Evet yanlış okumadınız.Ben yaşıtım olanlara hiç ilgi duymadım.Adamla
bakışıyoruz..Sizin başından geçti mi?Ve buna ne diyeceksiniz.Benden 15 yaş büyük.
bakışıyoruz..Sizin başından geçti mi?Ve buna ne diyeceksiniz.Benden 15 yaş büyük.
sana birşey diyim mi ben de 14 yaş büyük birine aşık oldum. çok seviyorum ben de hiç yaşıtlarıma ilgi duymam minimum 7 yaş olmalı bence otelde restaurant da ya da herhangibir yerde hep büyükler dikkatimi çekiyor bence bizim olgunluğumuzdan
adam yakın davrandıysa sen de ergenliği yeni atlatıyorsan onun yakınlığı sende 'güç' olarak karşılık bulup aşık olduğunu sanmışsındır. olabilir yani. ama geçer. geçene kadar otur bir kenarda bekle
bence sorun çıkmaz çünkü erkek büyükse daha çok mutlu olcanizi inanıyorum.
isterse aranızda 20 yaş olsun önemli olan bir birini sonsuza seve bilmektir derim.
annemle benim aramda 18 yaş var mk nasıl bir yapıya sahıpsınız
Cevap
17Cevap
ya ben de benim ki 16 yaş ama nasıl seviyorum, evli , nişanlı olmamış araştırdım iyice :) ben gerçekten çok çok olgun insanım yaşımın 22 olmasına rağmen hep 30 35 yaşlı birisi gibi düşünmüşümdür annem ve babam da hep bunu söyler bana, hiç bir zaman yaşıtlarıma karşı ilgim olmadı ergenliğimde hiç kimseden hoşlanmadım, çok farklı ergenlik dönememim vardı standart ergenlik olmadı ne aşık oldum ne de depresyona falan ve b girdim, o londrada yaşıyor master için londraya gideceğim aşk işte ASLA AŞIK OLMAYACAĞIM, ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM DİYEN BEN ŞİMDİ SEVDİĞİM İNSAN İÇİN FARKLI ÜLKEYE TAŞINICAĞIM. Kadının erkekten büyük olmasına hiç iyi bakmıyorum 1 2 yaş olur ama dahası fazla. ama erkeğin kadından büyük olmasında sorun yok. Seviyorsan kim ne der diye düşünme GERÇEKTEN SEVİYORSAN ASLA BIRAKMAZSIN ZATEN😇💖💦
Soruda kastedilen adam benim. Bu kız kimlerden diye bakıyodum, yanlış anlamayın asdfgh
ozaman bu kız 15 yasında sfsfdsgds
soruda bahsedilen niye sen olasın.tanımıyorum seni.
yaa kusura bakma ben böyle şakadan anlamayan tuhaf biriyim.
Kendi yanlisinin farkindasin soruyu sorarkeb unlem işaretleri kullnmissin. Ama tercih meselesi tabi..olabilir seni yargilayamayiz.
Baba gibi davranma koruma durumu ola bilir. Bizi biz yapan ise kendi yasadiklarimiz bizim dogrularimizdir
Yanlız varya olabilir diyen erkeklerin hepsi 30 yaşın üstünde :) abazalar sizde kızınız 15 yal büyük adama verirsiniz artık :)
merak etme,ashik olmadiqini yakinda anlarsin,e umarim anlarsin
hayırlısı olsun mutlu olabiliyorsan ne güzel işte ...
aşk işte. neler görüyoruz bir erkek ufak olsaydı daha kötü olurdu pınarla yağmur atacan gibi ıykk!
Allah seni ıslah etsin denir ancak :D Ceset ya bildiğin leşsin.
Cinsel açlık seni daha dobra insanlara yönlendirmiş olabileceğini düşünüyorum karmaşık duygulara sahip birisin sanırım
Adam evliyse uzak dur, değilse daha kötü, anlaşamazsınız kuşak çatışması olur.
seninkisi psikolojik yanılgı. geçer sonra
Sen kaç yasındasın peki?
Dedemi ayarlıyım mı sana?
hımm abi kardeş geçinirsiniz sorun değil..
olabilir, ilginç bişey değil
Pişman olacağın şeyler yapma da...
Sen kendini aşmışsın :)
helal devamınıda ılerde anlatırsın barı..:)
6 yasinda olamayacagina gore ben degilim fuckkk
Aşk değildir o aşk olsa duramazsın :)
normal olabilir hayat bu:)
gazete haberi okuyor gibi hissettim bir an :/
olur neden olmasın normal
marifetmiş gibi anlatıyon mu bide?
mutlu olun inşallah ne diyim
Senin yaşın kaç ?
gençlik derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar