Böyle bir durum olsa napardınız? Yaş farkı 7. Sizce ne yapmalı? Bir şans verir miydiniz özellikle beylere sorum
Cevabın nedir?
Yorumları ve cevapları okuduğuma göre siz öğretmensiniz Hayranınız ise bir öğrenci? Eğer doğru anladıysam olabilir fakat şu var yüz yüze bakıyorsunuz öğrencinizin olgunluğu da önemli burada iyi cesaret aslında.
Benimde buna benzer bir durum geçmişti başımdan ama mekan okul değil iş yeri idi. Sizin de gönlünüz varsa olur ama başkalarının bunu bilmesi pek hoş olmaz ya da hoşunuza gitmez sen beni kaldırabilecek misin diye sorun ona ben üniversite okudum çalışma hayatına atıldım vs vs biraz rasyonel bir açıdan bakın duygusal yaklaşmayın.
Hiç birimizin elinde olan şeyler değil bunlar o yüzden ortada kötü bir şey yok birini dövmemiş, küfretmemiş ya da tecavüz etmemiş sevmiş. Olaya iyimser ve gerçekçi bakar ve bu düşüncelerinizi karşı tarafa da dile getirir iseniz belki fikirleri değişebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltebeşiri kafasına fırlatırım
030 Yorumla
Soran+1 yılÇok sertsin ama..
- +1 yıl
lisede mi gerçekleşiyor bu olay
Soran+1 yılKurs diyelim
- +1 yıl
yaş ortalaması kaç bu kursun
Soran+1 yıl18-19
- +1 yıl
öyleyse az bile yapmışım tebişiri kullanarak
Soran+1 yılYanlış anlama fakat sende hoş bulduğun öğrenciye yürüyecek bir tip var
- +1 yıl
hahaha ah şu önyargılar
Soran+1 yılAhahah izlenim diyelim.. Her neyse kafasina tebeşir fırlatmak çözüm değildir
- +1 yıl
evet tebeşirden sonra silgiyi falanda fırlatabilirim
Soran+1 yılTamam küçük olabilir de onun da duyguları var yani oturup konuşursun neden olmayacağını anlatırsın, kırmamaya çalışırsın
- +1 yıl
madem bunun farkında yaptığının yanlış olduğunu biliyor öyleyse niye aşık oluyor
Soran+1 yılBazen duygularına söz geçiremezsin, heves değil mi sonuçta. Hepimiz olması imkansız gibi görünen şeyleri istemedik mi
- +1 yıl
ama boşuna heves hep. yaşıtın onlarca erkek varken
Soran+1 yıldemek istediğim kırıcı olmadan sorunu çözmek lazım. yoksa haklısın evet.
- +1 yıl
benimkisi şakaydı zaten tabiki o yaştaki birisine daha yapıcı davranılmalı
Soran+1 yılÇok ciddiye aldım desene:) evet olması gereken bu zaten ama bilemiyorum duygularıma yenik dusersem
- +1 yıl
duygularınla değil mantığınla hareket et. zaten yaptığının yanlış olduğunu farkındasın.
Soran+1 yılFarkındayım ama bu sefer yanlis yapmak istiyorum.
- +1 yıl
sert bir şekilde uyarılmak istiyorsan sen bilirsin
Soran+1 yılKim uyaracak?
