bunu kadın- erkek dıye sınıflandırmamız gerekır. bazı kadınlara ve bazı erkeklere güven olmaz önemlı olan gerçekten guvenılebılecek kadın/erkek bulmak buda şu devırde çok zor tabıkı. ama bazı erkeklerde böyle olaylar yapabılıyo bu nedenle sorunun soruluş biçimi çok yanlış gerçekten.
20 Yorumla
ya bir kadın edepsizlik yaptı diye..sen kimsin ki bize iftira atıyosun?
genelleme yapman kadar abes bir durum yok
asıl sen gibi erkeklere güven olmaz,herkesi Aynı sanan zihniyet!40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcehennemin girişinde şeytan içki esrar aleminde keyifte tam o sıra ayak sesleri gelir ve şeytan esas durşa geçer yaklaşan ayak sesleri gelince şeytan hoş geldiniz üstadım der
(KADIN) cevap verir hoşbulduk vezirim :)))))))))))))))))))))))))29 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar adamın hayatını zindan eder,iyiyken iyi kötü oldunmu boynuzlamaya başlarlarbekarlık sultanlık
Cevap sahibi+1 yılAYNEN EN BAŞA BAKARSAK YASAK MEYVAYI İLK ISIRAN HAVVA KADIN BİZE YOLDAŞ EŞ OLSUN DİYE YARATILDI AMA BELA OLDU Bİ ÇOĞU CENNETTE KEYİF YAPMAK DURURKEN ŞİMDİ SINAVDAYIZ ONLAR YÜZÜNDEN İYİMİ :)))))))))))))
Soran+1 yıldiyorlarya genelleme yanlış,20 tane kızla çıktım hepside aldatırdı salak rolüne yatardım nede olsa alan razı veren razı
Cevap sahibi+1 yılaynen lafa geldimi ic guzellikten dem vururlar ama nedense cuzdani kalinlarin masasina meze olurlar
Cevap sahibi+1 yılseytanin en sevdigi gunah kibirdir ve kadinlarda kibir almis basini gidiyor bilmem farkindamisin ve osmanlida dunyada cok ornekleri var kadinin nelere felaket oldugunu
Soran+1 yıl@cevaplayan..seni bir ben anlarım kadınların bazıları şeytanı dize getirir,dr nin başına gelmemiş gelirse dünyaya geldiğine pişman olur
Cevap sahibi+1 yılaynen yasayan bilir bunu
Soran+1 yılbenim yaşadıklarımı Allah kimseye yaşatmasın o kız gibisini kimse sevmesin
Kadınlara Güvenle ilgisi yok oalyaın.. erkekde olsa Kadında Olsa.. inasnın Ruhunda Orspuluk varsa.. Kelimelerin ve Sözlerin Bittiği noktaya Gelinmiştir..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılya bak sen de hiç mantık yokmu bunu kadın kendi basınamı yaptı eşinin kardesiyle beraber olan kadın die yazılıyorda neden kardesinin karısıyla birlikte olan adam yazılmıyor o adama ne demeli peki kardesine neden yaptı bunu
10 Yorumla
+1 yılSen onlara neden kadin sifatini kullaniyorsun ki? Onlar cinsel tatbikin pesine dusmus. Sevgiden bir haber ve bir o kadrda yoksun.. aile olmanin nedemek oldugunu ve ne kadar kutsal bir sey oldugunu bilmeyen birer hayvan.. HAYIR! Onlar kadin degil..
10 YorumlaErkekler uzun zamandır bunun 10 katını yapıyor sadece "erkekliğin" şanına sayıldığı için şerefsizliklerinin üstü örtülüyor, iş karakterde bitiyor kadında erkekte değil.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık cinsiyet meselesi değil , şahsiyet meselesidir..
50 Yorumla Bir de bu sitede takıldıktan sonra ben de güvenemez oldum. Evli-bekar kimin eli kimin cebinde belli değil. Allah böyle ırzı kırıklardan da sapkınlık yapmaktan da bizleri muhafaza eylesin.
00 YorumlaOlmaz dayım güvenme salla hiç takılma bile bosver la hepsi zaman kaybı döl israfları anasını satim :D
00 Yorumlabeş parmağın beşide bir değildir.her kadın aynı değil yanı.. ayrıca çoğu erkeğede güven olmuyor
10 Yorumlaoha yaa . pis sürtük . böleleri var diye bütün kadınları aynı kefeye koymak doğru değil
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadına da güvenilmez ama kendine kardeşine de güvenmemli imiş demek insan. .iğrençler ıyyk :(
10 Yorumlasen bunları oku oku sonra KADINLARA güven olur mu :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhaberi gördüm okudum,kadın istemese bu iş buraya gelmezdi
bi kadın yaptı diye bütün hepsini aynı kefeye koyamazsın
sonuçta o adamda kardeşinin karısıyla birlikte olmuş bu durumda sen de güvenilmez birisin05 Yorumla
Soran+1 yılo adamın a...k..m ama iş kadında biter
Soran+1 yılneyse başına gelirse anlarsın,gerçi sen aldatılsanda sorun yok suçu kendinde arayan tipsin
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum zaten
Karısını aldatan bir koca örneği de var haberde. Abisinin eşi ile ilişkiye girecek kadar şerefsiz bir adam da var. Direkt tüm kadınlara yıkmayalım suçu. Bu olayda iki taraf da birbirinden iğrenç
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 375 cevap paylaştı. Portakalı alırken kabuğunu soyup bir içine bakacaksın.
00 YorumlaDoğru bir genelleme. Ama adı üstünde genelleme. Her kadın öyle değildir. Az da olsa güvenilecek kadınlar var yanii...
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı. Irıspı cıcığı çingeyene benziyor ztn ne beklenirki Allah ıslah etsin
00 Yorumlayok bence dünyada güvenilecek ve senin tanımadğın çok kadın vardır. bulursun umarım
00 Yorumla
+1 yılKendin dahil kimseye güvenmeyeceksin. İnsanın potansiyeli belli. Adam sanki sütten çıkmış ak kaşık birde kadınları eleştiriyor.
00 Yorumla
+1 yılgüvenilen kadında vardır güvenilmeyecek kadında genelleme yapma ona bakılırsa erkeklere de hiç güvenilmez
00 Yorumla
+1 yılböyle tiplere zaten olmaz bunların ar damarı çatlamış ama genelleme yapmamak gerek bence ...
10 Yorumla
+1 yılfenerbahçe şampiyon olsun bacım çocuğum kadınlara güvencem
00 Yorumla
+1 yılFenerbahçe şampiyon olsun bacım çocuğum kadınlara güvencem.
10 YorumlaBehlüllere laf yok tabi
10 Yorumla
+1 yılçeşit çeşit insan var
10 Yorumla
+1 yılallah belasını versin bunun gibi insanların
10 YorumlaMillet delirmiş. İğrenç.
10 Yorumla
+1 yılfantezi dünyası genişmiş bunun.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 406 cevap paylaştı. allah ıslah etsin ne diyelim
00 Yorumlaaski memnu vakasi. ne kadar igrenc birsey ya :(
10 YorumlaBütün genellemeler yanlıştır
10 Yorumlagüvenmediğin kadına dermisin ?
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar