Gitar hocama aşık oldum.

merhaba ben bir buçuk ay önce gitar kursuna başladım gitar hocama ilk görüşte hoşlandım hoşlantı git gide aşka dönüştü bir çuk ay boyunca sabrettim ve bugün aşkımı itiraf ettim..kendimi tanıttım telefonda duygularımı ona karşı hissettiklerimi açıkladım buarada ben 21 yaşındayım o da 30 lu yaşlarda..eğer bana olumsuz bir mesaj verirseniz kursunuza gelmicem dedim. o da mesajıma karşılık cevap yazdı nurdan konuşuruz bu konuyu ama çekinme ve kursa kesinlikle gel beni sakın yolda bırakma hem benim emeklerim hemde senin emeklerin yanar dedi kursta en başarılı öğrenci de benim buarada. onun için kendi menfaatini de düşünüyo sanırım.neyse yüz yüze geldik ve benimle konuştu kursu bırakma gel dedi yoksa kızarım dedi gülümsedi.sonrasında ben seni üzmek istemem ama zamana bırakalım bence zaten zamanla birbiimizi tanırız dedi. ben seni ararım konuşuruz dedi anlaştık mı dedi kibar ve gülümseyerek dedi.sonra tamam dedim giderken arkamdan "fikrim kötü değil" diye seslendi..ve ben bu söyledikleri arkadaşlar olumlu olumsuz mu sizden yorum bekliyorum yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var çok kararsızım onun kursuna gidip kendimi rezil etmeye lütfen acill cevalarınızı bekliyorum...
Gitar hocama aşık oldum.