merhaba.ben 1 yıl kadar bu öğretmenle öğretmen demek istemiyorum özel insana kafayı takmış durumdayım.ilk çok gıcık kaptıgımı sanmıştım fakat ona aşık oldugumu fark ettim.ama bunu ona söylemezdim imkansız çünkü aramızda çok iyi bir arkadaşlık var.ve onun duyguları bana karşı aynı değil.hatta ciddi düşündügü bir sevgliisi bile var.ben platonik aşıgım ona.bu yıl dersane açıldı ve onun dersaneden gittigini öğrendim.hemen mesaj attım hocam neredesiniz vs. gibi .o da cok resmi klasik öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi şeyler söyledi.veda konuşması yaptı.iyi günler diledi falan.gözümde dersanenin son günü canlandı hepinize tek tek sarılmak istiyorum eğer görüşemezsek diyerekten,sarıldıgımız an gözümün önünden hiç gitmiyor.şimdi zaten farklı diyarlarda öğretmenligi bırakmış,ben kaldım böyle.mutsuzluktan ölüyorum,onsuzluk bana acı veriyor onu görmemek beni çok üzüyor.onunla bir gün yine yolumuz keşiscek bunu hissediyorum.ama şimdi onu unutmam gerek ne yapıcam ben ?
Güncellemeler
+1 yıl
öğretmen varsa aramızda böyle bir öğrenciniz olsa ona tepkiniz nolurdu ? aynı durumda olsanız benim öğretmenimle.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer