Hemde deli gibi aşık oldum bana çok iyi davraniyo, 15 yaşında ama yaşıtları gibi davranmiyo yaşında göre olgun düşünceleri var hem bi de çok tatlı ve yakışıklı biri çocukta benden hoslaniyomus 15 yaşında biriyle sevgili olduğumu ailem falan ya da cevrem öğrenirse dalga gecerler kızarlar ama deli gibi de aşığım napcam:(
Güncellemeler
+1 yıl
14 yaşında şu anda, ağustosta 15 olcak
Güncellemeler
+1 yıl
Ve size biraz sapıkça gelecek ama sürekli onu arzuluyorum
19 yaşındayım ama 14 yaşında bi erkeğe aşık oldum napıcam:(?
Aynı durumun başrolünde erkek 19 olsaydı, 14 yaşındaki kız çocuğunu arzulasaydı, ne anası kalırdı ne avradı. Fakat söz konusu kadın olunca, pedofili dahi sevimli görünüyor, destek alıyor. Sizin cinsiyet kavramlarınıza sokayım..
Bu bir platform ve sen soru sormuşsun ve benimde cevap hakkım var Galiba ilişkiye girmiş siniz yakalanırsan ceza alırsın benden söylemesi. Suçun tipiklik unsuruna göre bir kimsenin 15 yaşını doldurmuş fakat 18 yaşından küçük bir çocuk ile rızası dahilinde cinsel ilişkiye girmesi “ reşit olmayanla cinsel ilişki “ suçunu oluşturmaktadır. Suçun mağduru ve faili erkek veya kadın olabilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta ise 18 yaşından küçük olup, 15 yaşını doldurmakla beraber fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı cinsel saikli , vücut dokunulmazlığını ihlal eden, temas içeren davranışların, 15 yaşını doldurmamış çocuklardaki gibi rıza dahilinde olsa bile cinsel istismar suçunu oluşturacağıdır, bu nitelikteki çocukların rızaları geçersizdir.
benzerini ben de yaşadım ama tek taraflı 15 yaşındaki çoçuk sevgili olalım dedi çok gülmüstüm dhbfdfdjdvhbjd ama toplum tarafından hoş karşılanmaz o yüzden gizli tutman daha iyi yakın çevrene hiç değilse hani 18 dedim çünkü artık çoçuk değil o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı durumun başrolünde erkek 19 olsaydı, 14 yaşındaki kız çocuğunu arzulasaydı, ne anası kalırdı ne avradı.
Fakat söz konusu kadın olunca, pedofili dahi sevimli görünüyor, destek alıyor.
Sizin cinsiyet kavramlarınıza sokayım..
Çocuk dediğin kişi 180 boyunda ve fitness yapiyo, ayrıca 14 yaşından büyük kişiler iki tarafında isteği olduğu sürece ilişkiye girmesinde sorun yol
yapma yanarız nfnfmdmxmf
Yemin ederim başıma böyle bir şey gelecek diye çok korkuyorum, geçmiş olsun canım benim bin düşün öyle karar ver
2006 lı velede mi aşık oldun 1995-2003 arası erkekler ne yapacak
Abla durum nedir
Hobaaa
Napicam ama deli gibi de aşığım:(
Sübyancı derler sonra aman
Reşit olmasını bekle
Ama daha çocuk
Çocuk dediğin kişi 180 boyunda ve fitness yapiyo, ayrıca yaşıtlarından hem fiziki hemde düşünce olarak daha olgun ergence şeyler yapmiyo yani
Bu onun çocuk olduğunu değiştirmez
Çocuk değil;)
18 yaşına gelene kadar herkes çocuktur!
Acaba ailesi biliyormu
Öf cidden boş yapiyosun
Sana mi sorcam ya
Bu bir platform ve sen soru sormuşsun ve benimde cevap hakkım var
Galiba ilişkiye girmiş siniz yakalanırsan ceza alırsın benden söylemesi.
Suçun tipiklik unsuruna göre bir kimsenin 15 yaşını doldurmuş fakat 18 yaşından küçük bir çocuk ile rızası dahilinde cinsel ilişkiye girmesi “ reşit olmayanla cinsel ilişki “ suçunu oluşturmaktadır. Suçun mağduru ve faili erkek veya kadın olabilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta ise 18 yaşından küçük olup, 15 yaşını doldurmakla beraber fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı cinsel saikli , vücut dokunulmazlığını ihlal eden, temas içeren davranışların, 15 yaşını doldurmamış çocuklardaki gibi rıza dahilinde olsa bile cinsel istismar suçunu oluşturacağıdır, bu nitelikteki çocukların rızaları geçersizdir.
Kahkaha atiyorum su anda.
14 yaşında ama 18 gibi gösteriyor, yas önemli değil ama cevrem öğrenirse kötü olur
şaka mısınız ya o daha çocuk
Çocuk dediğin kişi 180 boyunda ve fitness yapiyo ayrıca yaşıtlarından daha olgun hem fiziki hem düşünce olarak
anne söylesene acaba ne tepki vercek
aklıma 15 yaşındaki bebenin ben senin küçük sevgilin olayım demesi geldi ahahahahah
15 yaşında bebe dediğin kişi 180 boyunda ve fitness yapiyo:)
nerden tanıştınız net mi
Hayır, netten değil, ayni mahalledeyiz
ama bu onun çoçuk olduğunu değiştirmez
Ama seviyorum napim, o da benden hoslaniyomus
18 e kadar yasak aşk o zmn hdkfbgkdbfh
14 yaşından büyükse sorun olmuyo canim:)
benzerini ben de yaşadım ama tek taraflı 15 yaşındaki çoçuk sevgili olalım dedi çok gülmüstüm dhbfdfdjdvhbjd ama toplum tarafından hoş karşılanmaz o yüzden gizli tutman daha iyi yakın çevrene hiç değilse hani 18 dedim çünkü artık çoçuk değil o yüzden
Lan millet kafayı yemis😁
Komik heval😂
Bence komik değil