Hocamdan hoşlanıyorum sizce nasıl olur?

Günaydın, geçen ay hocamdan hoşlanıyorum onu nasıl etkileyebilirim diye bir soru sormustum ama biraz cevaplar olumsuzdu, yanlış olduğunu düşününler çok du daha doğru, su instagrm snaplerime mesaj atmaları arttı daha sonra son snapime yaptıgı yorumdan sonra konusma uzadı ve bayağı uzadı börek istedi benden derslerine çalış dedi hatta planlama yaptı günde ; şu kadar test çözeksin rapor vereceksin bana dedi. ve aksam üstü de ben uyuyorum beni bir saat sonra uyandırır mısın dedi ( telefon alarm ı denen birşey var :D ) peki hocam dedim aradım dediği saatte çok değişik şeyler bunlar çünkü hiç beklemezdim bu kadar konuşacağımı hocanın o kadar diktatör, disiplinli, kurallı ve çok sert yapısı var ki mesajlarına cevap verirken bile korkuyorum kızar mı çekinerek cevap veriyorum ama hislerim kuvvetlidir az da olsa beğeniyor bence beni. ayrıca ygs ye hazırlanıyorum o yüzden test çöz dedi bir de evleneceği kadının elinde mesleğinin olacağını, kendi ayaklarının üzeride durabilmesini istediğini belirtti. :) Siz ne anladınız bu durumdan ne olacak halim aşık oluyorum sanırım :D şimdiden yorumlarınız için teşekkürler :)
Hocamdan hoşlanıyorum sizce nasıl olur?