Bir erkek maddi sorunlarım var,hayatımı düzene sokana kadar ilişki yaşayamam,senden ne kadar hoşlansamda diyor

bir erkek maddi sorunlarım var,hayatımı düzene sokana kadar ilişki yaşayamam,senden ne kadar hoşlansamda diyor ve sadece 1 ay süren bir ilişkiyi bitiriyor. sizce bu bir bahane mi? yoksa erkeklerde bu hassas bir nokta olup,ilişkiyi bitirmesine sebep midir ? özellikle erkekler bu konu da ne diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
anlaşılann çelişkiideyiz yine...buarada ben beklentileri yüksek birisi değilim. ancak gezip tozmamaktan şikayetçiydim.hiçbir soğuk davranışı yoktu.çat diye bir mesajla tebliğ edildi ayrılık.bende olumlu ya da olumsuz hiçbir yanıt vermedim.iş öyle bitti.acaba arayıp destek mi vermeliydim yoksa bahaneydi işiniz zorlaştırmanın anlamı yok susup oturmak engüzelimiydi derken ikinciyi yaptım.eğer durum zorsa,benle paylaşması gerekmiyor mu.ayrılmak saçma.demekki yeterince yakın bulmadı kendine.
Bir erkek maddi sorunlarım var,hayatımı düzene sokana kadar ilişki yaşayamam,senden ne kadar hoşlansamda diyor