Öğretmenime aşık oldum ??

arkadaşlar merhaba ben öğretmenime aşığım lise 3 deyim aramızda 7 yaş var onu sevdiğimi biliyor bn arkadaşlarımla konurken duydu arkadamı bir döndüm başını eğmiş gülüyordu kaldım öyle ama hiç bir şey demedi aradan 2 yıl geçti falan hala da bir şey demedi ama bana çok ilgili bana gülüyor nerede görse sebebsiz gülüyor bakıyor göz kırpıyor ilgileniyor kaçmıyor yanii ya da karşısına alıp olmaz da demiyor kendisi resim öğretmenim ayrıca sanat t. dersimizede giriyor ben düştüm elimi kırdım düştüğüm gün yanıma geldi elimi tuta tuta yürüyordum ne oldu eline dedi aman kırık çıkık olmasın dedi elimi tuttu sonra güldü ertesi gün elimi alçıda görünce şaşırdı geçmiş olsun ii misin falan filan ya bir de nasıl desem bn sınıfıma gidiyorum o da bizim yan sınıfın dersine girecek duruyor kapıda böyle bana bakıyor gülüyor bn sınıfa girince o da kapatıyor ben bir yerde olayım arkadaş falan bekliyorum derken bir bakıyorum yanımda bana bakıyor gülüyor :D derste sadece benimle konuşuyor .Ama dün dedim ki ona tablo mu getirmesem olmaz mı kolum ağrıyor hayır getireceksin dedi ama kolum dedim taşıyamam ağır dedim o bana çantana koy gel dedi sinir etti beni çok kırıldım ben de kırık kolla resmimi tamamladım sırf ona inat olsun diyee... şimdi de bir kulp bulur bir tek benim resmime laf söylüyor burası olmamış şurası olmamış bakıyorum kıza ilk okul çocuğu yapar onun resmini aa değişik diyo ona ay bir de bana baka baka kızlara gülmesi yok muu uff arkadaşlar ne yapmalıyım bugün de resim dersi var ?*
Öğretmenime aşık oldum ??