+1 yılDeniz Harp Okulu'ndan bu sene mezun oldum. Her türlü gemide arkadaşım var. Sana bu konuda rahatlıkla yardım edebilirim. şu an en uzun seyir 3 ay diyebilirim. Bu da her zaman olmuyor, olduğu zaman televizyon kanalları sürekli haber yaparlar yani sürekli olan birşey değil. Bu seyire de belli gemiler gider, o gemilerde olmayanlar gitmez. Küçük gemiler var. Buradaki arkadaşların en uzun seyri 7,8 gün. Sürekli limanda olan çok az seyir yapan gemiler var. Kısaca bilmeni istediğim nokta, en büyük gemilerimiz olan fırkateynler uzun seyirler yapabiliyor. Ayrıca Heybeliada ve Büyükada korvetleri de yapıyor. Bunun dışındakiler genellikle 1, 2 haftayı geçmez. Tüm deniz subayları uzun seyir yapar algısı çok yanlış. Mesela ben yapmıyorum.
59 Yorumla- +1 yıl
merhaaa benmde gorustgum ksi su an heybeliaada deniz harp okulunda amaa oarada 9 ay egitim gorecekmiss.. pek konusamiyoruzz ve bana diyorki 9 ay konusmayalim yoksa birbirimze alisirzz malum gorucu usulu ile tanistiriildikk onun icin ne yapmam lazim yardimci olirsaniz sevinirim
- +1 yıl
Merhaba. Bu konu hakkında daha fazla konuşabilir miyiz?
- 3 ay
Merhaba size soru sorabilecegim başka bir yer var mı acaba bir şey sormak istiyorum bu konuyla ilgili
- 3 ay
@İnciidumaannn dinliyorum
- 3 ay
@Zevkli_dokunuşlar merhaba ben sizin için dememistim
- 3 ay
@Zevkli_dokunuşlar ama sizden dho dansaniz sorabilirim
- 3 ay
@İnciidumaannn T. akip atar mısın lütfen. Özelden mesaj yazabilirim bu durumda
Şimdiden tşkler 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenizci beklemek zor, ben o yüzden işi bıraktım sağlıklı bir ailem olsun biye
28 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı olsun..peki iş bulabildin mi kolayca
Cevap sahibi+1 yılEvet iş konularında hiç sıkıntım yok, baya bir iş biliyorum
Soran+1 yıliyi
Cevap sahibi+1 yılYeterki istesin iş bulur
Soran+1 yılsaol
- +1 yıl
Ben de deniz subayı olmak istiyorum önerir misiniz?
- +1 yıl
Nasıl bıraktın? Tazminat ne tuttu
- +1 yıl
Bende bir denizciyle beraberim çok yeni daha 5-6 ay biraz aydınlatır mısınız aldatma mevzu doğru mu denizciden eş olur mu
+1 yılBen de bir denizciyim ve şunu diyebilirim ki aşkından ölmüyorsan ayrıl. Subay diyorsun bir de asker+denizci çok zor olur. Tayın sorununu geç aylarca belki 1 2 yıl göremeyeceğin olacak. Eğer onu çok seviyorsan bir geçmişiniz varsa tamam ama yeni tanışmışsan ve bir şey hissetmiyorsan zaten az göreceğin için çok uzun sürmez evliliğiniz.Eğer güveniyorsan çapkınlığı sorun etme.
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 2 yıl mı? 1 2 ay diyolardı
- +1 yıl
askerse değişir aldığı göreve göre değişir çıkacağı sefere göre değişir denizcinin askerin hayatına belli olmaz her an her şeye hazırlıklı olacaksın
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
Ben deniz subayı olmak istiyorum tavsiye eder misiniz?
her subay sefere çıkacak diye birşey yok.. 8 5 çalışanlarda var.. onlardan bulabilirsin. her meslekte çapkın olan olmayan vardır buna takılma derim.. sefere çıkıyorsa da ortalama 6 ay gelmiyorlar diye biliyorum. görev yeri konumu falanda önemli tabi.. 6 ay eşimden uzakta yanlız bir başıma yapabilir miydim? sanmıyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol canm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgemi görevi illa varsa zor bir hayat seni bekler. aylarca gemilerde olacak. sen burada yalnız. ne gibi tayin sorunu olcak ki deniz olan yerlerde görev yaparsın hep. İstanbul İzmir marmaris kocaeli iskenderun böyle yerer. sadık olacağına güvenebilirsen evlen yoksa zor bu iş
bir laf var denizcinin parası pul, karsı dul.
çok para kazanır denizciler..14 Yorumla
Soran+1 yılben de doktor olacağım yani tayinlerimiz aynı yerde olur mu
Cevap sahibi+1 yılolmak zorunda ya. aile birliği kanunen korunur.
Soran+1 yıliyiymiş
Deniz subayi capkindir lafını kim cikardysa çekmeyen kıskanç lardir 1-2 at kaptan gider subaylar en fazla 2 hafta bir deniz demeyim herhangibi subayla evlenen bir kadın hayatını kurtarır lojmandasin herseyin elinde beleş eşin dillere destan çok rahat olursunuz
21 Yorumla
+1 yıldeniz subay ve tahin onlar bir göreve gittimi bazen aylarca galmaz ki ha bekar sın ha evli fark yok bence
05 Yorumla
Soran+1 yılkaç ay mesela
- +1 yıl
bekle araştırayım ben de olaaktım baktım eş yok vb :) subay olmayı tercih ettim
Soran+1 yılkaracı mısın yani
- +1 yıl
ewt neyse kal sağlıcakla sen
Soran+1 yılsen de
+1 yılKaptan, ,sofor,pilot. Bu 3 meslekten uzak durmalisin başkasıyla olma ihtimali yüzde yüz gibidir. E onca zaman olmayacak istekler var malum bence denilen şeylere inanmalisin.
07 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon diye bir şey de var
- +1 yıl
Ahhhaa bunu evli bir erkeğe mi söyleyeceksin? Evlenince adam artık o işi geçer yani bunu yazmak burda doğru olmaz ama cinsellik istektir.
Soran+1 yılgerçekten severse bile mi aldatır yani
- +1 yıl
Bakın sevmek ve aldatmak farklıdır. Sizi sevebilir ama cinselliği sadece bedenen yaşar. Yani çok düşük bir oran size tamamen bağlı olması ki haftalar ya da aylardan söz ediyoruz. Bir erkeğin o kadar zaman ki evli ise bu ihtiyacı karsilamadan durması zor. İmkansız değil ama zor.
Soran+1 yılyani bütün denizciler mi aldatıyor bu mantığa göre
- +1 yıl
Oran vermek zor ama çok yüksek ihtimal. Mesela kendinize sorun sizinle niye evleniyor? Madem evde çok olmayacak niye evlenecek? Emekli olunca torun sevmek vs vs. Cinsellik değil çünkü o bir şekilde elde edilir diye düşünülebilir. Bunlar olasılık sizin hevesinizi kiramam ama bu olasılığı unutmayın. Yani çok bağlılık beklemeyin zaten sizinle evli yaparsa zaten kendi kişiliğini gösterir.
Soran+1 yılhaklısın malesef.saol
En çok aldatanların başında geliyorlar tam anlamıyla risk demek
01 Yorumla
Soran+1 yılof
+1 yılsakin ol.Denizcilerin seyiri bol oluyor gemıde sabırlı olmalısn ama herkez aldatıyor dıye bırsey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da detaylı bilgi verebilir misiniz rica etsem
+1 yılgittiler mi en az 3 ay gelmezler her limanda ihtiyaclarını karşılayacak imkanlar var tabii kişinin kendisine kalmış günahını da almayayım ama bunun cevabını öğrenmen zor hep aklını kurcalayacak
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama geçekten sevse de mi aldatır
- +1 yıl
Alkol su gibi oralarda iyi bilirim bu ortamları kimse sabah hiç bir şey hatırlamaz biz erkekler sevsek bile fırsat bulunca affedersin yavşarız hemen
Soran+1 yılhmm saol
+1 yılgörev ve gemisine göre değişir.sor konuş herşeyi.yenimi tanıştın?
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni sayılır
- +1 yıl
benı ekle musaıt oldugumda ayrıntı vereyım sana
Soran+1 yılburdan veremez misin?ne gibi ayrıntılar
- +1 yıl
sen bılırsın ...
Soran+1 yılekledm
Böyle bir konuyu gündeme taşıdığın için gerçekten teşekkür ediyorum. Umarım gençlerimizin aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemesi için bu bir başlangıç olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim :) ama ne açıdan aydınlık bir yol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence doktorla evlensen daha iyi olur.Denizciler belli olmuyor.Uuzn süre gidende oluyor sefere duruma göre.
20 YorumlaKarada daha çok kadın varken...Deniz subayları neden daha çapkın olsun? Denizcilerin efsanesi...
22 YorumlaHer Gemicin Her limanda Bir hatunu Vardır. Olmakta Zorundadır bana kalırsa
10 YorumlaMerhaba ben de seninle aynı durumdayım şu an hangi aşamadasınız bilgilendirirsen sevinirim
00 Yorumla
+1 yılOnların çıktığı yerler, askeri limanlar. Çapkınlık olur mu?
117 Yorumla
Soran+1 yılgeceleri gemide kalmıyorlarmış yani dışarı çıkınca ne yapar orası sorun
- +1 yıl
Evlenme o zaman.
Soran+1 yılyapıcı eleştiri yapmayacaksan yorum yazma
- +1 yıl
Yürü git işine. Seni tercih etmez o. Senin gibiler onunla olmaktan mutlu olur zaten. Ondan mutlu olmaz. Gerçekten aşık olsan, 10 yıl geçse yine beklersin.
Soran+1 yılsoruma cevap olmadı
- +1 yıl
Aha kezban çıktı. Kezban doktor olursa, o hastadan çok dayak yer ;)
Soran+1 yılkezban olduğumu söylemenle kültür seviyeni belirttin
- +1 yıl
Sen hastayı öldürür; hasta yakınından ise dayak yersin ;)
Soran+1 yılher yerde kültürsüz seviyesiz insanlarla karşılaşmak çok kötü
- +1 yıl
Denize atlayıp intihar et lütfen.
Soran+1 yılbaşka?
- +1 yıl
Mallarını benim üzerime yazdır.
Soran+1 yılhaksızım tamam lütfen sus
- +1 yıl
Haksız olduğunu kabul etmek. Kezbanların doğasında vardır.
Soran+1 yılkezban kezban kezban
ergence- +1 yıl
Kezban...
+1 yıl3-6 ay arası ayrı kalabilirler.
11 Yorumla
Soran+1 yılçokmuş ya
+1 yıloho erkeksizlikden aldatacaksın demek ki
00 Yorumlarütbelilere hiç bulaşma derim..
03 Yorumla
Soran+1 yılneden babam da asker
Soran+1 yıliyi kendi tercihin
Sınıfına göre, gemisine göre değişir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim
10 Yorumlayeee işin zor kanki
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem