Bir öğrencimden hoşlanıyorum lütfen yargılamadan yardım!

arkadaşlar sabahta yazdım ama sorum kaldırıldı şimdi üye oldum yine soruyorum, bir dershanede özel ders veriyorum 28 yaşındayım, öğrencimde 24 yaşında çok güzel ve tatlı akıllı bir kız, kızı beğeniyorum ve tanımak istiyorum. Bir kere çıkışta gidiyordu yakaladım bende o tarafa gidiyorum eve bırakayım diye yok evim yakın dedi gelmedi. Bir kaç hafta sonra okula gidiyordu çıkışta gördüm benimde işim vardı gerçekten o tarafta gel bırakayım seni derse yetiştiririm dedim, bu sefer kabul etti, kız arabaya binincede ağzını yokladım havada güzel, derse de gidilir mi diye güldü ve devamsızlık yapamayacağını söyledi. Okula yaklaşınca da daha erken beklicen çay falan içersin oturursun bir kafede dedim o da yok ya arkadaşlarımı bulurum yemekte onlar şimdi falan dedi sustum artık sonra bıraktım istediği yerde. Bana sanki imalarımı anlamamış gibi geldi, sizce ne anlamış olabilir ama konuşurken hep gülerek ve sakin konuşuyoırdu? Bu arada derste kıza karşı hiçbişey belli etmiyorum sadece işimi yapıyorum, sadece bir kere şansımı denedim o da dışarıda başka da bişey yapmadım ama kız da istekli gibi özellikle bugünden sonra amacım sadece tanımak nasıl yaklaşabilirm çok da belli etmeden?
Bir öğrencimden hoşlanıyorum lütfen yargılamadan yardım!