- +1 yıl
sevdiğin hocan
Soran+1 yılYanlış anlamışsın ben hocayım
- +1 yıl
oo sen hocasın ve öğrencine mi aşık oldun
Soran+1 yılBen olmadım o olmuş
- +1 yıl
ben yanlış anlamışım. uygun bir dille uyar madem öğrencini. yani küçükten bizde hoşlanırdık hocamızdan ama platonik kalırdık
Soran+1 yılUyardım evet simdi de derse gelmiyor neyse napayım elimden bu kadar gelir
- +1 yıl
en doğrusu buydu boşver
Soran+1 yılHaklısın sağol
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılya 18-25 sıkıntı bence.. yani 25-32 olsa neyse dene bir şans ver diyeceğim ama.. o daha olgunlaşmamış öğrenci-öğretmen ilişkisinde ona karşı bir şeyler hissediyor olabilirsin ya da onun duyguları sende bir şeyler hissettiriyor ama farklı bir ilişkiye başlarsan aynı olmayacağını düşünüyorum. gerçekten görmesi gereken çok şey yapması gereken çok şey var.. sen onunla zaman geçirirken bu yoksunluklardan rahatsız olmaz mısın? ben olurdum mesela. ama kestirip at diye bir şey de diyemem. bir çok açıdan düşünüp ona göre davranmalısın
00 Yorumla
Olmuştu öyle. İngilizce Öğretmeniyim. Lise4'lerden bir sevdalım ahaha. Tabiiki gidip konuştum onu utandırmadan. Ve böyle şeylere asla tâviz veremem. Orası bir eğitim yeri. Fingirdeşme yeri değil. Hele bir de bayan hocalara hiç yakıştıramıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılGelip itiraf mı etti çocuk
Soran+1 yılNe yazmış :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise zamanlarımdayken dershanedeki rehberlik hocası ile aramda birşeyler olmuştu. Deliler gibi bir çekim vardı ordan başladı zaten başbaşa buluşmalarımızda vardı. 6 ya da 7 yaş bir farkımız vardı. Herşey benim açımdan iyiydi sonuçta öğretmenimle sevişiyorum ancak onun için aynısını söyleyemem. Çünkü sadece bir hevesti, sıkıldım bıraktım. Hocamla bile seviştim diyebilmek gurur veriyordu o dönemde. Nişanlısı vardı ayrıldılar benim yüzümden vs. Hoş olmadı. İyi düşün derim bir dost olarak. Ancak konu üniversitede ise olabilir. Kimi insan ciddi düşünebiliyor ki ben kendimden 7 yaş büyük bayan değil de 7 yaş küçük tercih ederdim yani (şu an değil ileride, 7 yaş küçüğüm daha çocuk yanlış olmasın) Hani körpe diye. Bilemedim...
Not: Gizliden yazmak zorundayım malum hayat hikayem yüzünden sorry :/00 Yorumla
+1 yılBence zaten içinizden okeyi vermişsiniz burada sadece merakınızı gidereceğiniz cevaplar bekliyorsunuz. Yani bu kötü birşey değil sonuçta ama öğrencidir heves yapar bu tarz şeylere iyi düşünün ebebeynleri öğrendiğinde öğretmenliğinizden olabilirsiniz. Saygılar
03 Yorumla
Soran+1 yılTek yaşıyorum demişti ama bilemiyorum
- +1 yıl
Hocam sadece ebebeynleri dert değil ki yani bir tehtit değil. Hocalar arasında duyulursa müdürün ya da müdür yardımcısınında kulağına gitme ihtimali var sonuçta bu bir okul dedikodu hızlı yayılır. Biliyorum çünkü benimde başıma böyle bir olay gelmişti ne kadar çok istesekte baltalandık yani hocalar ebebeynlerimiz engelledi.
Soran+1 yılHaklısınız napsam bilemedim.
+1 yılkendimden 7 yaş büyük abla dediğim bir kızı kendime nasıl başardıysam aşık etmiştim 1.5 ay takıldık bildiğiniz sevgili hayatı yaşıyorduk ve bu süre boyunca ben hala kendisine abla demeye devam ediyordum :) kızıyordu ama saygımı yitiremiyordum. olay öpüşmeye kadar gitti. ayrılmamız çok karışık hiç anlatmayayım orasını.
00 Yorumla18 den küçüksen yasadışı, ayrıca sen olgun bir erkeğin isteklerini karşılayabilecek misin, cinsel açıdan rahat mısın? Psikolojik açıdan sen onun hayat tecrubesine sahip değilsin, aranızda bu tip bir fark da olucak bunları düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öğretmenim yalnız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende üniversite de bir öğretmenimden hoşlanıyordum daha ilk senesiydi arkadaşlar falan gaza getirdi öğretim gorevlisinin birinden numarasını buldum aradım. Neyse konuştuk söyledim ertesi gün kantine çağırdı beni tabii öyle diyince bende bir heyecan gece gozume uyku girmedi. Sabah okulda buluştuk bana bir laf sokmaya başladı yuzum kıp kırmızı oldu bir daha arama numaramı sil falan öyle işte o geldi aklıma.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapması doğru değil
Cevap sahibi+1 yılYani sonuç olarak bizde yaş farkı o kadar yoktu minyon tipli bir kadındı bide dışardan abes bir duruş olmazdı ama öyle oldu işte
Soran+1 yılKötü olmuş üzüldüm. Konusu açılmışken ben de anlatayım lisede çok sevdiğim bir hoca vardı baya baya hoşlanıyordum ama hicbir zaman gidip de hocam ben sizden hoslaniyorum falan diyemedim. Kaldi oyle sonra mezun olduk
Cevap sahibi+1 yılE lisede zaten daha kaç yaşındasın iyiki söylememişsin bence.
