Üniversite için başka bir şehire taşındık ailemle. Seneler sonra memleketime gidicem ve sadece 1 hafta kalıp dönücem. Çocukluk arkadaşlarımla da görüşeyim dedim. Bir arkadaşıma faceden yazdım. İlkokuldan arkadaşım kendisi. Ve kardeş gibiyizdir. Dedim işte geliyorum görüşelim falan, sevgilinde gelsin dedim eğer kıskanır ise. Tamam tabi ki görüşelim dedi planlar yaptık.
Sonra sevgilisi konuşmalarımızı görmüş kavga etmişler beni ekledi faceden diyor "ben görüşmenizi istemiyorum, ee bende buralarda olmayacağım gelemem zaten". diyor.
Güzelce konuştum. Biz çocukluk arkadaşıyız zaten benimde sevgilim var senelerdir görmedim oturcaz 1 saat sohbet edip ayrılcaz, eğer başka amacım olsa seni de çağırmazdım dedim. Yok laftan anlamıyor. Peki dedim geçtim sırf arkadaşımın sevgilisi diye.
Bu insanlar neden böyle ? Tamam sevgilin kıskanırsın edersinde. . Çok aşırı geldi bana bu.
Sonra sevgilisi konuşmalarımızı görmüş kavga etmişler beni ekledi faceden diyor "ben görüşmenizi istemiyorum, ee bende buralarda olmayacağım gelemem zaten". diyor.
Güzelce konuştum. Biz çocukluk arkadaşıyız zaten benimde sevgilim var senelerdir görmedim oturcaz 1 saat sohbet edip ayrılcaz, eğer başka amacım olsa seni de çağırmazdım dedim. Yok laftan anlamıyor. Peki dedim geçtim sırf arkadaşımın sevgilisi diye.
Bu insanlar neden böyle ? Tamam sevgilin kıskanırsın edersinde. . Çok aşırı geldi bana bu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer