herkes farklı renk söylüyor ela kahve sarı bazen yeşil diyen bile var güneşte sarı oluyor bizde buraya sormaya karar verdik ben çok beğeniyorum şeklini rengini sizce ne renk ve kötü mü? Bu arada gözde şişkinlik ve göz altı morlukları hastalıktan
Az koymuşsun pek anlayamadım. Biraz daha fazla göz fotonu ekleseydin be abicim :). Güzel güzel. Tü tü tü nazardan saklasın hıaaaa hoooyt. Bu sonda yazdığım nidaları bende anlamadım :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Guzel bir goz :) bir de arada su cimbizi kullansan. Ama gerkekten guzel bir goz.. insan yuzunu merak ediyor :)
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cimbizlik birsey yok ki kasimi zaten duzenli aldiriyorum birseyi yok :D
Çok fazla fotoğraf atmışsın bu kadara gerek yoktu 😂 Güzel bence benim gözlerim mavi veya yeşil değişiyor ama sen kahvede master yapmışsın nadir görülen bişi bence
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl yani nadir görülen birşey derken anlayamadım :D
Rica ederm. Bence kendini begenmen gerekiyor birazda. Kızlarn bu kadar güzellgi takntı haline getirdigini bilmiyodum :). Azck begenmeniz getekiyor. Gözlerin cok güzel duruyo bakmlıda beliki. Yani neyi sorun ettin anlamadm :)
Bende bazen dudaklara bazen gözlere bakarm. İllaki cirkin olsugundan degil. bir yer ilgimi cekiyosa oraya bakar :D. Mesela gözlerin cok güzel. Ben olsam konusurken gözlerine bakarm.
En İyi Cevaplar