Evet gözümün fotoğrafını koydum sizce ne renk ben tam olarak bilemedim ela mı yoksa farklı bir renk mi? Birisini şimdi çektim odada lamba sarı ışık verdiği için ilkinde böyle çıktı ikincisinde ışığı kapatıp karanlıkta sadece telefonun ışığıyla çektim buda böyle oldu sizce gözüm ne renk? 🤔 Şimdiden teşekkürler 💕
Ela renk böyle mi oluyor? Sizce gözlerim ne renk? 🤔?
Aslında oluyor lazerle gözünüzün üst kısmındaki rengi siliyorlar alt kısım ise hep mavidir üst tabaka silerlerse alt tabaka sayesinde gözleriniz mavi gözükür ama riskli bir işlem kör olma ihtimali var 🤔
Dediklerine katılıyorum bende araştırdım, gözlerdeki pigmentleri alıyor gözün genelde mavi renk oluyor, youtubede bright ocular kanalında göz rengini değiştiren insanlar var ama bazıları zamanlakör olmuş gözleri kötüye gitmiş videosunu izlerdim, belki 5-10 yıl sonra daha sağlıklı olur bu lazerle göz rengini değiştirme
Yok hayır yanlış anlama galiba senin yorumunu beğenmedim sanıp yine like'a basmıştım ama aslında beğenmiştim sonra yeniden beğendim falan bir kere daha yapmışım ki 3 olmuş gerçekten kusura bakma 🙂
En İyi Cevaplar