Artık o kadar mı imkansızız ?

Eveet biz ayrılalı uuup uzun bir zaman oldu. Fakat ben naptım vaz geçmedim dedim bence bu farklı en iyisi koşmak, koştum koştum tabi bu sırada yakın arkadaşımda koştu sağolsun konuştu onunla bir süre barıştırmak için iyi gitti işler barıştık yeniden konuşmaya başladık ama arkdaş olarak bu sırada onun sevgilisi vardı evet bunu bilerek yine konuştum taa ki tartışana kadar bitti sonra ben tek tük mesajlar atmaya başladm falan neyse olmadı işte ama bu çocuk ikili oynuyor yani yakın davranacak gibi ama teslim de olmuyor şimdi seni yedekte tutuyor demeyin öyle bişey yok diyorum ki artık yeni aşklara yelken açıyım yok bu seferde ben kendimi ve onu kandırmış olurum çünkiii ona aşık oldum ve ben çok çok zor vaz geçiyorum unutun demeyin yani bir şekilde yüz yüze konuşmam lazm ama Şu an ayrı şehirlerdeyiz bırakamıyorum aklım onda hani diyorum ki tamam sevgilim olmasın arkadaşm olsun haberini alıyım konuşalm bu bana yeter ama o da olmadı olamadı ama oldurmalıyım seney üni. sınavlarına giricez fakat o benden büyük ve bulunğuğu şehirin dışında okumak istemş bende öyle tıkandım kaldım napcm ki ben ?
Artık o kadar mı imkansızız ?