Gizli Üye(30-35)+1 yıl-Sevmiyordur.(Sevmediği biriyle çıkacak kadar seviyesi düşük değildir)
-Aklında bir başkası vardır ya da bir başkasıyla flört ediyordur.
-Yeni bir ilişkiye hazır değildir.
Bu örnekler daha çoğaltılabilir.12 Yorumla- +1 yıl
Sence bunların sebebi erkekten mi olur ? Etkileyememiş mı
Cevap sahibi+1 yılEtkileyebilirsin ama bir başkasına aşıksa yapabileceğin bir şey yoktur.Etkilemen yeterli değildir.
En İyi Cevaplar
Cooook sebebi var..
Asktan bikmistir , güvenemiyordur , korkuyordur ..
Yada tipi degilsindir ki ben sahsen yilisik erkekleri redediyorum kendini begenmisler mesela bende en son sirada kendi adima..12 Yorumla- +1 yıl
he yani tipsizleri mi seciosun :D
Bir kızı 50 kişi ister bir kişi alır, diğer 49 kişiyide reddetmek zorunda kalır. Herkesi memnun etmelerini bekleyemezsin :)
11 Yorumla
bazılarının egosu cok yüksek. bazıları begenmez bazıları kezbanlık yapar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılne kadar yakısıklı ve hos olursa olsun ufak bir itici bir davranısıyla bile gözden düşebilir.
22 Yorumla- +1 yıl
Ney ama? Bu kadar iticı olabilir? Kusurmu ararsinız genelde
- +1 yıl
bilmem ,en basitinden aşırı alkol alması,sürekli gülümsemesi bana itici gelir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakışıklımııııııııııı ammaaaaaaaaan uzak olsun benden:D ben kaldıramam o kadar yahhhşukkhulu bebeşi:D
12 Yorumla- +1 yıl
Niye?
Cevap sahibi+1 yılya bir kere çapkınlığı çok olmuştur olmasada karılar kızlar kezbanlar bırakmazlar :D burnuhavada olur hem! uğraş uğraş dur alttan al paso ohooo
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılvalla kadınlara belli olmuyo ama herahgi bir bişiyni begenmediği içindir ..
10 Yorumla
+1 yıle itici ve kibirliyse. tabi bir de elektrik tarafı var, zorlasan da olmuyor.
10 Yorumlagenelde hayatımda bırısı varken denk gelıyoalr olmuyor red edıyorum napım:D
25 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyenler var :(
- +1 yıl
Birtanesin sen <33
- +1 yıl
Atletti ama neyse :))
- +1 yıl
Yakından çok kro :D sırtı bile belgrad ormanı :)
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılsana göre yakışıklı ama:)
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadşım bu erkekler ne yapsın daha yakışıklı biriyim dışarıdaki maymunları görüyoruz onların yanında bile kız var.
- +1 yıl
yakışıklılık herkese farklılık gösterir yakışıklı bile olsan çekicilik meselesi ayrı.o da kişiden kişiye değişir.sana göre her güzel çekici mi?
- +1 yıl
Evet. Senin çekicilikten kastin nedir?
- +1 yıl
yakışıklılıktan çok bana hoş gelmesi,bunu tarif edemem görünce anlayabilirim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakışıklı olması önemli değil benim tipim olması önemli.
20 Yorumlayakisikli ve hos bulmadigi icin olabilir mi?:D
14 Yorumla- +1 yıl
yakışıklı ve hoş bir erkeği
demişş - +1 yıl
Hiç sanmam neden öyle dedinki
Gönül işte sevgi zorla olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Nedn çırkinlerinde manitası olmazdı ama bu mantıkla
herkesin yakışıklılık algısı farklıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Hareketlerinden hiç oyle görünmüyordu ama
hoşlanmadıktan sonra padışah olsan ne fayda kardeşşşşşşş :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgo tatmini diyelim çok yaparım :)
112 Yorumla- +1 yıl
Ama sevgilinde yok çocukta hoş çocuk.
Cevap sahibi+1 yılTipi değildir karakteri hoşuna gitmez hoşlanmadığı bişey farkında olmadan yapmışsindir varda var yani hoş olmak �sin %50 si sadece diğer %50 yi unutma :)
- +1 yıl
Sence o diğer %50 nasıl olmalı?
Cevap sahibi+1 yılKızdan kıza değişir o kızın zevkleri ney yani demek istediğim yanlış anlaşılmasın yani kıza göre hareket et ama bu yüzde %50 ninyarisi yani %25 kıza diğer yarısında kendin ol yani kızın huyuna git biraz çok karışık olduğunun farkındayım :/ :))
- +1 yıl
Yok be güzelim
Cevap sahibi+1 yılIyi sana kalmış bişey
- +1 yıl
Nasıl ama ne yapaym?
Cevap sahibi+1 yılKafana göre takıl senin olacak insan bir yerlerde seni bekliyo onu bul :)))
- +1 yıl
Nasıl ama karşınada çıkmıyorkı?
Cevap sahibi+1 yılBulmak o kadar kolay olsa ohoooooo herkez mutlu olurdu ;)
- +1 yıl
Bulanlar nasıl buluyorlar?
Cevap sahibi+1 yılVallahi benimkini ben kuzenim sayesinde buldum kuzenimde okulda öyle işte akışına bırak :))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşta olmadığı için olabilir
15 Yorumla
+1 yılBir yani uymuyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sorunun cevabını bul gel bir de beni bul :D
10 Yorumla
+1 yılego tatmini.
10 YorumlaHoşlanmıyordur eder. etmek zorundamı mk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmediği içinnn
151 Yorumla- +1 yıl
Erkek kızı etkileyemediği için midir?
Cevap sahibi+1 yılevet aynı kapıya çıkıyor,
- +1 yıl
Sence bunu nasıl yapabilir bir erkek?
Cevap sahibi+1 yılneyi nasıl yapabilir diye sorduğunu anlamadım?
- +1 yıl
Etkilemek
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu çok genel sormuşsun, bir erkeği bir kız neden reddeder diye sorduğun için, bende sevmediği için dedim. şimdi sizin aranızdaki bagı ve gelişen olayların kısa bir özetini geçseydin, sana sonucunda nedne böyle olduğunu daha somut olarak söyleyebilirdi herkes, kızın sana olan tavrı, aranızdaki ilişkinin boyutu, ne derece bir yakınlığınız olduğu vs vs vs
- +1 yıl
kız biraz ilgiliydi bana bende ona ilgi oldum yaklaştım sonra iltifatlar falan ardından numarasını aldım.daha sonrasında da mesjlarıma cevap vermemeye başladı . sevgilsiide vardı o aralar ama bellide değildir durumlarııı bir var bir yok durumlar böyleydiii.. 14 şubatta konuştuk yok dedi sonra ayrılmıştık 14 şubatta barıştık dedi çicek falan almış çocuk yemeğe çıkmışlar gönlünü almış ama ben o çocuktan kat kat daha yakışıklıyım emin ol vee tekrar ilişkisi yok yaptı kıskançmış herhaldeee... ardından
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi varmış ama o kızın sen bence düşme peşine, sevgilisi varken seninle konuşmasıda bana güvenilir gelmedi
- +1 yıl
1 ay önce yoğun bir şekilde mesajlaştık ne ypaıyorsun ne ediyorsun diyee tabi alışılmış şekilde değildi benim yaptığım kıza ilgili olduğumu hissettiriyordum sonraaa birden kesildi iştee 2 mesaj attım 2 hafta öncee geri dönmedii.. dünde öğrendim işten ayrılımş ameliyat falan olmuş bugünde direkt aradım uykudan uyanmış sonra 20 dk yaa yakın konuştuk bayağııı geçmiş olsun dedim sağdan soldan falan
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi varken seninle samimi konuşan bir kıza karşı iyi duygular besliyor musun? şimdi yüksekten bakmakta istemiyorum sonuçta gönül bu ama seni çok beğense sevgilisini bırakırdı heralde, o cocugua kötü bir duruma sokuyor, seninle sevgiliykende başkasıyla konuşmayacağının garantisini kim vericek
- +1 yıl
yaaa o kadarda da vahim bir durum değil güzel arkadaşım numarsını aldım ama boşluktaydı biraz birde servisede geç geliyordu falan hem aldım biraz bahanede oldu yniii... iyi bir kız o cidden... çok beğense dediğin için ne yapabilrimki daha bundan sonra ne yapayım ben... bak hepsini anlattım bugünde aradım
Cevap sahibi+1 yılseni nasıl reddetti? naz yapıyor olmasın
Cevap sahibi+1 yılbakışlar etkilidir, bence ondan ilgini biraz geri çek, o zaman o ne oldu ya ne cabuk vazgeçti deyip panik olucak ama onun kafasını karıştırmak için arada bir göz teması kur
- +1 yıl
olabilir yaaa aslında ben ona senden çok hoşlanıyorum tarzında bir açılma yapmadım yanii ama bayağı belli ettim vede mesajıma ceevap vermiyordu yaniii bunu net bir şekilde anladım.
Cevap sahibi+1 yılo zaman seninle neden mesajlaşıyor madem istemiyor
- +1 yıl
o 1 ay önce dediğim mesajlaşmada ben ona tekrar mesaj attım gösterimiz var gel diye ardından 1 hafta sonra geri döndü k. bakma gelemedim diye ordan bir başladım ne yapıyorsun nasıl gidiyor falan iş yerindeklierden konuştuk iştee iş bulamadım daha diyor bulsam çıkarım diyor du bir iş bulamadım diyordu keyifler kötü anlayacağın diyordu alışamamışta benim gibi aynı sonradan daha sonra 15 gün sonrada 2 mesaj attım cevap vermedi dönmedi yanii.. bugünde aradım işte sence ne yapyım daha
Cevap sahibi+1 yılbence atma daha fazla o kendi yazarsa yazsın? peki yüz yüze denk gelmiyor musunuz hiç
- +1 yıl
hiç gelmedik gelsem zaten açılıcam ona senden çok hoşlanıyorum gel benim sevgilim ol diyee..
Cevap sahibi+1 yılhiç gelmedinizmi? hiç görmedinmi kızı yüz yüze, ya biraz bekle bakalım neyapıcak, fazla önyargılı olma istemiyor beni diye, kızlar biraz ağırdan satar kendini, oda öyle galiba, naz yapıyordur, seni istemese hiç telefondan konuşmaz, mesajlaşmaz
- +1 yıl
hee birde telefonumu ne bozulmuş bu numara seninmi diyor du dedim ne yaptın numarımımı sildin yoksa? yok dedi teli bozulmuş öbür telde kalmış numaralar sim e kaydolmamış... hiç gelmedikki işte gelsek iyi olurdu ameliyatta olmuşya biraz yatalak .. çalışmıycm diyor çalışmayı düşünmüyorum diyor..
Cevap sahibi+1 yılöyle diyen kızda beni istemiyormu diyorsun, bence kuruntu yapıyorsun, o sadece naz yapıyorr
- +1 yıl
eeee bundan sonra ne yapyım ne dersin bana _? ben 23 yaşındayım kızda 22 yaşındaa
Cevap sahibi+1 yılbiraz bekle bakalım bir tepki vericekmi
fazla üstüne gitme şımarmasın sonra ters teper- +1 yıl
yaniii 20 dk konuştuk arkadaştan duydum eski iş yerinden ameliyat olmuş çıktı o diyee hem geçmiş olsun dileklerimi ilettim hemde bir arayım dedim umarım anlamıştır yanii ne biliym ne gibi tepki verebilir ?
Cevap sahibi+1 yılaranızdaki samimiyete bağlı
cok sık konuşmuyorsanız bir şey yapmayadabilir ama ben sana geri dönücegini düşünüyorum
mesela aloo öldünmü ya da yaşıyonmu diye bir mesaj atabilir- +1 yıl
çok sık derken yniii mesj atmayayım dedim dün hem arayayım bir sesini duyarım hem böylede daha iyi olur diye düşündüm...
Cevap sahibi+1 yılama kız sana mesaj attığında soğuk davranıyor gibi yazdın bana, daha önce telefonda konustunuzmu hic, nasıl davranıyor eger soğuk ve mesafeli ise sende kendini biraz geri çekki kıymetini anlasın, ama son kez şansını deneyebilirsin neden olsa ameliyat geçirmiş, ama ondan sonra artık üsteleme bir dahaki hamleyi artık o yapsın
- +1 yıl
biraz daha yakındı hiç o kadar mesajlaşmadım 1 ay önce sonra dedim yaa 15 gün sonra mesaj attım 2 tane geri dönmedi.. daha önce hiç aramadım aramıştımda iş için onunla ilgiliydi.. beraberdik ztn o süre içinde... sanki bugünkü konuşmada biraz soğuk gibiydi arkadaşım gerçi uykudan uyanmış ama genelde ben soruyordum ne ypaysun nasıl gidiyor ne oldu flen fulan kendi durumlarımı anlattım oda bir kaç şey sordu sende ne var ne yok gibi ama sanki soğuk gibiydi belkide uykudan kalktıği içinde olabilir
Cevap sahibi+1 yılyüzyüze neden görüşmüyorsunuz hiç onu anlamadım? sen bu kızı nerde gördünde begendin
- +1 yıl
arkadaşım iş yerinde beraber çalıştık beraber girdik iş yerine aynı firmadaydık 2.5 ay çalıştım o sürede şimdi nerden göreyim 9 nisanda çıktım ordan oda dün öğrendim ameliyat olmuş çıkmış
Cevap sahibi+1 yılbir yüzyüze görüşme ayarlıyamazmısınız, öyle daha etkili olurdu ama sen baya vurulmuşsun galiba, bence sen onu telefonda ara, ses tonun daha etkili olur mesajlaşmaktan, sonrada onun sana davranışına göre hareket edersin, eger olumlu davranırsa mesaj atar konuşmanın devam etmesini sağlarsın, eger olumsuz bir hareketini görürsen, bir dahaki hamleyi ondan beklersins
Cevap sahibi+1 yılskypedan falan görüşseniz dahada iyi olur
Cevap sahibi+1 yılfaceboookdan ekle
- +1 yıl
yaaa o kadar uzak ta değiliz facebook ta var zatende girmiyorum 1-2 hafta olcak nerdeyse hiç eklemedimde nasıl olsa numarası var diyee zaten daha sonra arayıycm tekrar hatta bugün diyecektimde neyse dedim kızı birde uykudan uyandırdım direkt benim telle uyanmış.. neyse çok fazla uzatmıyayım dedim... çok vurulmadım cok vurulsaydım konuşamazdım yanında telle bile arayamzdım yanii.. ama rahatım rahat olmam iyi yanii.. aryıp tekrar görüşmek istediğimi söyleyecem buluşalım falan diyee ama ne der bilm
Cevap sahibi+1 yılçok vurulmadıysan neden bu kadar kafanı yoruyorsun_ ? facebookta eklemen iyi olur bence neden eklemedin, rahat olman iyi. o zaman aşık değilsin, aşık adam konturolünü kaybeder, senin konturol elinde şu anda..
- +1 yıl
aynen ben çok fena aşık oldum bu sene kursta aman aman kızın yanında kendimn olamıyordum ne konuşmalarımla etkiledim nede sempatikliğimde çıkmıyordu onun yanındaaa bu çok kötü oluyor yoksa olacağı varsada olmıyor vede olmadıda kızada hak verdimde yanii...
ama bu sana bahsettiğim kız öyle dğil rahatım yanii .. istediğim gibiyim vede seviglim olmadığı için yapıyorum çokta kafa yormuyorum aslında ama
Cevap sahibi+1 yılaşık olmuşun ama unutmuşun, biz niye unutamıyoruz yaaa, millet ne güzel başkasınada kayabiliyor gönlü, hoşlanmışsın sadece, bence kızla yüzyüze buluşmaya bak, daha iyi olur
ben çok kafa yormadığım birisi için kılımı kıpırtdatmam ama sen aşık olmasanda hoşlanıyorsun bayaa
Cevap sahibi+1 yılbelkide yanlızlıktan hoşlandığını sandım, herkes sevmek sevilmek ister, bu boslugu bu kızla doldurmak istiyor olabilirsin
- +1 yıl
hoş kız yaa birde dürüstte biri değer verdiğim biri yaniii...
ya işte hayatımda ilk defa bu kadar oldu böyle birşey yaşadım kitleniyordum resmen kızın yanında düşün yaniii (kurstaki kız için diyorum) yaaa sen bir şeyler yaşamışssın ondan unutamazsın.. - +1 yıl
boşluk doldurmak için değil bulmaca çözmüyoruz bu kızla gelecek adınabirşeyler yaşanır yanii öyle hoppala birşeylr değil
Cevap sahibi+1 yılbirşeyler yaşamışsın derken? sevgiliydik ayrıldık ama sonra unutamadım, gerçi sevgili olmasakta unutmazdım ben, sen nasıl unuttun, gerçekten sevmemişindir, ya ben aşık olmadığım birine evlencek gözle bakmam ama böyle düşünenlere şaşırıyorum, o kurstaki kız gibi kalbini yerinden çıkarıcak biriyle evlenmen senin için daha iyi degilmi? zamanla heyecanını yenersin ve yerini sevgi alır, ama böyle değer verdiğim biri olsun diyorsun sen bilirsin. bulmaca ne alaka şimdi? sevgi eksikliğini doldurmak için
Cevap sahibi+1 yılbirisine karşı birşeyler hissedebilirsin, çok aşık değilim dediğin için öyle olduğunu düşündüm
Cevap sahibi+1 yılbende çok aşıktım çocuk bıktım benden artık, sesim kısılıyordu onu görünce :(( neyse sen madem beğendin kızı artık bak bir çaresine evlenin mutlu olun
- +1 yıl
yok arkadşım yanlış kişilerede aşık oluyor insan o dediğim kız hoppalabirşey 26 yaşında ve ilişkileri en fazla 15 gün 1 ay arasında sürüyor birde fena duygu tahribatı yaşamış.. olmadı iştee olmazda zaten gelcek düşünlcek biri değil sonra atıştık faceten engellemeler çıkarmalar falan bitti oarası...
arkadaşm diyorum yaaa böyle olursan kızın yanında onu ayarlayamazsın ztn kız Allahtan insaflı biriydi hatalarını yüzüne vurmazdı yani.. olmaz işte böylede.. başkısnı tercih etti daha sonra baktı be - +1 yıl
ben gelmedim başkasıyla beraber oldu bende ilgiyi arttırdım iyice ona kankasıyla konuştuım olmadı ama kız bana ilgiydi sonra yok ben onun ilgisini yanluış anlamış falan yanii alaksı yok... herneyse o iş öyleydi... sevgililik durumu ayrı o süre içinde birşeyler paylaşırsın yaşarsın benim onla alaksı yoktu
heee hemen evlendirdin bizi baksana kız ne yapcak bakalım artık
Cevap sahibi+1 yılpeki kızın o kadar yanlış biri olduğunu fark edince kızdan sogumadınmı? hoppa olduğunu biliyorsan, aşık insan genelde kusurları görmüyor çünkü
bu kızıda ekle faceden baya yararı olur
Cevap sahibi+1 yılsana bir şey demek istiyorum sen bunları hiçbirine aşık değilsin gibi geldi
ama bu sonuncu kız doğru kız gibi düşünüyorsun, ara buluşma ayarlamaya çalış, yüzyüze daha etkili olur, olmadı telefondan konuş sonra mesajlaşmalara başlayın, sonra bırak o bakalım ne yapıcak- +1 yıl
arkadşım kızın yanlış bir kız olduğunu anlayıncaaa soğudum ztn ama ondan önce hep iyi görüyordum onu sonra daha da emin oldum ... ilk başta bende öyle kusurları görmedim ama farkındayım o kızlarla ztn konuşuıyorduk biz ekliydi bende facete sonra tartıştık o öbürü çıkardı kankası ben engelledim sonra bu beni çıkarmış onuda ben engelediim bitti gitii o iş.. ztn suratına bile bakmadım dahas sonra...
hoşlandığım tipim olan bir kızla beraber olurum hoşlanıyorum sonuncudan fazla aşık olmak - +1 yıl
istemiyorum sonuçtaa tutuluyorsun utanıyorsun 2 çift laf edemiyorsun yanii bütün yük erkekdee bende böyle olmayı istemiyorum ama oluyor işte şuan bir sorun yok Allaha şükür.. bakalım
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
- +1 yıl
Ya bana bir şeyler söle sen bir hatun olarak daha iyi bilirsin bu işleri
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Beğenmemiştir ondan.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbamya sevmiyolardır keke
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki yakışıklı ve hoş değilmişsin birader
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası