Sınıf arkadaşından hoşlanmak?

Tahmin ediyorum ki bu ve benzeri sorular defalarca sorulmuştur ama cevaplamanızı istiyorum.
Sınıftan bir arkadaşım var. Bu sene son sınıfız. 2 senedir onunla ilgili kafama düşünceler geliyordu ama ben hep geçiştiriyordum. Bu seneyse fazlasıyla yakınlaştık ama bu yakınlaşma arkadaşça mı yoksa aşk mı ayırt edemiyorum. Sebebini merak ederseniz birbirimize karşı birer yakın arkadaş gibi sevecen ve rahat tavırlarla davranıyoruz. Ama ben bunu yaşadığım diğer yakın kız arkadaşlarımla konuşurken karşılıklı olarak kanka, kardeş gibi şeylerle hitap edebiliyorken ona karşı bunu yapmıyorum ve o da bana böyle hitap etmiyor. Mesaj atıyor, benim iyiliğimi düşündüğünü bana hissettirebiliyor ama emin olamıyorum işte. Ve en önemlisi onu kaybetmekten çok korkuyorum. Sizce bana karşı düşüncesi nedir? Bu düşünce belli olmuyorsa nasıl anlayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu zamana kadar 1-2 kişi haricinde bir birlikteliğim olmadı. Onlarla da henüz konuşma-tanışma aşamalarında ilişkiyi kestik. Seçici biri olduğumu söyleyebilirim. Sınıf arkadaşıma olan ilgimde sırf tipi yüzünden değil kişiliği ve iyi anlaşabilmemiz yüzünden.
Sınıf arkadaşından hoşlanmak?