Bir sene ilköğretime geç başlayıp lise de özel nedenlerden dolayı devamsızlıktan kalıp 20 yaşında girdiğimde son sınıfta kendimden 2 yaş küçükler arasında nasıl karşılanırım sizce ? Açıkçası bu soru özellikle bu gece kafamı kurcalıyor asıl amacım okumak olsa da her zaman ilgi odağı olmaktan nefret eden birisi olmuşumdur..
Cevabın nedir?
Fikrimce özel mazeretleriniz hiçkimseyi ilgilendirmez,siz bir birey olarak hedefiniz doğrultusunda o liseye başlamışsınız.. 2 yaş çok bir fark değil.. ayrıca da insanların size nasıl baktığı mühim değil lisede bulunma amacınız mezun olup üni okumaksa diğer öğrencilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin, onlara kötü ve önyargılı da davranmayın,size önyargılı davrananlarla da olumlu ya da olumsuz iletişime gerek yok :) Bu arada şunu söyleyeyim, 2 yaş daha olgun olduğunuz için 2 yaş daha olgun düşünebileceksinizi keyfini çıakrın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYani belli bir dönemin sonuna yaklaştığımın bilincindeyim.Tabi ki belirli bir amaçlarım da var dediğiniz gibi kendi yolumda başkalarına takılmadan ilerlemek en mantıklı seçim :)
kafana hiç takma okuyup bıtırmene bak altı ustu 1 sene zaten zmanla alışırkar skıntı olmazz sen diplomanı almana bakkkk
03 Yorumla- +1 yıl
üste bak :D
Soran+1 yılZaten ben sorun etmem sadece dediğim gibi sürekli göze batmak bu benim alışık olmadığım bir durum :)
Okumanın yaşı olmaz kardeşim derslere odaklan dışarıdaki parazitlere kulağını tıka aman oku çok pişman olursun sonra sakın ha okulu bırakayım deme çevremde keşke diyen çok insan var sakın ha sen onlardan olma.. Benden sana abi tavsiyesi oku oku oku
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız sanırım yapmayıp pişman olacağıma yapıp da kaybetsem bile en azından denedim derim :) Şu an da zaten bu sene kaybım da yapmayıp sonradan pişman olmamak için hayallerimi kovalamam oldu :)
+1 yılMezun olduğun gibi direk Muayene'ni olur seneye de askere gidersin. Hiç bi' şey için geç kalmiş değilsin, en azından Askerlik için asndklm
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz :) Amacım sadece liseyi bitirmek değil güzel bir puanla üniversiteye de girmek.Ama askerlik en çok korktuğum şey.Son sınavlar esnasında inzibatın içeriye girdiğini düşünsene..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Aynı durumdayız. fazla bir farkı yok aynı gözle bakılıyor.. tek şu yönü var yaşıtlarımda laf yapamazlardı bunlar hiç yapamıyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılAklıma kötü kötü hikayeler geliyor.Düşünsene sınav ortasında inzibat geliyor.Hadi askerliğe :(
+1 yılBenim de dahil olduğum durum. 19 yaşındayım ve lise 3 teyim. Uzaktan eğitim falan filan şu an iyide sınıfdaki 2 yaş küçükler gelip dalga geçiyorlar, askerlik yaşın gelmedi mi gibisinden :) oysaki birçoğu üniversite bile kazanamayacaklar bu konuda bende onları göreceğim mezun olacağımız yıl :) kafanıza takmayın böyle durumları gelecekte başına gelebilecek arkadaşlara hitaben de yazayım.
12 Yorumla- 1 yıl
Merhaba kral şu an bende seninle tam olarak aynı durumdayım liseye iki yıl geç başladım, LGS de muazzam bir puan yapıp iyi bir okula yerleştim ve şuanda 19 yaşında 11. siniftayim seneye 20 yaşında 12yi okuyacağım 21 yaşında üniversiteye başlayacağım sence üniversitede sosyal adaptasyon problemi yaşar mıyım veya sen yaşadın mı
- 11 ay
@cinimparatoru bende kanka
+1 yılmazeretlerın var boyle şeylere kafanı takma bır zaman gecınce çevren alışacaktır. guzel bır amacın var aslanım fena mı kıdemlı gorur mıllet senı abı derler sana.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç takma kafana 70lik dedeler üniversite okuyor da bunu mu takcaksın
10 Yorumla Akıllı uslu insanlarsa saygıyla karşılanırsın büyükleri olduğun için ne olacak. Hiç takma bir şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılo da bişey mi ben üniversiteden 25 yaşında mezun olucam, geneli benden 3 yaş küçük, hiç te önemli değil benden büyük duruyolar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi ya da kötü ihtimalleri göz önüne getirdikçe kötü ihtimaller içimi karartıyor :(
- +1 yıl
kötü ihtimal yok, söyleme yaşını o zaman
Bende 20 yaşında mezun olucam hiç sorun değil nasıl olsa mezun olunca onlarla aynı seviyede olucan hiç sorun yok Allah hakkınızda hayırlısınj versin 11. sınıfım 19 yaşındayim bu normal bir şey bence seneye staj görücem
00 Yorumlaben de 1 yıl sınıf tekrarı oldum o yüzden seneye 19da biiticek bişey olmaz ya
10 Yorumlasıkıntı olmaz kardeşim senin sayende ne kadar geç bitiren varsa gördük :)
00 Yorumla19 yaşındayım lise yeni bitti. Takıcağınız başka derdiniz yok mu. Sıkıntı edicek bir konu değil
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 696 cevap paylaştı. bişey olmaz ya nolcak. abi havası at
00 YorumlaOlum çok kötü durum allah yardimcin olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler artık katlanıcaz :)
16, 17 yaşların da lise 1'e gitmek anormal mi?
12 Yorumla- 1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler