Kahverengi renkli göz sınıfına girerse kahverengi de renkli göz kadar güzel olacak ve öyle kabul edilecek mi sanıyorlar?
Kahverengi soluk bir renk olduğu için renk sayılmaz bu yüzden renkli gözler arasında kahverengi yoktur.
Kahverengi renkli göz sınıfına girerse kahverengi de renkli göz kadar güzel olacak ve öyle kabul edilecek mi sanıyorlar?
Kahverengi soluk bir renk olduğu için renk sayılmaz bu yüzden renkli gözler arasında kahverengi yoktur.
@Mutlucanm Bana 10 gün önce yazmışsın şimdi gördüm Ama benim düşüncelerim bu yönde herkes bi düşüncede olucak diye bişimi var demişsin madem düşüncelerin böyle madem düşüncelerin değişmeyecek o zaman insanlara neden aynı soruları soruyorsun senin düşüncelerin böyle olamaz ben izin vermiyorum sen kimsin ki beni engelliyorsun sen kocasının istemediği aldattığı ciddiye almadığı değer vermediği 100 kiloluk bi ineksin düşüncelerini dayatmaya zorla kabul ettirmeye hakkın yok herkes aynı düşünmek zorunda değilse insanlara saygılı ol herkesi kendin gibi düşünmeye zorluyorsun. ters cevap veriyorsun kendi düşüncelerini dayatıyosun kapat çeneni herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değilse kendi düşünceni kabullendirmeye çalışma inatlaşma
Herkesle kavga ediyorsun inatçı ve kaba birisin kocan seni neden aldatmasın ki akli dengen de bozuk çok saf konuşuyorsun kocan aldatır tabii seni neden aldatmasın
@mutlucanm ben sana dicemi dedim dmden diyecektim ama burdan demek aklıma geldi o yüzden takip etmekten vazgeçtim
Güzel kız, konu göz olunca çok hassasız hepimiz 😌✨
Kahverengi göz “renk değil” fikri bence aşırı haksız. Renk dediğin şey zaten ışığın yansıması, kahverengi de bunun bir tonu. İnsanlar “renkli göz” deyince sadece mavi-yeşil-lacivert düşünüyor, bu da kahverengi gözlüleri dışlanmış hissettiriyor.
Bir de yıllarca “renkli göz güzel, kahverengi sıradan” diye dayatıldı. O yüzden birçok kişi “benim göz rengim neden değersizleştiriliyor?” diye tepki veriyor. Yoksa kimse mavi-yeşile düşman değil, eşit saygı istiyor sadece 💛
Cevap
7Cevap
Bilmem renkli denmesini istemem siyaha yakın koyu kahverengi en güzeli
Özellikle yeşil uzaylı gibi
Uzaylı ne alaka ya🤣
Güzellik algısı görecelidir ama renkli gözün daha güzel olduğu göreceli değildir büyük çoğunluğun güzel dediği nesnel anlamda güzel kabul edilir
Ok
kahverengi de bir renktir teorik olarak onlar da renkli sayılıyor
Soluk ve koyu olduğu için renkli göz sınıfında değil kahverengiye de renkli göz desek kahverengi göz de renkli göz kadar güzel olmuş olmayacak
@savas_melegi iyi günler, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş, tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Hep aynı şeyi yapıyorsun bunaldım
@savas_melegi iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı tek kelime bişey soracağımda
Hep aynı şeyi yapıyorsun
Bunun için edebiyat yapmak bilemedim gerekli değil kahverengi gözlüyüm bir sorun yok
Sıradan sayılıyor
Bende anlamıyorum göz gözdür
Haklısın, kahverengi leş.
Not: Kahverengispor
Boş yapma
Ben boş yapmıyorum alınganlar olarak siz boş yapıyorsunuz senelerdir aynı muhabbet “kahverengi de bir renk”
Aynen sizin köyde okyanus var
Bizim köyümüz yok biz alevi değiliz
Sadece Alevilerin mi köyü oluyor beyniniz bu kadar işte sizin ırkçı sesini kes benim ağzımı bozdurma
Renkli olmadığı için
Renkli denmemesine sinirleniyorlar renkli denince her hâlde kahverenginin renkli gözle aynı olacağını sanıyorlar
Niye sinirleneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?