Çok para harcayan ve ayrılırken istemiyorum diyen erkek samimi midir?

Arkadaşlar acil yardim.

Dokuz senelik ilişkim vardı. Son iki sene maddi sorunlar, benim ailesiyle mesafesini begenmemem gibi konular neticesinde birikti ve dün ayrıldık. Kendisi polis. 24 yaşından beri beraberdik, şu an 33 yaşındayım. Hiç evlilik istemedim, ama son iki senedir dedim ki "senin ataman vs oluyor, artık uzaktan ilişki olmaz evlenelim", "istemiyorum" dedi.

Eğitimim ondan yüksek, hatta ortamlara sokup nasıl davranılır onu bile benden öğrendi. Doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum, yanlış anlamayın ilk tanıştığımız zaman kendisi Dogu'dan gelmişti, hep hayranlığı vardı buralara, bilmezdi, herşeyi benden öğrendi. Kendisi de söyler yani ego vs diye demiyorum adamı anlatmak için söylüyorum

Ailesi ona hiç maddi manevi destek olması askerde eğitimde vs bende ailesine bu sebeple bir mesafesi olması ve kendi değerini koruması gerektiğini hep soylemisimdir. Bu tatilde ailesinin yanına gitmişti, bana sahte evrak yapmış 14 gün kalacağım diye, evrakı karakola sordum, yalan çıktı 22 gün kalacakmış.

Dün şey dedim, "insanlar yalan söylememeli, sen polissin yakışmıyor bu hareketler" dedim, sonra konuşma devamında "gelince gönlümü alırsın" dedim bana şey dedi "kimsenin gönlünü de almam kimseye tektaş da almam", ben de "ayıp ediyorsun, bu şekilde olmaz" dedim ayrıldık.

Neyse zaten kapının önüne kendi getirdi de sözüm ve sorum şudur:

Ben freelance ticaret yapıyorum, bana iki senede 900 bin TL para verdi bu süreçte, giderken şey dedi "onu da geri istemiyorum, 1 TL bile geri verme, alırsam kanım kurusun" dedi, ben de "emin misin" dedim "yemin olsun" dedi.

Bir erkek sizce dokuz sene sonunda, kendisini adam eden birini bu parayı da yanına kar koyup bırakır mı?

Ben 17 ülke gezdim, bazen yanımda laf sokardi "ah ah ben parayı sana vermesem ben de Dubailerde giderdim" derdi. Ben de "işi buyutelim seni götürürüm" derdim.

Kavga edince "istemem" derdi.

Bilhassa erkekler yanitlayabilir mi? Bana tavsiyeleriniz nelerdir?

Birçok yerde okuduğum kadarıyla sessiz kalın, asla yazmayın, sessizlik guctur diyor, öyle yapıyorum ama yine de tavsiyelerinizi duymak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim 🌹

Çok para harcayan ve ayrılırken istemiyorum diyen erkek samimi midir?