Bazıları neden ‘TEK’ hücreli?
Öyleler mi yoksa rol mü yapıyorlar?
Böyle bir algı olduğunu düşünüyorum ben, ya siz?
Hayır renkli gözlü olmayan o kadar manken var ki. Zaten mankenlik seçimleri için genelde güzelliğe veya başka bir fiziksel özelliğe falan dikkat etmiyorlar. Manken olmak için fiziğin güzel olsun yeter onlar için. Yani yüzün çok güzel bile olsa bazen kurtarmaz. Çünkü genelde mankenleri fiziğine göre seçerler yüz güzelliğine göre değil.
Hayır böyle bir algı yoktur. Renkli gözlülerin genellikle manken olmaları ya da manken olarak tercih edilmeleri konusundaki bir algı genellenemez. Mankenlik sektöründe, modellerin genel görünüşü, vücut tipi, duruş ve yüz ifadesi gibi birçok faktör önemlidir. Göz rengi, genellikle bu özelliklerin sadece bir parçasıdır.
Cevap
11Cevap
Hayır ilgisi yok bence.. ama mavi göz yani benim göz rengin en güzel renktir :D
Bence alakasi yok. Bilhassa son zamanlarda mankenlik ajanslarina basvuru yapanlae renkli gozluler daha yogunluktaysa otle bir alfi olusmus olabilir. Ona bakarsak cagla şikel renkli gozlu degil. Demet akalinda zamaninda mankenlik yapmis biri ve renkli gozlu degil.
Olmaz canım pınar Deniz Pulaş renkliydi gerisi hep siyah ela
Hayır gerçek bu bebiş.
Mankenlerde göz rengine değil fiziğe bakıyorlar gözüm
Renkli gözlülük güzellik için ayrı bisey değil bence göz sekli evet ama rengi değil
Yok fiziği düzgün olsun yüzü de güzel olsun yeterli bence 🌺😘🌸
Hayır, alakası yok bence..
Her renkli gözlü çekici olmuyor güzel de olmuyor.
fiziğe göre bence
renkli gözüm manken değilim :D
gereksiz bi düşünce
Gerçek bu.
bi lens tak
Yeşil lens düşünüyorum evet
Dur yaramı deşme😂
elleşmedim ya:)
yalnız mankenlerin çoğu renkli gözlü değil
Çoğu renkli gözlü geneli.
Hayir sanmıyorum kanka
Günaydın bende renkli gözlüyüm