Evli bir adamla para için görüşmek zorunda kalıyorum, bu ilişkiden nasıl çıkabilirim?

21 yaşındayım ve büyük bir şehirde yaşıyorum. Bundan altı ay önce buraya taşındım ve taşınma sebebim erkek arkadaşımdı, zengin bir ailenin çocuğu ve benimle yaşıttı. Bana beni maddi anlamda destekleyeceğini söyledi ama tabii böyle olmadı. Birkaç ay sonra onun da yaşının çok küçük olduğunu ve bu kadar sorumluluğun ona çok fazla geldiğini söyleyip kaçtı. Ailem çok zengin bir aile değil ve çok küçük bir şehirde yaşıyorlar. Geri dönmek istemediğim için bir işe girdim ve bir güzellik merkezinde çalışmaya başladım. Oraya bir iş adamı gelmeye başladım, çok güçlü ve bir sürü şirketi olan birisi. En başlarda şirketlerinden birisine en yakın arkadaşımı alması için arkadaşımın CV’si göndermek için ona telefon numaramı verdim ama sonrasında bana yazmaya başladı. Bana çok iyi davranıyordu, tabii ki bunların yalan olduğunu biliyordum ama o kadar fazla maddi zorluk yaşıyordum ki belki bana biraz yardımcı olur diye cevap vermeye başladım. Hâlâ daha konuşuyoruz ve beni maddi olarak destekleyeceğini vaat ediyor ve ben maddi zorluklar yüzünden aileme de yük olmak istemediğim için bu adamla görüşmeye başladım ama bunu kendime yediremiyorum ve benim kendi ailem de bu sebepten dağıldı. Bu iş adamı evli ve çocukları var. Lütfen bana 1.03 yol söyleyin.
Evli bir adamla para için görüşmek zorunda kalıyorum, bu ilişkiden nasıl çıkabilirim?