Soran+1 yıl17ydim. Hayranlık sonuçta olabiliyor böyle şeyler. Şu an öğretmenim aynısı başıma geldi
Cevap sahibi+1 yılEmpati kur lisede öğretmensen bence olmaz ama öğrencini üzmeden hallet bu işi lütfen.
Soran+1 yılDershanede öğretmenim bence oluru var ama bilemiyorum riskli iş. Zaten kırıcı bir şey söylemem
Cevap sahibi+1 yılYaş aralığın 18-24 yazıyor hadi diyelim 24 olsan bile çocuk 17 yaşında oluru var diyorsun Allah aşkına
Soran+1 yıl25 yaşındayım.. Böyle şeyler düşünmek yanlış sanırım bir öğretmen olarak. Özellikle soruyu böyle sordum ki siz olsanız ne yapardınız diye
Cevap sahibi+1 yılAma bu sadece benim fikrim son karar sizde bakalım
Soran+1 yılVazgeçtim sanırım. Çok riskli
öğrenciniz ama bir okula bağlımı ya da dershane mi , yani çocuk yaşta bir bireyse bence ahlak ve etik dışı , lakin sivil bir dershane yani kpss hazırlık falan ya da ünv hazırlıkta okuyan 20 yaşş üzeri biri ise belki bir kez denenebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDershane işte ya
- +1 yıl
of be ablacım , 18 yaş altı bebeyse görüşme 18 yaş üstüyse görüş tabikide ne var bunda. sen 7 yaş küçük birini içine sindirebiliyorsan , reşit yaşını da aşmışsa kime ne yani. ha reşit dğilse mazallah öğrencisiyle ilişkileri olan öğretmenleri nasıl afişe ediyorlar tvlerde biliyoruz :D
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılÇok önceleri evet yakınlaşmak isteyenler oldu 7 yaş fark normaldi öğrencim ve benim aramda şu anda ise velilerden , annelerinden yaklaşanlar oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılVelilerden mi yok artik
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Annesiye babasıyla uğraşılır mı. Adam yerin dibine sokarlar hele de bir ilçe gibi bir yerdeyse sokağa çıkamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim kimi yerin dibine sokuyor
+1 yılOlmaz öyle bir şey. Yanlış yer, yanlış zaman. Bir kere çevre tarafından hiç hoş karşılanmaz. Öğretmen böyle bir şeyi kabul ederse suçlu olarak görülür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda bisey mi. Benden 14 yas buyuk beden egitimi ogretmenim evlenme teklif etmisti bana. Yakisikli adamdi vesselam:D ama tehlikeli isler bu islEr. Yas farkindan cok yaslariniz onemli. 0 17 sen 24 sen olmaz. Ama cocuk 24 falansa cok problem olmaz yas
05 Yorumla
Soran+1 yılBen 25'im:/
Cevap sahibi+1 yıl18 yasindaki cocuk ne istedigini bilmez. Ben yapma derim. 18 yasindaki insan tutarsiz olur. Kiailigi oturmamis olur. 18 yasindayken oyle gibi gelmez ama 24 yasina gelince oyle oldugunu net anlarsin. Ki erkek cocugu Bu. Daha universite okuyacak askere gidecek. Ne zaman hayata atilacak da ne zaman siz isleri yoluna koyacaksinIz. 32 yasina gelirsin sen oda en erkeni yani. Sen vazgec bu sevdadan
Soran+1 yılSevdalı degilim zaten sadece hos biri ama biraz ergen hâlâ. Tripli davranıyor reddettim diye derse girmiyor ben de rehberlik hocasıyla konuştum Kasıtlı bir durum var sanırım diye o da öğrencimle konuşmuş şimdi derse geliyor dinlemiyor sınav senesi bir de. Neyse bana ne napayım artık
Cevap sahibi+1 yılSen elinden geleni yapmissin. Ustelik tavirlari bile cocuk. Bosver sen
Soran+1 yılAynen haklısınız :)
açıkcası öğretmenlik yaptığım zamanlarda böyle birdurumla karşılaştım
onların psikolojisini hemen hemen tahmin edebiliyorum
mümkün olduğnca onları kırmamaya çalışırım...00 Yorumla
+1 yılYa bırak bu işleri hocadır dedik bağrımıza bastık şimdi nerelere geldik heyhat :O
11 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
Bence oyle bir iliski icerisine kesinlikle girmemelisin cunku biz erkekler kendi aramizda bu tur olaylari paylasiriz. Ilerde okulda adinin cikmasi ya da baska gozle bakilmasini istemezsn.
04 Yorumla
Soran+1 yılpekala. tesekkurler
Soran+1 yılhaklısın yakismaz :)
Öğretmen öğrenci ilişkisini hem toplum kabullenmez hem örf adetlerimize aykırı bir durum. Kesinlikle öyle bir durum yaşamak istemezdim.
00 Yorumla
+1 yılBencede yapma 7 yaş küçük olsuğuna göre daha ergen ve sen ona ilgi gösterirsen bu olayı sınıfta anlatır ve vay senin haline
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri degil
- +1 yıl
ozaman sen bilirsin uyarmak benden uygulaması sizden
Soran+1 yılZaten konustuk
Öğrenci okulda öğrencidir, Okul dışında veriyosan ver. :)
00 Yorumla
+1 yılBiri öğrenci bir diğeri öğretmen neden olmasın farklı varlıklar mı sanki ikisi...
Şartlar el veriyorsa olur...00 YorumlaGönül bu neden olmasınki iki tarafında şartları el veriyorsa olabilir elbette öğretmen öğrenci olmasi neyi değiştirir ki bu 20 ve 27 yaşkarında avukat öğrencide olabilirdi ozaman olmayacakmiydi çıkar gözünden artık at gözlüğü nu Türkiyem. ...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılaramızda on üç yaş var:D
olmaz öğretmeni olarak kalmalı05 Yorumla
Soran+1 yılKimle aranızda
- +1 yıl
ogeencimle
Soran+1 yılAhah ilkokul ogretmeni misiniz :)
- +1 yıl
okuloncesi stajerim daha :Dd
Soran+1 yılAhahah peki :)
+1 yılBen olsam şahsen kendisene söylerim yani böyle birşeyin olamayacağını bizim sınıftada var hocadan hoşlanan bir kız yaş farkı 10 11 hatta
012 Yorumla
Soran+1 yılHocaniz biliyor mu
- +1 yıl
Belli ediyor hocaya ilgi alaka felan ama kendiside biliyor böyle birşeyin olamayacağını bende uyardım hatta hem arada yaş farkı hem olgunluk hemde hoca evli çocuğu var felan felan sizede tavsiye etmem şahsen 😂👻
Soran+1 yılAklıma öğrencilik anılarım geldi :) ben de bir hocadan deli gibi hoşlanıyordum diğer kızlardan bile kıskanıyordum sonra öğrendim zaten iliskisi varmis kapandi konu oyle.. Evliyse zaten sıkıntı dershane hocaları biraz fazla ilgili belki ondandır. Ben de dershanede calisiyorum
- +1 yıl
Evet biraz fazla ilgi alaka oluyor yani nedense ben hiç bir hocamı o derecede sevemedim sıkıntı var bende 😂😂👻
Soran+1 yılBenim hoşlandığım hoca da bizimle pek ilgili değildi zaten çok da iyi bir hoca değildi hani hoşlanınca insana her şey güzel geliyor :) sende bir sıkıntı yok dostum
- +1 yıl
Sizin branş ne hocam 😂
Soran+1 yılTarih
- +1 yıl
Aaa sevdiğimden tarih aşığıyım 😳😳
Soran+1 yılTarih güzeldir :)
- +1 yıl
Aynen hocam ben okula kaçar allaha emanet 😳😳👍😊
Soran+1 yılİyi dersler :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😳
+1 yılHayranlıktır ve o büyüyünce geçer ayrıca bakmam öğrenci felan diye sevda her yerde karşına çıkabilir.
016 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu mu bakarsın yani?
- +1 yıl
Tabi bakarım nolcak ki öğrencim insan değil mi? Ayrıca ben kalıplaşmış şeyleri sevmiyorm o ne öyle biri yazmış bri çizmiş öğrencinle ilişki olmazmış bal gibi olr seviyorsan
Soran+1 yılPeki hoslanmiyorsan yani sonucta su an 18 yasindasin sanirim boyle düşünüyor olabilirsin ama ileride daha farklı dusunursun sen 25'sin kız 18 biraz garip degil mi
- +1 yıl
Hiç garip değil ama önce emin olmak gerekir saygı çerçevesinde bazı şeyleri götürmek ve zamana bırakmak gerekir. Ben erkeğim o da bayan Allah ikimize de sevmek gibi duygular vermiş değil mi? Peki demiş mi öğrencini sevemezsin , hayır dememiş sadece bazı şeyleri haram kılmış birinci dereceden akraban v. b.
Soran+1 yılPekala :) yorumunuz icin teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Bu benim görüşümdür , gönül kimle mutluysa onu ister sonuçta
Soran+1 yılHaklısınız evet ama o daha 18 yaşında uzun bir birliktelik zor olacak bilemiyorum sınav senesi falan sıkıntılı
- +1 yıl
Siz mi öğretmensiniz?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki o öğrencinin aile yapısı nasıl? Çünkü bir benzeriyim ben
Soran+1 yılHiç tanımıyorum kendisi tek yaşıyorum dedi bilemiyorum
- +1 yıl
Hocam dikkatli olun :/ aradığı sevgi olabilir sadece
Soran+1 yılBen ne arıyormuşum gibi duruyor?
- +1 yıl
Onun ki heves olur eğer aile durumu tahmin ettiğim gibiyse canınız yanar sadece
Soran+1 yılNe tahmin ettin ki
- +1 yıl
Daha çok şefkate de ihtiyacı olabilir belki de bir anne gibi ya da bir abla gibi ama bunu kendinden bile saklar aşık olduğu biri gibi görmeye çalışır sizi siz o şefkati göstercik de saygı duyar mutlu olur bağlanır ama elbet bir gün başkasına aşık olcaktır ve bu kaçınılmazdır.
Öğrenci ile ilişkiler dışarıdan pek hoş karsilanmiyor yoksa 7 yaş bir şey değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Oyle birsey dusunuyorsan ne isin var ogretmenlikte?
04 Yorumla
Soran+1 yılSana ne?
Soran+1 yılBilmiyorum
vermezdim ama konusurdum onunla basima cok geldi cogu anlatinca anliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNe derdin
Soran+1 yılKırılmışlardır. Peki nasıl anladiniz belli mi ettiler
Soran+1 yılHmm ogretmen gibi yazdınız oyle sandim pardon
+1 yılo anki ruh halime göre değişir ama şu halimle kabul etmem meselkten men edilmek istmem bu riski göze alamam doğru değil çünkü?
033 Yorumla
Soran+1 yılyani evet risklidir
- +1 yıl
ve gereksizdir
Soran+1 yılKırmadan nasıl soyleyecegim
- +1 yıl
neden kırılsınki?
Soran+1 yılniye kırılmasın sonucta reddedilmis oluyor
- +1 yıl
öğrenci olan senmisin omu
Soran+1 yılBen öğretmenim yani o
- +1 yıl
hım anladım ben seni öğrenci sandım kırmadan bunun yanlış olduğunu ve geçiici olduğunu belirtmelisin ama kullandığın kelimler biraz kırmakda lazım sanırım
Soran+1 yılKırmak neden lazım olsun
- +1 yıl
kırmassan sana olan ilgisini kaybetmesini beklemen yanlış olur. belki buda senin hoşuna gidiyordur bilemem
Soran+1 yılŞimdi dürüst olmak gerekirse ben de biraz hoşlanıyor olabilirim değişik biri olgun gizemli falan ama yok yani olmaz. Kırmak da istemiyorum ama haklısın. Sert konuşmayı beceremem pek
- +1 yıl
lise öğrencisimi bu? hayırlısı kardeşim
Soran+1 yılEvet ben 25 yaşındayım o 18. Okul degil fakat dershane
- +1 yıl
hım sende hoşlanıyorsan bu öğrenci öğretmen ilişkisi okulda değilse bence aşk çıkabilir burdan sonuçda oda birey benimd eşimle aramda 9 yaş var ama kadının büyük olması biraz değişik olabilir
Soran+1 yıl26 yaşındaysanız eşiniz 17 yaşında mı
- +1 yıl
:d yok değil
- +1 yıl
beni boşver sana dönelim
Soran+1 yılAhahaha peki
- +1 yıl
ben 36 o 27 ok
- +1 yıl
ee devam edicekmisin çocukla ilşikşne
Soran+1 yılTamam zaten öylesine sormuştum. Şu an bir ilişkimiz yok zaten ilgiliydi bana karşı geçen gün de itiraf etti ben de hayranlıktır geçer vs dedim hayır değil dedi neyse işte Kırıldı galiba anlamadım.
- +1 yıl
kırılsın ama istiyorsan sen eğer kabul et ya da etme neden ilk önce kabul etmedin der sonra sevişmek için kabul ettiğini düşünebilir...
Soran+1 yılCunku suphelerim var ilk defa basima boyle bisey geldi derste de tripli davraniyor ben de kızdım :(
- +1 yıl
ama ayrıca çocuk seninle dalga geçmek için ya da arkdaşları arasında eğlenmek için yapabilir şimdiki gençler çok fena dikkat et bence yüz verme astar ister
- +1 yıl
derste de bozar seni saygısızlıkda yapabilir seni dinlemez felan filan
- +1 yıl
ihtimaller arasında bunlarda var haklısın boş koy gitsin
Soran+1 yılYa zaten bana tavır almış işte derslere falan girmiyor ben de konuştum onunla böyle yaparak kendine zarar veriyosun sinava sen gireceksin ben degil sonra keske derslere girseydim diye hayiflanirsin ama is işten geçer dedim sizi cok mu ilgilendiriyorum ki dedi ben de peki sadece uyarmak istedim bu kadardı dedim
- +1 yıl
çocuk bildiğin ergen neyse uğraşma bence de?
Soran+1 yılTamam pekala :)
Soran+1 yılHoslaniyorum demedim sanirim yardimci olmak istiyorum hepsi bu neyse naparsa yapsn
- +1 yıl
ama biraz hoşuna gittiğini söylemiştin yanlış anlamadıysam neyse siz öğrencilere verebileceğiniz verin ders anlamında gerisi sizin sorununuz değil
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ediyorum
- +1 yıl
rica ediyorum
+1 yılbasit bir matematikle 24-7 = 17 dersek o yastaki cocugun aklindaki tek şey sincap gibi üzerinde ziplamak olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim da pek bir sey fark etmiyor
- +1 yıl
amaç yataksa anlarimda kafa olarak hic iyi bir örneğe rastlamadim
Soran+1 yılPekala
Hayır vermezdim benim orda misyonun var öğrencim le olmak serefsizliktir diye düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslaaa öyle birşey olmaz. öğrenci öğretmenden hoşlanabilir ama çocuğu kırmadan olmayacağını anlatmak lazım
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöğretmen misin öğrenci mi?
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılbende ve öyle durumlarla karşılaşabiliyoruz. çocuklar aşık oluyorlar ama kontrol etmek lazım dikkat etmek
Soran+1 yılNasıl tepki verdiniz? Başıma ilk defa böyle bir şey geldi
Cevap sahibi+1 yılgörmezden gel diğer öğrencilerle bir tut ayrı davranma
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz... Ögrencimle ilişkiyi
kendime yakıştıramam bir öğretmen olarak06 Yorumla
Soran+1 yılSebep ne yani ben yeterince olgun bulmadim o yüzden kabul etmiyorum.
- +1 yıl
Bir öğretmen bir öğrenciye abi, abla, anne , baba gibi olmalıdır
İnsan ögretmenine bakınca bunu hissetmeli bence
Soran+1 yılAksi takdirde sapikca bir düşünce mi oluyor yani?
- +1 yıl
Ben bunu kastetmedim sadece toplumda bu böyle kabul görmüş ve ben de destekliyorum
Günümüzde ne kadar geçerli orasını bilemicem
Benim fikrim buydu
Bir konu daha var 25 yaşında bir kadın olarak 18 yaşında bir erkek sence de çok genç değil mi sana?
Soran+1 yılEvet bana göre fazla genç üzülmesini de istemem ama yapabileceğim bir şey kalmadı. Derslere gelmiyor zaten kendi kaybeder ne diyim. Ben de genclik yıllarımda (17-18) bir hocaya asik oldugumu düşünmüştüm keske biz de oyle bakabilseydik hocalara :) bu kadar yani gecti giti
Soran+1 yılGitti*
+1 yılbence sorun olmaz hoşlanıyorsan sen de şans vermelisin
01 Yorumla- +1 yıl
bir sen varsın benden.
+1 yılreşitse mümkün ama etik olmayabilir. (kayırma vs.) reşit değilse bekleyeceksin.
00 YorumlaYani bu durumda ögrencin senden mi hoşlanıyor? Peki sen hoşlanıyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim bir hoca vardı vallahi öğrencisiyle evlendi neden olmasın peki bişi sorabilirmiyim size?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbir erkek bir kızla çok ilgileniyor iltifatlar ediyor (sürekli değil ama) yüzde yüz erkeğin ondan hoşlandıgını biliyor ama erkek ardından kıza olan ilgisini tamamen kesiyor, hiç muhattab olmuyor ve ardında bir kız neden erkeğin onu görmediğini zannettiği anlarda erkeğe bakar, erkekle göze göze gelirken anlık gözlerini çevirir? neden erkek onu görmesine ragmen (arkadan geliyor kız) oralı olmuyor farketmiyormuş gibi yapıyor olmasına ragmen kolay gelsin vs diyor? neden erkeğin iş yerinde nerde çalıştıgını bildiği halde senmi buraya bakıyorsun vs diyor? neden erkek arkadaşıyla konuşurken bu kıza dayanamayıp baktıgında kız bunu farkedince aradan 1 dk geçmeden erkekle arkadaşının (erkek) yanına gelip saat kaç diye sorar? sizce bu kızın amacın nedir?
not:erkeğin kızdan uzaklaşmasına neden bir sebebte bana 2 beden fazla gelir demesi
Soran+1 yılBüyük ihtimal hoşlanıyor ama sözde takmıyorum ayakları. Yani sen ilgini çektiğin için o da öyle yapıyor kaçan kovalanır hesabı
Cevap sahibi+1 yılilgimi çektiğimö için mi böyle yapıyor diyorsun? peki dalga geçme ihtimali var mı sence?
Soran+1 yılküçük bir ihtimal olsa da var. hemen yelkenleri indirme ama daha ilgili davran, bence.
Cevap sahibi+1 yılsırf dalga geçmek içinmi bu kadar konuşmaya çalışıor ya da ugraş veriyor ıolabilir diyorsunuz küçük ihtimal olsada? peki şimdi hiç muhattab olmuyorum ya yanına gidersem nasıl tepki verirse kesin hoşlanıyor diyebileyim nyorumunuz nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yıl7yas kucuk sevgilim oldu ama ogrencim olsa terciHezdim
00 Yorumla
+1 yılYaşı kaç öğrencinizin? Önemli olan bu
03 Yorumla
Soran+1 yıl18.
- +1 yıl
O zaman olabilir neden olmasın. Tabi sizin için bu yaş farkı sorun değilse :)
Soran+1 yılBen 25 yaşındayım
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. öğrenciolan kim? sen mi o mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim herhalde
brazzers değil la bura.
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahahahah
Olmaz, olamaz.
Olmamalı.00 Yorumla
+1 yılHayir ogrenci ogrencidir
03 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Öğrenci ogretmen iliskisiden ileriye gitmemeli diyorum
Soran+1 yılAnladim
Yaş farkı 7 de o kaç yaşında o önemli
06 Yorumla
Soran+1 yıl18.
- +1 yıl
Sen ona karşı boş değilsen neden olmasın şu anda hocası evlenip mutlu olan bir sürü insan var. Fakat eğer liseyse senin içinde onun içinde sıkıntı olabilir lise değilse hiç bir sorun yok bilmiyorum belki bu kızda18 yaşında ne bilir diyeceksin ama sen bilirsin ama bence bir dene gerçekten aşık olabilirsiniz
Soran+1 yılHerkesin yorumunu onemsiyorum oyle dusunme zahmet edip yazmissin cok teşekkür ederim. Şimdi şu yönde şüphelerim var ben 25 yaşındayım sübyancı gibi görülmek istemem ailesi de ne der bilemiyorum bir de sınav senesi onun
- +1 yıl
Çalışkan mı? Çalışkansa zaten her türlü kazanacak bir yer ha değilse bak sınav senemi atlattım vala tek soru çözemedim içimden gelmiyo yani sınavda ne heyecan ne bişey zaten meslek lisesiydm edebiyatımı ful çektim diğerlerini boş bıraktım çıktım 150 almıştım geçiş yaptım. Yani tembelse zaten kazanamayacak ailesi ne sorun edecek ya doğru düzgün öğretmen damat bulmuşlar niye sorun etsinler. Sübyancı falanda değilsin bir erkek kadından büyük olmalı ki kadın ı taşısın. Kadınlarn her yaşta bir çocukluk yönleri vardır sen idare edersin onu. Hem bence Sübyancı kendinden küçük adamla konuşan kadın a denir.
Soran+1 yılBen hocayım 25 yaşındayım öğrencim 18 yaşında. Çalışkan değil de orta halli zeki gibi. O açıdan bir sıkıntı yok
+1 yılSenmisin öğretmen yoksa ogrenci olanmisin
06 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen bu sefer
- +1 yıl
senin yaş kaç ogrencinin yası kac?
Soran+1 yılBen 25 o 18
- +1 yıl
peki napmayı dusunuyorsun?
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
bence çocuga 1 sans ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalgami geciyorsunuz?
02 Yorumla
SoranHayir neden?
Cevap sahibi+1 yılOgrencinizle 7 yas farki var cevrenizde kendi yasiniza yakin birileri yokmu?
+1 yılçocuk milf seviyo belki kızma çocuğa :))
03 Yorumla
Soran+1 yılmilf?
- +1 yıl
Olgun hatun seviyo belki kırılma diye öyle dedim ama anlamıyonki bacı :))
Soran+1 yılsu an anladim zaten ben ne yapacagimi biliyorum niye kizayim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla o sevdadan vazgeç seni takmaz kullanır
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Adam seni niye ciddiye alsın ki daha cocuksun ona göre.. Kafalar bile cok uzak birbirine
Soran+1 yılben hocayim
+1 yıldersanedeki hocasından hoşlanan kız mısın sen :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
sen mi hoşlanıyorsun sende mi hoşlanıyorlar...
- +1 yıl
Bahsettiğin hoca ne hocası? @Bir-Bir-İki
- +1 yıl
hatırlamıyorum bir soru gördüm bugün dershanedeki hocasından hoşlandığını söyleyen biri vardı. matematik olabilir ama
+1 yılyaş farkı çok fazla ve etık değil.
00 YorumlaÜniversite ise olur ama lise falan tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılYakinda 3. Sayfa haberi olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAh hayır :)
- +1 yıl
Öyle öyle :D
Tokatlardım imkansız😊
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal bisey bu eğer sen ona yol göstermezsen daha kotu olur senin ergen halin gibi bisey sonucta
+1 yılÖğrencin sendenmi hoşlandı yoksa senmi hoşlanıyon?
013 Yorumla
Soran+1 yılO benden
- +1 yıl
Bunu sana söyledimi? Senmi hissettin?
Ayrıca sen kaç yaşındasın o kaç yaşında bu önemli
Soran+1 yılSöyledi ben de hayranlık olduğunu söyledim güldü sonra artist artist gitti
- +1 yıl
Yaşı kaç? Ve senin yaşın?
Soran+1 yıl18 ben 25
- +1 yıl
Sırıtp gitmesi aslında yapılmaması gereken birşey sana birşey anlatayım istersen özelden yaz bana hem senin bu sıkıntına öare bulalım tabi istersen
Soran+1 yılSırıtmadı hani "hah!" der gibi güldü alaycı gülümseme nasıl desem böyle olacağını biliyordum der gibi..
- +1 yıl
Durum karışık hocam nasıl desemki burdan da yazmak istemiyom sonra insanlar abuk sabuk yazıp alay ediyorlar
Soran+1 yılMesaj atamiyorum gizliden ciksam yazar misin?
- +1 yıl
Yazarım
- +1 yıl
Beni takip et ben yazayım sana
- +1 yıl
Bekliyorum hala
- +1 yıl
Neyse sen bilirsin hocam
Tehlikeli sulardasin bayan d
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılsanırım hiç öğrencim olmayacağı için yorumsuz
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki! Hiç etik değil.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille olmayacagini anlatirim istemezsem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. 7 yaş çok fazla geliyor bana
00 YorumlaPolemiğe girmem çakar geçerim
00 Yorumla
+1 yılBen büyüklerimden hoşlanıyorum üzgünüm xd
00 Yorumlaboyle seylerın hep amerıkada oldugunu düşünürdüm
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah maalesef
18 yaşında ki birine şans vermeyi düşünme bence :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılCinsellik acisindan bakmiyorum.
Verirdim nie vermiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?