+1 yılHer insanın güzellik açısından en az 1 güzelliği vardır.
hayat bu, her insana kıskançlık duygusu da eklenmiştir. senin bu konuyu acman kıskançlıktan baska bişey değildir. başkalarının güzelliklerinden ziyade kendi içini ve güzelliğini ya da yeteneklerini bulmaya çalış
kıskançlık bazen kötü bişeydir.06 Yorumla
Soran+1 yılYa he he çok kıskanıyorum
Soran+1 yılBen güzel olmadığımı hiç bir zaman olmıycağımı zaten biliyorum farkındayım o yüzden insanları kıskanmıyorum bile artık sadece çevrem de çok var durduk yere açıyorlar gözlerini kocaman korkuyorum
- +1 yıl
benim söylediğim "kıskanıyorsun" kelimesini kötü algılama, masum bir cümleydi o!
"Ben güzel olmadığımı hiç bir zaman olmıycağımı zaten biliyorum farkındayım"
bu kelimeyi zaten yazıyorsan sen kendinden vazgeçmiş başkalarını yargılar olmuşsun.
bırak elalemi kendine bak biraz !
Soran+1 yılİnsanları yargılayan biri değilimdir ama burada oturup sana kendimi anlatamam ne dersem diyim sen kendini haklı bulacaksın zaten insanları tanımadan konuşman komik. Ben sadece iticii odlugunu söyleyerek görüşümü belirttim memeleket meselesi yaptı herkes yok kıskanıyorsun falan asıl insanları beni rahat bırakmıyorlar hep benimle dalga geçiyorlar fakat sen bana bunu diyorsun neyse.
- +1 yıl
Anlayacağın zamanı bekler, Susarım..
Soran+1 yıl:DA:DAS:DA
En İyi Cevaplar
Aynı böyle demi :D
https://i.hizliresim.com/89a7yk.jpg14 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D birde gözlerinin rengi belli olsun diye gözlerini koskocaman açıp korkunç görünenler var tabi ki onları unutmamak gerek :D Korkuyorum böyle durduk yere bu kadar açınca gözlerini :DS:D
Soran+1 yılKomik duruyor ayrıca kocaman açıyorlar normal olaylarda gözlerini :D
Kendilerini ayrıcalıklı sandıkları için olabilir :) ama şu var bir insan gözü için ayrıcalıklı olamaz benim gözüm renklidir senin kahverengi veya siyah ama benden on kat daha güzelsindir yüzün olsun fiziğin olsun :) bunlar boş işler güzel insan renk farketmeksizin güzeldir zaten :)
18 Yorumla
Soran+1 yılRenkli gözlü kız görüyorum, çirkin. O yüzden bence bu göz rengi renkli olanlar kendini allah falan sanmasın artık
Soran+1 yılGülüyorum zaten sadece. Sinirlendiğim kıskanç diyenler o tür acınası insanları niye kıskanıyım ki :D
- +1 yıl
Komik geliyo bana açıkcası öyle insanlar kıskanılcak bir durum yok bence o da sadece bir göz rengine sahip onlarca değil :) resim atıyolar bak benim gözümün rengi bu benim gözüm çok güzel al göz gör der gibi :) yapmayın arkadaslar lütfen ya göz herkeste var tanıtım yapmanıza gerek yok :)
Soran+1 yılLens takar bizimde renkli olur ayrıca pek te büyük bir özellik değil D:D
- +1 yıl
Yani :) norveçli arkadaşım var onların hepsini bilirsin renkli gözlü olurlar bana gözlerimin çok güzel olduğunu kahverengi gözü ve tonlarını çok sevdiğini söyledi kesinlikle kahverengi gözlü biriyle evlenicem dedi :) bıkmışlar artık adamlar renkli gözden bizim Türkler çeşit çeşit olmalarına rağmen gözleri bir türlü doymuyo :)
Soran+1 yılAynen işte bu türkiyede renkli göz daha az bulundugundan cazip geliyor daha çok herkesin gözü renkli olsa kahverengi az olsa bu seferde kahverengiyi yücelticekler :D Insanlar komik.
+1 yılKendilerini vahiyle inmiş falan sanıyorlar benim çevremde de var :D
81 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ya alt tarafı göz ::D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de bundan var mı? diyen çocuklar gibiler.
Halbuki bir bilseler önemli olanın göz rengi değil de hayata bakış açın olduğunu. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla Vallaha bende renkli gozluyum ama gozumun ozel hiç fotografını cekmedim. Sadece çok sinirlendigimde belertiyorum oda annemle eşimi korkutmak için o kadar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNadir çıkıyor böyleleri :D
Soran+1 yılHaha demek öğrenmenin yaşı yok :D
+1 yılAynen ben de sinir oluyorum göz şekli kötü bile olsa türk milletinin kompleksi işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen şekil büyüklük falan olmadıkça rengin önemi olmuyor ve çok açmadıkça fark edilmiyor bile.
Vallaha 27 yildir renkli gozluyum ama bugune kadar tek bir foto cekmedim banada ilginc geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes te olmuyor bu zaten daha çok ergenler de
Kızın masmavi gözü var. O çekmesin de ben mi çekeyim. Bende olsa, GöZüM ve BeNnNn :) diye albüm yapardım
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden yok :D:D
Yeşil ya da ela gözlerim hiç öyle alışkanlıklarım yoktur.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel göz rengin var hep öyle olsun istemişimdir :(
Soran+1 yılDoğallıktan yanayım
+1 yılHayatimfa 1 kerebile gozlerimin resmini cekmedim oyle yapanlar bencejde itici
13 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan bahsediyorum zaten görmemişler gibi ve ayrıca ben sadece renkli gözlüleri kıskanıyorum öyle görmemişleri değil.
- +1 yıl
Offf kiskanma ya cok hassas oliyor isiga katsi falan guneste acamazsin karda acamszsin. Ayyyy gozlerin cok guzeel denmesinden baska sekli yok :)
Soran+1 yıl? (kısaymış)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO degilde sen kiskanmişsin hahha.
Ya olacaksada tuba buyukustunun goz rengi falan olsun. Direk yeşil mavi göz renkleri bana çok çiğ geliyor sevmiyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılYa kıskanıyorum da tabi :D:d ama dediğim gibi görmemiş gibi gözünü pörtletenlere uyuz oluyorum onları kıskanmaktan daha çok içimden gülüyorum ne biliyim, komik bence.
Cevap sahibi+1 yılHer renkli göz güzel olmuyor arasira birinin onlara hatirlatmasi lazim.
Soran+1 yılİşte demek istediğim de bu. Komik oluyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende renkli ela gozluyum. Ve ergenlik zamanlarda gozumun resmini cektigimi hatirliyorum ama oyle gozlerimi patlattigimi haturlamiyorum. Simdi ben 23 yasimda siz kahve rengi gozleri olan bayan gibi samimi degilmiyim? Yani 15 yasindayken yaptiklarim yuzunden
02 Yorumla
Soran+1 yılYa resim çekmek neyse o okadar da itici gelmiyor bana ama gözlerinin rengi belli olsun diye pörtletenler o kadar itici acınası ve komik ki :D
Cevap sahibi+1 yılOnlar iste sadece gozlerine guvenen insanlar :)
keske benim gözlerimde renkli olsada bende acsam öyle :D
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşündüğünden biraz üzüldüm :D
kızlar gözü renkli olanları daha çok beğeniyor onlardan hoşlanıyor o yüzden herkes fotosunu yüklüyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda yüklüyor ama
benimde renkli fakat hiç bir zaman fotoğrafını çekip bir yerde paylaşmadım dediğin gibi, kahverengide bir renk değil mi? bence fazla takma öyle insaları he de geç :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
gözün güzelliği renginden değil bakanın güzelliğinden gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dedin
+1 yılGözüm renkli ama özellikle çekmem hiç herkes aynı değil
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil evet -herkesi kassetmedim zaten-
Evet , benim çevremde çok var mesela ama herkeste olunca hava atmıyor kimse , ama bazıları herçekten kendini seçilmiş falan zannediyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAma değiller ki mesela yabancılara bak hepsinin renkli :D
Soran+1 yılAynen, üzülüyorum böyle yeteneğe falan değil de daha çok dış görünüşe önem verdiğimiz için.
+1 yılbak ben renkli gözlüyüm ama şuna katılıyorum gözün renkli olması bir hastalıkmış öyle okumuştum:):) hiç bir zaafımda yok tenkli göze bakabilmek önemli ;)
30 YorumlaValla insan çekiciyse güzeldir göz falan önemli değiş bence
12 Yorumla
Soran+1 yılGelde bunu renkli gözlülere anlat
+1 yılBenim gozlerimde renkli ama hic yakindan cekip oraya buraya koymadim sacma geliyor
22 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü saçma
- +1 yıl
Bencede
aynen katılıyorum aynı gorgusuz gibiler bazıları :))
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya çok itici duruyor sanki her renkli gözlü olan güzel/yakışıklı oluyorda
- +1 yıl
bir laf kime şimdi kuşkulandım ben :D
- +1 yıl
@asiyeesi
- +1 yıl
haha:) ustune alındıysan senindir @Şekeroğlan
- +1 yıl
Yok ben almiyim :D @asiyeesi
- +1 yıl
sana değildi zaten sözüm. @Şekeroğlan
Cunku gozleri cok guzel onlarda buyuk ozguvenle cekiyorlar :)) bende acsam gozumu bu napiyor derler ama renkliler oyle mi :) heleki bide maviyse acsin acsin kocaman olsun o gozler :)))) yerim yerim 😍😍😍😍
10 YorumlaBenim profilimi gördüğünde görmemiş mi olduğumu düşüncen yani:) Gözlerimden çok daha önemli konularda övünebileceğim şeyler var onların yanında gözlerim ne ki
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte asıl bahsettiğimiz kişi geldi yorum yaptı ovvv
Soran+1 yılYanlış anlama seni kassetmedim profil resminde gözler var ya ondan dedim :D
Soran+1 yılGözlerini çekip koyan dedim seninde profil resmen öyle ondan dedim?
Soran+1 yılHiç kıskanmadığım gerçeği...
Soran+1 yılYa güldürme beni ya bir sus d:FASF. DFSA:FDS Sen kendin yorum yaptın kendini örnek göstererek sonra burada cırlıyo
Soran+1 yılokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokok
+1 yılBelki benim gözüm tektir yinede övünmem
Ela gözüm ama ışığa göre kahverengi ve siyah olabiliyor12 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş
- +1 yıl
Arkadaş çevresinde çok sohbet konusu olur
Daha dün arkadaş el feneriyle incelemeye girişti
+1 yılAynen ya :D sanki onlarin ki goz bizimki degil gibi sacma sapan fotograf atiyolar Sanki onlarin bir tek gozu var gibi. Kahverengi der susarim arkadas :dd
13 Yorumla
Soran+1 yılBide renkli olsa ne olacak olmasa ne olucak ya of :D:dd Kahve rengi gözlüyüz fakat bir farkımız yok :D
- +1 yıl
sorma ya sanki renkli gozlu olmak bir marifet :d bir de kocaman kocaman aciyolar gozlerini :D kahve iyidir ya iyiyim boyle :Dd :D
Soran+1 yılBende memnunum valla dış görünüşüm ile değil de zekam ile falan övgü almak isterim ben :D
+1 yılHerkes bir cekici sandiklari yerlerini gosterme cabasinda sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen demek istediğim bu ve bence bu çok gülünç
- +1 yıl
Bencede oyle ama naparsin yapan cok ozenende cok
Soran+1 yılAynen
Bilmem hoşumuza gidiyordur ondan herhalde hiç bu yönden düşünmemiştim.
20 YorumlaRenkli göz bu göz hastaligidir gözdeki bir maddenin eksikliği sebebiyle olur bizim ne Günahımiz var demiyorsunuz böyle diyorsunuz hiç yakistiramadim size :( :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye insanlar bu kadar övünüyor o zaman renkli gözleriyle?
Soran+1 yılHerkesi kassetmedim ki zaten
Kalite farki. Renkli goz aslinda bir hastaliktir. Sari sac ve gamzelerde oyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken sarı saç ve mavi gözlüymüş şimdi öyle değil sonradan iyileşmiş miyim? Gamzem var ama
- +1 yıl
Kucukken sari sacli olup ergenlikten sonra saclarin koyulasmis olabilir. Pigment artisindan kaynaklanir ve duzelir. Goz farklidir ondaki pigmentler iyilesmez. Bebekken vucut degisimlerinde degisiklik gosterir goz rengi. 1 yasindan sonra goz neyse odur. Gamzeler doku eksikliginden kaynaklanir. Ameliyatla duzelir
Soran+1 yılGözlerim doğduğum da masmaviymiş hemen değişmiş saçlarımı bilmiyorum ama o değil de hastalıklar yani bu kusurlar ne kadar çok beğeniliyo ya :D
+1 yılkahveliler samimi değil de biraz ezik mavi yeşil karşısında :)
16 Yorumla
Soran+1 yılKomik
- +1 yıl
aynı zamanda kıskanç :)
Soran+1 yılSorma ne kıskanıyorum. Güncellediğim şeyi bir okursan sevinirim. İnsanlık bu kadar düşmesin ya.
- +1 yıl
bana bir mesaj atar mısın lütfen :) ?
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
sen dediğimiyap merak etme sarkıntılık yapmam
Ewt gercekten sacma sanko tek lendilerinde var kimsede yok gibi kameralarin icine giriyolar sacma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılBizimde renkli benimkiler kısık valla:) Kime ne göstereyim:)
10 Yorumla Ben öyle yapmıyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni sevelim o zaman :)
Ben çok seviyorum Gözlerimin renkli Olmasını e bakıyorum güzel çıkıyor fotoda neden çekmeyeyim ki gayet doğal bence ama hava atmak için değil
00 Yorumlakıskançlık ürünü bir soru. :p
45 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum da biraz dedim zaten ama gözlerinin rengi belli olsun diye kocaman açanlar da çok itici benim gözüm de zaten geri kafalıların kıskançlık diye yorum yapacağından emindim, yanıltmadınız :)
Soran+1 yılKıskanmadığım halde insanlar kıskançlık demesine dayanamadım. İşim gücüm yok elalemin görmemişlerini mi kıskanıcam?
Soran+1 yılÖncelikle kıskanıorum diye söyledim ama görgüsüz olanları değil sadece güzel renkli gözlü olanları. Bu bahsettiğim insanlardan kesinlikle kıskanmadığım için insanların sürekli böyle demesi sinirimi bozdu. Ayrıca özür dilerim, haklısın herkese sinirlenip senden çıkarmamalıydım umarım kusura bakmassın.
+1 yılİnsanların göz rengine göre karakterini tespit edemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKarakter tespit etmedim zaten kıskanç gibi yorum yapanlardan sonra sinirlendim ki ona bakarsan burada herkes göz rengine göre karakter tespiti yaptı yok kahverengi gözleri olan iticiymiş maviler inanılmazmış falan ama hep benim yaptıklarımı görün
- +1 yıl
Soruyu ilk yazdığında hiç cevap yokken kahverengi gözün samimiyeti diyor susuyorum yazmışsın tayyip erdoğan da kahverengi gözlü bana hiç samimi gelmiyor ya da obama
Soran+1 yılVay be tespitine hayran kaldım
Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. e senin de güzel bişeyin olsa hava yapmak için çekmez miydin karşim dogru soyle:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes gözlerimin güzel olduğunu söylüyor fakat çekmiyorum? Bana kendi elinde olmayan birşeyler ile bu kadar övünmek saçma geliyor.
+1 yılSırf lens alıp bende yapıcam belki vahiy gelir :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha aynen denemek lazım :D
- +1 yıl
Denicem bende :D :D
+1 yılBen de renkli gözlüyüm hiç öyle değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılSenden çok nadir var bravo
- +1 yıl
:) teşekkürler
+1 yılKahverengi renk değil mi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir yorum bekliyordum...
- +1 yıl
Bende beklediğini hissettim heralde yazdım :)
+1 yılAa hic oyle bir sey yapmadim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi kassetmedim zaten ama yapan var :D
- Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılRenkli gözlülerin suçu ne :D
24 Yorumla
Soran+1 yılBirazda kıskanıyorum çaktırma :D ama itici duruyor bence tek güzel yerleri gözleri olduklarını kanıtlıyorlar resmen
- +1 yıl
:D gözler bu kadar önemli mi
Soran+1 yılDeğil mi
- +1 yıl
Ben de severim yeşil göz :D
He yaw bende çektim simdi noLcak silimmi hayrına :))
10 Yorumla
+1 yılRenkli gözlüyüm böyle toto kalkıklığım yok şükür:)
12 Yorumla
Soran+1 yılValla çok şanslısın o zaman :D Hem egoist değilsin hemde renkli gözlüsün
- +1 yıl
Senin gözler?
Çevremdekiler aç diyor ama ben açmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılO çevre ilk defa renkli göz görmüş heralde :DD:
Kıskanma kız. Sirret
15 Yorumla
Soran+1 yılDemek yapıyosun ki üzerine alındın :D:D
Soran+1 yılBelli D:S:D
Soran+1 yılTamam bir sus dds:FS
Gizli Üye(36-45)+1 yılFlash patlatmaktan kör olacaklar Yakinda :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bide alttaki kız bana senin benim gibi gözlerin olsa hep çekerdin diyor :D İlk düşündüğüm bu dediğin oldu asla çekemem gözlerimi normal de çekildiğim de bile gözlerim acıyor benim :D
Cevap sahibi+1 yılCanim yaa yazik sana :)
+1 yılçekıcek olsam ben cekerdım :D cok ıtıcıler
10 Yorumla
+1 yılBazen gözümün mavi oldugunu bile unutuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılegolular işte. p
31 Yorumla
Soran+1 yılVe acınası :D
Eşek gözlü olamadiktan sonra neyleyim renkli gözü
01 Yorumla
Soran+1 yılEşek gözü daha güzel aynen onların gözü renkli olsa kocaman açmalarına gerek bile kalmaz :D
Konuş gız konuş :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya :D:D
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArz talep meselesi der susarım.
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yapmasın da kızlar yapsın çok hoş :D
20 Yorumla
+1 yılsüpersin :D
16 Yorumla
Soran+1 yılKötü yorum yapanların hepsi renkli gözlü :D
- +1 yıl
kesinlikle doğru noktaya değindin herşey gözde bitmediğini öğrenmişlerdir şimdi
Soran+1 yılHala laf atan var üstelik :D Kıskanıyormuşum :D Göz rengi çok ta önemli birşey sanki :D İnsan kezban/keko olmasın :D
- +1 yıl
BAK BU YORUMUNU GÖRMESİNLER BEN Mİ KEZBANIM YOK BEN Mİ KEKOYUM DEMEYE BAŞLARLAR :D HERŞEY GÖZ OLSAYDI EN GÜZEL GÖZLER EŞEK DE HATIRLAT Bİ İSTERSEN :d
Soran+1 yılAynen :D Ya evet ama eşek gözü olanlar kızların da farkı yok onlar da gözleri zaten büyük daha da açıyorlar büyüklüğü belli olsun diye :D Ama hem gözü büyük hemde renkli gözlü olan kişi şanslılığı der susarım.
- +1 yıl
sen bildiğini okumaya devam et yeter gerisi öenmli değil şeker :D
kıskanma:)
32 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum da biraz evet haha ama itici duruyor bence ya bu konuda her zaman böyle düşüneceğim
Görgüsüz gibi ahsjsj
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle :D
hiçte öyle bişe yapmam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana ama ben herkesi kassetmedim zaten :D
Doğruuu
10 YorumlaBizim gözler bozuk ondan :/
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın
10 Yorumla
+1 yılGüzeller ama.