Aranızda aşk büyüsü yaptıran ve sonuç alan var mı? Aklım karışık, ne yapacağımı bilemiyorum.
+1 yılBüyü denen şey bir enerji zaten. Bunu hacı hocalara yaptırmak çok anlamsız. Eğer karşındaki kişi de seni gerçekten seviyor ve istiyorsa ve olacağı varsa eninde sonunda oluyor. Büyü sadece bu işin olma zamanını hızlandırıyor çünkü evrene enerji gönderiyor. Gerçekten içten ister ve dilersen gerçekleşiyor tabi evrenin buna izin vermesi gerek. zaten olmayacak bişey için saçma sapan hocalara gidip para kaptırmak aptallıktan başka bişey değil. Aşk acısı korkunç bir şey biliyorum. zamanında ben de bu acıyla türlü aptallıklara başvurmaya kalktım, büyü yaptırmayı bile düşündüm ama vazgeçtim. Sonunda sadece kendime ve olacağına inananark her gün, olumlu duygularla dua ettim ve sonunda oldu. Büyü denen şey senin içindeki olumlu enerjinin evrene yansıması yalnızca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer dönmüyosa mutlaka Allah'ın bir bildiği vardır, sabret.. evet gerçekten sevdiğin zaman karşılık alamamak çok fena bişi.. Bence büyü değil bol bol dua et Allah'tan hayırlısını iste, bu sefer olur çok mutsuz olursun daha beter bir hayatın olur. .Ve unutma fani bi dünyadayız, onun üzüntüsüyle geçirdiğin günlerine yazık etme.. Eminim çok daha iyisini hakediyosun, etrafına bakman yeterli :)
120 Yorumla- +1 yıl
Yillardir hergece dua ediyorum... Allahim en hayirlisi sen bilirsin diyorum ama yinede onu sevmeketen vazgecemiyorum. Yazdiklarin gercekten moralimi yukseltti :) saol
- +1 yıl
benimde zamanında yıllarca aynı şekilde dua ettiğim biri vardı sevdiğim tek insan. :) ama olmadı, demekki Allah istemiyo.. :) vardır elbet bizim göremiceğimiz bilemiceğimiz bi sebep.. sen hayatını yaşamaya devam et, ben şu an o geçen günlere ağladığım gecelere gülüyorum, hayat iyi de olsa kötü de olsa bize verilen bi armağan bence.. geçen ve giden sadece günlerimiz ve ömrümüz oluyo, dünün tekrarı yok, bence artık duasınıda etme, akışa bırak, Allah büyük :) hayırlısı olsun hakkında :)
- +1 yıl
saol..
- +1 yıl
Arkadaşlar hoca buldum no isteyen. mesaj atsın güvenilit sağlam buldum cok şükür
- +1 yıl
@karisik_bayan merhaba mesaj atamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Yalnız bı hoca ucret alıyor ama gerçekten bebim ve eşimin üzerimdeki büyünün bozulmasına yardımcı oldu ücretsiz bir şekilde bağlama geri döndürme için ücret alıyor Allah rızası için yapan biri daha var ben yaptırıcam 40 günde olur dedi büyü felan değil dua ile yapılıcak bakalım
- +1 yıl
@karisik_bayan bana mesaj atarmsn kime yaptrdn
- +1 yıl
@karisik_bayan kim o lütfen ulaşın bana
- +1 yıl
@karisik_bayan numarasını vermicek misin
- +1 yıl
@karisik_bayan bana da ulaşabilir misiniz lütfen bulamadım bir türlü
- +1 yıl
@karisik_bayan değil 40 günde 80 gündede dönmez ve düzelmez bunu bir yere not edinn
- +1 yıl
bende vazgeçemedim
birine gittim
kouşuyoz şimdi - +1 yıl
@Aysen321 özelden yazabilir misin. burda yazamam
- +1 yıl
@karisik_bayan abla sen kac hoca ile çalıştın senindr bir dediğin birni tutmuyor hatayli mehmet dolandırıcı sen bana dedin ben yapmadim onunla daha ne die buralara öneriyorsun yazık günah milletin parasina ben onunla konuştum bilemedi birşey yalan attı
- +1 yıl
@Ellaremira elif hocanin numarasi var mı
- +1 yıl
@merym123 elif hoca sahtekardır sakin bulaşma mehmet denen hoca ersun özkan sevim daha bir sürü internette hepsi şebeke gibi çalışıyorlar sakin ola özel bilgilerinizi vermeyin hepsi sonra size şantaj yapıyor çok dikkatli olun büyü falanda yapabilen yok ben çok araştırdım çok denedim hepsi palavra ben daha yapabilenine raslamadım tutsada süreli kısıtlı bir zaman tutuyor sonra tekrar bozuluyor işler daha kötü hale geliyor
- +1 yıl
@karisik_bayan no verirmisin
- +1 yıl
Bana dönüş yapar mısınız
+1 yılAllah'ın işine yazdığı kadere karşı çıkan ve bunu değiştiren insanlar yeryüzünde olup biten her şeyin Allah tarafından yapıldığını kendilerinin sadece yaptıklarını sandıkları na inanırlar aşk büyüsü için okutulmuş bir elmayı se diğinize koklamadan yedirmeyiz, aşık olmasını istediğiniz şahsın anne ismini ve kendi ismini de içinde bulundurup bir gün yeri değiştirme duası okuyup veya 7 adet buğday tanesinin üstüne okutulmuş kendi okumanız daha tesirlidir ama 100de 200 sonic veren ve en iyi büyü aşık olmasını istediğiniz kişinin çamaşırına tavşan kanıyla yapılan büyüdür fakat günahı çok büyüktür bunların yerine unut mak için yaptıracagınız bir muskanin sizin için daha hayırlı olacağına inanıyorum. Ha uzaktan sevmeye de razıysanız ayrı mesele :)
00 Yorumla
bir zamanlar sanal bebek vardı.yedirir içirir beslerdik.O dijital aletin bizi de sevdiğini düşünürdük.Eğer sen de dijital bir sevgili istiyorsan yaptır.Farz edelim büyü tuttu...Peki sen karşındaki insanın seni gerçekten değil de bir büyü ile sevdiğini düşünmemek için kendine de büyü yaptıracak mısın?Unutma...Unutmak çaresizlik yada yenilmişlik değil karşındakine karşı alacağın en büyük zaferdir.
41 Yorumla- +1 yıl
unutabilsem zaten aklimdan boyle seyler gecmezdi...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılBen Şırnak’ta çalışıyorum bir özel kurumda, eşim Ankara’da öğretmen. Kurumun Ankara’da da yeri var ama çok ısrar etmeme rağmen beni bir türlü tayin etmedi şef. Burada işlerine yaradığımı söyleyib durdu bu yüzden gidemedim eşimin yanına bu ailemizide kötü etkiliyodu arkadaş tavsiyesiyle papaz büyüsü yaptırdım bu büyüyle ikna edilebildiğini söylemişti arkadaşım, ali hocayı tavsiye etti. Şef benim tayinimi on gün içinde kabul etti merak eden arkadaşlar olduysa… hazırlıkları yapıyorum bu ay sonunda taşınacağım temelli inşallah hemde daha iyi bi pozisyon oldu. şimdi bunu niye buraya yazdım diye merak eden arkadaşlar varsa yazmamın sebebi bazı kişilerin allaha küstüğünü gayba inanmadığını falan okudum burada denk geldikçe kimisi dolandırılmış büyü vefk yalandır falan yazmış böyle bişey yok arkadaşlar doğru hocayla çalışırsanız ne kadar büyük bir güç olduğunu görürsünüz bakın ben senelerdir bu işi çözmeye çalışıyorum kaç defa adama resmen yalvardım hiçbirinde kabul etmedi büyü yaptırdım anında düşünceleri değişti endişe etmeyin allah büyük doğru hocayla çalışın iyi araştırın benim tavsiyem yaşadıklarım doğrultusunda ali gürses hoca olur siz kimi seçersiniz bilmiyorum ama araştırmadan güvenmeyin insanlara sakın. Ali gürsesin telefonu 05355906275
10 Yorumlayaptırdım. olumlu sonuç da aldım ama içim içimi yiyor. hep ASLINDA BENİ GERÇEKTEN DEĞİL DE BÜYÜNÜN ETKİSİYLE Mİ İSTİYOR diye garip düşüncelere dalıyorum. tavsiye etmem
852 Yorumla- +1 yıl
Kime yaptrdiniz bana mesaj atar misjniz
- +1 yıl
Size mesaj atamiorm bna mesaj atrmisnz?
- +1 yıl
Sizinle nasıl iletişime geçebiliriz mesaj atamıyorum da?
- +1 yıl
ben attım sana @Çaresiizzs
- +1 yıl
Bir sorun oldu tekrar mesaj atabilir misin bana.
- +1 yıl
mesaj atamıyorum Size bana atablrsn lütfen
- +1 yıl
Size nasil ulqsabilirim mesaj atamiyorum bana mesaj atarmisiniz lutfen
- +1 yıl
bana ulaşırmısın özelden mesaj atamıyorum konuşabilirmiyiz acaba yardımcı olurmusun
- +1 yıl
Bana ulasitmisiniz lutfen
- +1 yıl
Yardımcı olabilir misiniz acaba bana da? Size ulaşmak istiyorum kime yaptırdınız diye. Sevgiler
- +1 yıl
@elina38 bende yaptırmak istiyorum acaba sonuç ne olur çok kararsızım yardım edebilirmisiniz lütfenn
- +1 yıl
Nerde ve kime yaptırdınız bana söyyler misiniz
- +1 yıl
Kime yaptirdiniz isim alabilirmiyim lutfen
- +1 yıl
Bana özelden mesaj atar bilirmisin bu konuda bilgi alışverişi yapalım benim seviyem yetersiz sana mesaj atmaya
- +1 yıl
İrem'e mesaj atamıyorum bana mail yoluyla döner misin lütfen çok acil
gamzeeli@yahoo. com - +1 yıl
banada mesaj atabilir1misinizz lütfen
- +1 yıl
Bana ulasabilirmisin acaba yakupbek57@gmail. com
- +1 yıl
merhaba ireme rica etsem bana yazarmısın çok sıkıntılı bir donemdeyım bişe danısıcam size çok acil
- +1 yıl
Kime yaptırdınız bana da ulaşır misiniz?
- +1 yıl
Bana ulasirmisin canım lutfen, bilgi almak istiyorum
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musunuz. Lütfen özel yazamıyorum
- +1 yıl
Kime yaptırdınız nasıl oldu
- +1 yıl
@Çaresiizzs bana yazarmısınız acil bişey sormaam gerekiyo da
- +1 yıl
Banada mrsaj atarmisin bilgi verirmisin hoca haķinda
- +1 yıl
Kime yaptırdınız bizede söylermisiniz lütfen
- +1 yıl
Bana ulaşırmısınız lütfen
- +1 yıl
Bana da mesaj atabilir misiniz sormam gereken şeyler var?
- +1 yıl
Kime yaptırdınız acaba banada yazarmısınız çok rica etsem
- +1 yıl
Lütfen banada yazın kime yaptırdınız
- +1 yıl
Merhaba. Kime yaptırdınız acaba. Ben bulamadım bir türlü. Ulaşmanız mümkün mü. Size ulaşamıyorum
- +1 yıl
kime lütfeeen kime
etkisi ne kadardır devam ediyo ve ne kadar sürdü etkisini göstermesi - +1 yıl
Mesaj atamiyorum. lutfen yardimci olur musun?
- +1 yıl
Hoca kim yazarmısınızzz
- +1 yıl
Kime acaba gercekten ihtiyacim var..
- +1 yıl
Kime yaptırdınız yazabilir misiniz. ya da mesaj atabilir misiniz
- +1 yıl
Kime yaptırdınız yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
@İremee bana mesaj atar mısın acil sorum olacak
- +1 yıl
Lütfen bende istıyorum.. ACİLLLLL
- +1 yıl
Kime yaptırdınız
- +1 yıl
Kime
- +1 yıl
Kime ne büyüsü yaptırdınız bana yazabilirmisiniz özelden
- +1 yıl
ireme banada yazarmısın konusmam gerekıyor çok ihtiyacım var lütfen
- +1 yıl
@ylcn739 bana ulasirmisin
- +1 yıl
Lütfen geri döner misin yalvarıyorum deniz. goktas@outlook. com
- +1 yıl
Kime yaptırdın?
- +1 yıl
@caresizzzs hocanin nosu var mı sende
- +1 yıl
Hocanin nosunu verirmisin lutfen
- +1 yıl
Banada atarmisin hocanin numarasini Kurtsultan837@gmail. com ne olursun
büyü ile yaşanan aşk aşk olamaz biri seni büyü ile sevecekse hiç sevmesin daha iyi etrafına iyi bak bence büyü yapmadan sana ilgi duyan değer veren biri mutlaka vardır liseli yaşlarda değilsin bence sana değer veren birini sevmeye çalış kardeşim inan o zaman mutlu olursun
04 Yorumla- +1 yıl
ilgi duyan var ama benim aklim sadece birinde...mantikli dusunemedigim bir donemdeyim heralde :(
- +1 yıl
valla güzel kardeşim ben özeleştri olarak diyorum aynını yaşadım üzüldüm ne gereği var git sana değer verenle mutlu ol o kişi zaten seni görmüyorsa bi cacık olmaz yanarsın
- +1 yıl
Nancy buldunmu birini
- +1 yıl
öyle demeyin. öyle olmuyo o iş. ben ne mantıklı iş güç sahibi insandım. başka hiç bir şey yok aklımda nefes alamıyorum.
İyi niyetle yapılan buyu gunah değildir
Helede ask buyusu o kişi senin kaderinde yazılmamışsa o kaderi kim nasil değiştirebilir ki Allah’ın yazdığı kaderi demek su ki o kişi sana kısmet kaderinde yazili ama bu şekilde kavuşacaksınız bunu gunahi falan Yok yaptırınca gönlün rahat olsun güzelce yasa hayatını hiçbir sorun olamaz burda saçma sapan yazılanları umursama bile71 Yorumla- +1 yıl
Cok idaalisin usta
Yaklaşık 6-7 aydın bu işle uğraşıyorum başıma bir hasise geldi çok kazıklanmış biri olarak bir kere internet herkes kesinlikle ve kesinlikle dolandırıcı çevremden buldum bşr tane 21 gün oldu başlarda bir şey olacak gibi idi ama olmadı şu an hiç görüşmüyor şimdi başka bir tane buldum bakalım ama artık inancım kalmadı
12 Yorumla- +1 yıl
naptın bir sonuc var mı
- +1 yıl
2 ay olmus...
Sonuc nedir?
Herkes büyü yapamaz ama dikkatli ol etraf dolandırıcı kaynıyor tam üç tane sarlatana dolandırıldım tabi şikayet ettim o ayrı sitesi olan hocalara hic güvenme büyü var dogru bende yaptırdım nefret ediyordu sırf inadımdan kendıme bagladım benı aldatıp senden nefret ediyorum demıstı sonra adam deli divane pesımde köpek gibi sürünsün güvenebılırsın ama sadece kadınlara yardımcı oluyor erkeklere işlem yapmıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Siz kime yaptırdınız nolur tavsiyede bulunun kimseyi bulamıyorum güvenilir, başka şehir de olsa giderim
- +1 yıl
Banada numarasinida atarmisininz lutfen
büyücülerin hepsi sarlatan yarardan cok zarar görürsünüz en guzelı ayetlerle ask ıslemıdır ben yaptırmıstım cok sakın ve dogal bır sevgı olusuyordu sasırmıstım
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir dua okudun ki?
- +1 yıl
nasıl
- +1 yıl
@depremcloud ben okumadım
- +1 yıl
kimdi ama
- +1 yıl
bana özelden mesaj atar mısın aylin
- +1 yıl
Nasıl bir dua okudunuz yardımcı olur musunuz lutfen
- +1 yıl
Yardımcı olur musunuz
Ben yaptırdım pek tavsiye etmem tutuyor hemde istemedıgım kadar şiddetli etkisini gösterdi fazla ilgiden ben sogudum bu sefer zonguldakta caycumada Elif hoca diye bir teyze var sinem kobal bile bu kadına gitmiş arda turana büyü yaptırmak için haberleri bile cıktı bir ara yaptırmayın cok günah allahım benı affetsin bozdurdum sonunda birinin günahına girmeden önce düsünün biranlık heves sonra soguyabılıyosunuz
026 Yorumla- +1 yıl
Sizin dediginiz elif hocanın nosu bumu 05448878861 bende işlem yaptırcam bir arkadas yaptırmıs adam deli divane asık olmus patronuna yaptırmıs bide bilgilendirirseniz sevinirim
- +1 yıl
@ebru2494 evet bu numara elif hocanın dogru
- +1 yıl
Kim bu efil hoca
- +1 yıl
@ebru2494 Ebru hanım merhaba Elif hoca ile çalışıp sonuç adınız mı lütfen yardımcı olun
- +1 yıl
Elif hocayı burada öneren kişi allah senden razı olsun binlerce kez imkansız denilen oldu cok sagol rabbim hep mutlu etsın senide 🙏
- +1 yıl
@Selincikalaaa merhaba Zonguldak i elif hocaya öı yaptırdınız bilgi verir misiniz lütfen
- +1 yıl
@Selincikalaaa özelden ulaşma imkânınız varsa lütfen ulaşın...
- +1 yıl
Arkadaşlar ben iki hafta önce yaptırdım Allaha şükürler olsunki isteğim oldu
- +1 yıl
Size neden mesaj gönderil miyor?
- +1 yıl
Mervee888 o kadından herkes memnun belki binde birdir etki görmeyen epey yorum var adına ünlüler den bile yaptıran var sitesi yok müşteriye ihtiyacıda yok cünkü kanun gibi zengin 🤑
- +1 yıl
Banada verirmisin elif hocayı
- +1 yıl
Azratuna benimle iletişime geçermisiniz
- +1 yıl
azra selam, bu teyze cidden yapabiliyormu bu işi
- +1 yıl
Bacım burda ilk defa adam akıllı hoca önerdigin icin allah razı olsun olmaz denen oldu ilk önce Allahımın izniyle sonra elif hocanın yardımıyla
- +1 yıl
@Yasin81ysn yasin olmayanda çok varmış neye inanacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Attın attın ben bu senin söylediğini sordum kadın öyle birşey yok dedi ve gönderdiği kargolarida 10 tane hocaya sordum anlatım adamlar bana güldü ya bu ne için yapılmış dediler ne büyü nede başka birşey sadece seni rahatlatmak için yapılmış birşey dediler sorduğum hocalarlda gerçek medrese hocalari bu tür işlere karşı olanlar
- +1 yıl
@Merveee888 asıl şarlatan sensin çok güzel etkileyici yorum yapmışsın
- +1 yıl
@Ssunaaa yalan yalqn hemen balıklama atlama bir dolaş bu siteyi araştır bak hesaplara olumlu yorum yapanlarin hesaplari sahte hesap inanma
- +1 yıl
banada numarasını gonderirmisin
- +1 yıl
@Bazna19 bu konularda yardımcı olan gercekten oldumu
- +1 yıl
@ebru2494 merhaba Ebru Hanim, yaptirdinizmi?
Sonuc ne oldu? - +1 yıl
@jass20
? - +1 yıl
@jass20
🤪 - +1 yıl
Peki numarasi var mı sende?
- +1 yıl
azratuna Elif hocanın numarasını verirmisiniz
- +1 yıl
Ulaşabildinizmi?
Canım benim tanıdığım hülya hoca var. Kendisi ilahiyat mezunu . bağlama soğutma olan büyüyü bozma her türlü işi yapıyor. bizim burada çok ünlü. Gerçekten yaptığı işlemlerde tutuyor. boşa çıkanı hiç duymadım bence onunla görüş derim. istersen numarasını verebilirim
011 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar yapamiyorrr yetkileri yok sadece bakım yapabilirler
- +1 yıl
canan bana da numarasını atarmısın
- +1 yıl
Merhaba yazar misiniz numarasını adını falan
- +1 yıl
numarası nedir
- +1 yıl
numarasını veririmisin
- +1 yıl
canan_54 Özelden yazışabilir miyiz. Benim iyi bir hocaya ihtiyacım var. Size takip attım sizde bana gönderir misiniz.
- +1 yıl
@Bazna19 Özelden yazışabilir miyiz size takip gönderdim sizde bana gönderir misiniz.
- +1 yıl
Numarasi nedir Kurtsultan837@gmail. com
- +1 yıl
numarası nedir lütfen cevap vrin
- +1 yıl
Numarasını verir misiniz
dünya kadar para kaptırdım. Şİmdi köyde bir kadın buldum. En azından hesap no ile kendi ismi tutuyo. Umarım olur artık. Çünkü 5 kuruşum kalmadı.
014 Yorumla- +1 yıl
Sonuc ne?
- +1 yıl
@Sedagizemli e aradı sordu bir hafta gene kaçtı. işi yapan kadın ikde bir arayıp bilgi alıyo. en azından ilgili. devam etcez. tutana kadar devam diyo. ben para aldım yapcam. tutmayan işim yok diyo
- +1 yıl
Ne oldu. sonuc nedir?
- +1 yıl
@Selinn4321 sonuç ilginç
özelden konuşalım mı - +1 yıl
@Selinn4321 sana mesaj atamıyorum ki
- +1 yıl
Yardımını za ihtiyacım var lütfen özelden yazarmısınız
- +1 yıl
Yalcin bey sonuc aldinizmi kimdir bu kadin
- +1 yıl
@Koltuk000000 yok yok olmadı kardeş
- +1 yıl
ne oldu sonuc
- +1 yıl
tavsiyen var mı
- +1 yıl
ozelden yazafmısın
- +1 yıl
Kurtsultan837@gmail. com numarasini atarmisiniz bnada
- +1 yıl
Banada hocanin numarasini atarmisiniz kurtsultan837@gmail. com
- +1 yıl
Bana yazarmisin
Uğraşma , hiç bulaşma böyle şeylere, çok günah..
Seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin aslinda çok basit.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmadım ama biri bana yaptı ters tepti çok hastalıklar çektim psikolojim sinirlerim ruh dengem sevinçlerim mutluluklarım herşey alt üst oldu ÇOOk sevmek bu mu fedakarlık bu mu yani
aşkı sevgiyi bırak hayatını çalmak bu.. Tam bir iğrençlik kendizin bile dayanamıyacağı şeyler..
vE yüce RABBİM istemezse olmuyor hiç birşey...
Yapan değil yaşayan biri olarak söylüyorm YAPMAYIN...11 Yorumla- +1 yıl
Bana ulasir misiniz
Böyle bir seyi sakin ama sakin yapma. Allah senin oyununu öyle bir boynuna dolar ki görürsün ! Sevgilini geri getirir ama bu sefer daha beter bir sekilde seni terk eder o kisi.
03 Yorumla- +1 yıl
Artik cok caresiz kaldigimi dusunuyorum.. yillardir donmesini bekliyoruma ama donmuyor..ask acisinin bukadar kotu birsey oldugunu bilmiyordum ve ister istemez insan farkli yollardan cozum ariyor..
- +1 yıl
Ben saka felan yapmiyorum. Uzak dur böyle seylerden !
- +1 yıl
Pekiii yaptırdınmı? Tuttumu
büyü mü yaptırcan büyüyle sana gelecekse hiç gelmesin
04 Yorumla- +1 yıl
caresizlik ve sevgi insani boyle dusundurebiliyor...
- +1 yıl
hiç bir sevgi böyle bi durumu düşüdürmemeli sevmek güzeldir ama bu bahsettiğin şey çok kötü bişi sevmekle aynı anda kullanmamlısın bak bişi olmuyorsa ya daha iyisi olcağı için olmuyodur yada hayırlı değildir böyle düşün
- +1 yıl
YAPTIRDIN MI
- +1 yıl
Yaptırdın mı?
+1 yılbir arkadaşım bu dolandırıcı hocalara gidiyo herşeyi anlatıyo parayıda veriyo sonra hoca mesajları çocuga atmakla tehdit ediyo bak işte büyü yaptırıyor sana diye bin tl istiyo üstüne aman diyim bulaşmayın
00 YorumlaCanım ben yaptırdım ama bir yılda ancak evlenebildik. Şimdi etkisi bitti sanırım soğuk ve çok sinirli. Alttan almaya çalışıyorum zaten birbirimizi seviyorduk. Çok zor bir süreç yaşatık ikimizde bedeli çok ağır uykusuzluk depresyon gibi. Bence bulaşma
017 Yorumla- +1 yıl
Ben size ulaşamadım. Siz bana ulaşabilir misiniz
- +1 yıl
@Brunette90 canım ben de mesaj atamıyorum mailini yaz istersen
- +1 yıl
selam canım mailini yazarmisin lutfen sormak istedigim seyler var
- +1 yıl
merhaba bana ulasabilir misiniz acaba lutfen mesaj atin gercekten sizinle konusmaya ihtiyacim var.. Ben bir hoca buldum ama kararsizim hemde cok. korkuyorum ama dayanamiyorum artik.. lutfen mesaj atin bana
- +1 yıl
fidelc120@hotmail. com
- +1 yıl
Ozel mesaj atamiyorum ama benimde Şu an ihtiyavim vqr bilgi verebilirseniz hocayla ilgili cok sevinirim
- +1 yıl
fidan120 bana da yazarmısın özelden lütfeeenn
- +1 yıl
Hocanın numarasını yazar mısın lütfen
- +1 yıl
Canım merhaba benimde ihtiyacım varda banada hocanın numarasını yollayabilir misin mail adresim : elifaydogan019@gmail. com
- +1 yıl
@Ecelikız yardımcı olan gercekten islem yaptırdınmı ne oldu
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın yalvarırım çok Önemli mesaj atamıyorum deniz. goktas@outlook. com
- +1 yıl
Bna atarmisin numarayi kurtsultan837@gmail. com
- +1 yıl
Banada yazarmisiniz numarasini acillll
- +1 yıl
Kime yaptırdınız lütfen bana da bilgi verir misiniz çok ihtiyacım var melliss278@gmail. com buraya mesaj atarmisiniz
+1 yılaasla yapma yaptırma yapana da uzak dur..öyle birşey var ama o zaman aşk yerine baska duygular alır.öyle olacaksa hiç olmasın daha iy.
00 YorumlaElif hocanın numarasını bende buldum şimdi baslıyca bakalım ne olacak merak ediyorum ama kesinlikle büyü istemediğmide aöyledim dua ile olucak zaten dedi
14 Yorumla- +1 yıl
@Bazna19
- +1 yıl
Elif hocadan nasıl sonuç aldın önerir misin
- +1 yıl
sare1cv elif hocanın numarasını verirmisiniz
- +1 yıl
@özgeaka kadın dolandırıcı sakın güvenmeyin hala bir hoca bulamasım
O dolandırıcılar senin gibiler sayesinde para kazanıyor çok paran varsa parayı dolandırıcılara vereceğine bana gönder en azından bir insan mutlu etmiş olursun.
10 Yorumla
+1 yılBen yaptım hadiseyle her gece sevişyoruz ama şimdilik rüyamda
01 Yorumla- +1 yıl
Ruyadada olsa tutmus enazindan :)
+1 yılBen yaptırdım çok mutluyum ilk başta inanmazdım böyle şeylere ama hakikaten oluyormuş
320 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşırmısınız ya benim size mesaj atmaya seviyem yetmiyormuş
- +1 yıl
Bana ulaşır mısınız lütfen ben de mesaj atamıyorum yeni üye oldum😔
- +1 yıl
Bana ulasabilirmisin papatya yakupbek57@gmail. com
- +1 yıl
Merhaba bana mesaj ata bilirmisiniz
- +1 yıl
merhaba papatya1453 bana acıl yazarmısın bu konu hakkında bıse danısacagım cok acil arkadasım
- +1 yıl
bana ulaşabilir misiniz
- +1 yıl
Bana ulaşır misiniz bu konuyla ilgilli
- +1 yıl
Kime yaptirdin lütfen bana söyler misin
Papatya1453 - +1 yıl
Kime yaptirdin cnm? Bilgi verirmisin
- +1 yıl
Kime yaptırdın
- +1 yıl
Banada ozelden yazarmısin lütfen
- +1 yıl
Papatya1453 lütfen bana mesaj atar mısın
- +1 yıl
@Deren_01 bana özelden yazarmisin ya da instagramdan seyma198989 lütfen cok acil
- +1 yıl
Papatya1453 çok ihtiyacım var benımle ıletısime gecebılirmiisin
- +1 yıl
@Aolll yardımı olan oldumu
- +1 yıl
@Maçakizii89 yardım bulabildnmi
- +1 yıl
@Dalya89 yardım bulabildnmi
- +1 yıl
Banada hocanin numarasini atarmisin Kurtsultan837@gmail. com
- +1 yıl
@Çaresizkadin5666 bnada atarmisin hocanin numarasini kurtsultan837@gmail. com
- +1 yıl
Bana da ulaşın lütfen
Ne işe yarar bu? Aşık mı eder, yoksa aşık mı olursun...?
00 Yorumla
+1 yılbeni büyüyle sevecek insan HİÇ sevmesin daha iyi...allahtan kork derim
10 YorumlaSelamın aleyküm vallahi inanmıyordum ben çok yakın arkadaşım çıkmazdaydı yaptırdı ve şu an evli mutlu çocuklu dize getirdi evlendi yani
10 YorumlaNe günlere kaldık.
Allahım bizi doğru yoldan ayırma...00 YorumlaBüyüyle adam seninle olcaksa hiç olmasın o nasıl bir mantık?
00 Yorumla
+1 yılŞiddetle karşıyım bizzat kendim denedim berbat bişey hem dinen hem ruhen çok sakıncalı naparsan yap uzak dur
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil kotu birsey oldu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben şu anda bu konu ile uğraşyorum baklalım sonuç ne olacak
burda sorulması gereken soru şu olmalıydı sevdiğin birisi için nekadar fedakarlk yaparsın110 Yorumla- +1 yıl
eklenmiyorsun sen ekle bir soru olcm sze
- +1 yıl
benle ıletısıme gecebılırmısnısz
- +1 yıl
@longhair durumlar cok karisik var mı saglam hoca
- +1 yıl
@elif20 ben yaptırdım sonuçda aldım. Dilerseniz yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Banada bir ulaşsana yaa
- +1 yıl
@Bakçokküserim banada lagzımmm:(
- +1 yıl
Kimi buldun?
- +1 yıl
@Ayyşılllll banada yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Sonuc ne oldu
- +1 yıl
@elif20 bana ulasabilirmisin hocaya yaptirdiysan Kurtsultan837@gmail. com
+1 yılNe yaptınız büyü yaptırdınız mi bulabildin mi birisini
00 YorumlaSakın bu işlere bulaşmayın. UNUTMAYIN Allahtan büyük güç yok. Bedeli ağır olur kaldıramazsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Allah büyüye bulaşanlardan razı değildir .
114 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Uzak durun benden tavsiye .
- +1 yıl
nancy bana ulaşabilir misin
- +1 yıl
Durumunu haletin mi?
- +1 yıl
Nancy bana ulaşır mısın mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@hazna buldunuzmu birini?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yaptılar ters tepti hasta oldum ruh dengem sinirlerim alt üst oldu yaşamak istemezsnz...
01 Yorumla- +1 yıl
Geceleri uykularim kacık hayvan görüyüm rüyamda uyma istegi devamli unutkanlik denge alt üst
+1 yılsen çok film izlemişsin galiba :)
00 Yorumlaseni sevmeyen birini neden seversin
03 Yorumla- +1 yıl
kalbime soz gecirebilsem...
- +1 yıl
çokmu mutlu olacağını sanıyorsun. bence hiç uğraşma. Allah bizim iyiliğimizi bizden daha çok istiyor. bunun farkına çok geç varırız ama. bence öyle şeylere hiç bulaşma ve düşünme
- +1 yıl
nancy bana mesaj atarmısın bişe sorucağım sana
saçmalama uğraşma böyle şeylerle
11 Yorumla- +1 yıl
denize dusen yilana sarilir misali :(( insan ne dusunecegini bilemiyor..
büyük günah büyü yaptırmak
00 Yorumlacanım sana mesaj atılmıyor bana ulasman mumkun mu
16 Yorumla- +1 yıl
Banada yardım eder msniz lütfen
- +1 yıl
@Kader9596 bana ulasirmisin
- +1 yıl
Bana mesaj atarmsın ya benim sevyem yetmiyor
- +1 yıl
@Kader9596 filiz. erkan.7536@gmail. com
- +1 yıl
sanada atamıyorum
+1 yılAşk büyüsü ne yaa
Millet iyice şaşırdı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahiretinizi yakmayın, en büyük aşkı hiçe saymayın
10 Yorumla
+1 yılHarika sonuç veren biri var 🙂
00 Yorumla
+1 yılErsun hoca dikkat edin yaptığı işlem tutmadı
00 Yorumla
+1 yılElif hoca hakkında bilgisi olan
027 Yorumla- +1 yıl
Zonguldaklı elif hocadan bahsediyorsan süper diyebilirim ama aşık rtmek icin yapıyo bitek
- +1 yıl
Ben yaptırdım elif hocaya etlis hala devam ediyor
- +1 yıl
Zonguldaklı elif hocadanmı bahsediyorsun eger o teyzeden bahsediyosan yaptıgı iş olumlu oldu aşk ve geri dönsün diye yaptırdım yatıp kalkıp dua ediyorum ona sadece ama herkese yapmıyor arkadasıma yapmadı nosu 05448878861 bu kadınsa terettüt etmeyin
- +1 yıl
Ben elif hocaya işlem yaptırttım sonucta aldım iyi hoca
- +1 yıl
Ya arkadaşlar burda baya olumlu yorum var elif hocayla ilgilide ne biliyim sonucta büyü allahın izniyle yapılıyor arkadasım evleniyor o kadın sayesındemi nasipmiydi bilemem cocuk ayrılmak istiyodu yaptırdı elif hocaya iki ay sonra evlenmek istedi
- +1 yıl
@Haciogluuu6161 hacı özel mesaj atarmısın bir kaç sorum olacak
- +1 yıl
@Haciogluuu6161 bana mesaj atar mısın acil ben atamadım
- +1 yıl
@senayyyy8 bana bir mesaj atar mısınız bir şey sormam gerek
- +1 yıl
@Haciogluuu6161 yalancı seni bizde nie olamdi hadi birimizin olmadi gerideki 8 kişinin nie olmadi soyisimle bakim mı yapılır kadın işini biliyor alıyor isim soyisim parasini isteyene tehtit şantaj yapıyor insta faceden ulaşıyor ailene çevrene söylüyor karşı tarafın da yine aynı şey
- +1 yıl
@Nazliiiiiiiiiiii45 kızı olduğun ya da kendi olduğun belli
- +1 yıl
@senayyyy8 yalancı kandirmayin milleti
- +1 yıl
@Ssunaaa yav inanma atlama balıklama bu yazanlarda kızi hesap açıp yazıyor ben 3 aydır bu sitede geziyorum bu yorumlari bu hesablari yeni gördüm hesap açar açmaz buraya yazmış elifle çalıştım sonuç aldım die yalanci elifin kızı
- +1 yıl
@Ssunaaa elif hocanin numarasi var mı
- +1 yıl
@Nazliiiiiiiiiiii45 ne yaptirmistiniz
- +1 yıl
@Nazliiiiiiiiiiii45 nasıl ulastiniz
- +1 yıl
@Nazliiiiiiiiiiii45 bu yorumlara bile inanmayın ama nasıl olacak bilmiyorum herkes bir yere yöneldirmeye çalışıyor yü yüze tanıdık biti olmalı
- +1 yıl
@senayyyy8 siz ne yaptırdınız acaba bilgi verebilirmisiniz bendr düşünüyorum gercekten işe yaradımı
- +1 yıl
@yusuf6767 geri dondurme olayında basarılımı telefonu var mı
- +1 yıl
@yusuf6767 buldunuzmu hoca?
- +1 yıl
@yusuf6767 AYNEN ÖYLE!!!
- +1 yıl
@yusuf6767 yaaa iste... Bence zaten gercek hocalar internette olmazlar, zamanlari olmaz bir kere!!! Ve Bence hocalar bu zamandaki imternetle falan ugrasmazlar...
Bilmiyorum ama burdaki sorular, Eger birileri güvenilir hocalari taniyorlarsa, internetteki hocalari degil!!! Onlar zaten dolandirici
@jass20
@kankam34 - +1 yıl
@yusuf6767 enteressan bu durum...
- +1 yıl
@Haciogluuu6161 bırakın milletin umutlarıyla oynamaktan sizi gidi uckagicilar sizi umut hırsızları bu kişiler hep bu hoca dedikleri kişilerin ücretli elemanları sahte hesap hepsi yalancılar allah belanızı versin
- +1 yıl
@Karakuzu1234 yaptırdınmı birşey bu hocaya
- +1 yıl
Dolansırıcı param heba oldu sakın inanmayın
- +1 yıl
@Bazna19 kardesim elif hoca dolandırıcı senin sayende anladım saolasın ama hala iyi bir hoca bulamadım
- +1 yıl
@Haciogluuu6161 gerçek bi hoca mi benimde ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz
cıks işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılgünah
00 Yorumla@Nancy buldunuz mu?
00 YorumlaOfff
00 YorumlaYaptırdın mı büyü
00 Yorumla
+1 yıldinimizde çok günah
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı