunde bakislari Beni etkilemiyor zaten
Hop hop hop orada dur bakalım ne demek kahve gözler çirkin. Benim gözlerimde kahverengi. :/
victorias secret'daki mavi gözleri gördükten sonra kahverengi gözlerimden nefret etmeye başlamıştım -.-
haksızsın senin bu düşüncen de bana itici ve çirkin geliyor
birkere görüyorsa şükretmelisin mavi yeşil kahverengi eleştirme lüksün yok ya görmeseydn ya olmasaydı gözün
bence haksızsın kahverengi gözü de allah yaratmamış mı? çok yanlış düşünüyosun ben esmerim ve gözlerim de koyu kahverengi ve de mavi ya da yeşil diğil diye üzülmüyorum da hem
bende kahverengi gözlüyüm ama haklısın özelliklede bir bayanda mavi göz perfect tir
haksizsin. ne mavi gozlu insanlar var mavi bile kurtaramiyor onlari
Bende de tam tersi durum var fakat sıradan ve çirkin demeye hakkın yok.
yakışana var yakışmayana var genelleme yapmayalım ben kendi göz rengimi seviyorum ama okyanus mavisi
harbiden güzelmiş.maşallah diyelim:)
Bencede çok çirkin. Çingene gözü rengi.
Sırf mavi gözlü olduğum için bir sürü sevgili yapabildim. Çok Ciddiyim
Göz renginin hiç önemi yok bence eğer kirpikleri uzunsa renge gerek yok 😂
hiç alakası yok,googleye kajol yazar mısın ? bak bakalım sıradan mı
Allah yaratmış ama farkta yaratmış yani...:D benimkiler yeşil eyi yani..:D
rengi değil bakış önemli
bendede mavi gözlüler güvenilmezlik uyandırıyor
katilmiyorm sna gozlerm yesil kahverengi ela ya da farketmz her rengin kendine has guzelligi war
Bakışta anlam olmayınca rengi anlamsız olur
Sende çirkin durmuş gerçekten..
benim gözlerimi görsen öyle demezsin...
Ben elayım iyimi sence?
yeşil göz <3
Yeşilli kahveli len benim ühü ühü :(
gözün çıksın
Gözlerin renkli mi?
Genelde renkli gözlü olanlarda bir kendini begenmislik oluyor da kesin mavi gozludur bu :D Tamam ben de renkli gozluyum ama henüz Nirvana ya ulaşamadım heralde niyeyse üstün bir insan olduğumu beynime kabul ettiremiyorum :D
Haksızsın.
Haksızsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar