Ağırbaşlı zor kız nasıl olunur? Hani erkekler basit sanmasın eğlenilecek değilde evlenilecek kız nasıl olunur?
Cevabın nedir?
Açıkçası içinden geldiği gibi davranmanı salık veririm. Erkek beni basit sanmasın, ben biraz naz yapayım, Önce hayır diyim sonra biraz evet derim gibi nareler tarafımdan şiddetle bertaraf edilmektedir.
Yahu Neyin basitliğinden bahsediyorsunuz ? Öncelikle kızlar da erkekler de kafasına altın harflerle yerleştirsin. Kızlar tavlanacak bir malzeme değildir. İki insan hür iradesi ile buluşur anlaşır bir ilişki yaşar. Yaşanan bu ilişki ne erkeği ne de kadını basit yapar. Esas mesele beraber kaliteli zaman geçirmektir.
Evlenilecek kız ise bu basit hesapların peşinde koşmayan senin hayat arkadaşın olabilecek olan kişidir.
Aman annemler duymasın, evlenmeden vermem vb. tripler peşinde olanları ben direkt sepetlerim... Evlenmek beraber yaşama kararı almaktır, dolayısıyla sıkı bir arkadaşlığı, güveni ve sadakati gerektirir..10 Yorumla
+1 yılHer söze haha hihi yapmayan, ortamda herkes bana baksın diye sesli konuşup gülmeyen, sürekli sırıtmayan, belden aşağı espri olduğunda herkesten fazla tepki vermeyen, oturmasını kalkmasını bilen, aşırı dekolte ya da hatları çıkaran dar kıyafetler girmeyen, karşısındaki ya da herhangi bir ortamda tanımadığı erkeğe bana baksın diye bakıp baktırmaya ilgi çekmeye çalışmayan, Moda diye abuk sabuk kıyafetler yerine yakışan kıyafetler giyen, en önemlisi de beyni olan düşünme yetisi olan doğruyu yanlışı ayırtedebilip yanlışsa bile duygularıyla değilde mantığıyla hareket edip hayır demesini bilen ağırbaşlı demektir.
181 Yorumla
ağır başlı kız : mesela birisi bişey konuşurken lafa atlamazsan üzerine hanımhanımcık kıyafetler giyersen toplum içinde nasıl konuşacağını bilirsen etrafındakilerin dikkatini çekecek şekilde gülmezsen büyüklerine saygı küçüklerine sevgi gösterirsen ağır başlı olursun ayrıca çıkma konusuda çok önemli sevdiğin ve sevgilin bir tane olsun bir onunla bir onunla çıkarsan millet sana doğru gözle bakmaz zaten o zaman ne kadar ağır başlı olursan ol adın farklı olarak geçer milletin dilinde zaten senin içinde böyle bir niyet varsa cevabını burada arama kendin bul canım...
20 Yorumla
kendini kasma ama her erkekle samimi olma da,mesela karşındaki senin sınırların olduğunu ve bunu geçemeyeceğini bilsin
önce sensin bu ilişkide,ona feda eder gibi davranma benliğini
Fatihi tek,fethi zor..bu lafta özetlenmiş işte.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılen sevmediğim kız tipidir .Kız dediğin esprili ve maceracı olacak.Ne öyle sıkıcı put gibi kız ya hiç sevmem ben.Yani sıkıcı olma derim ben kısacası.Bu benim görüşüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılgülen ve konuşkan birine basit dersiniz ama
Cevap sahibi+1 yılben kesinlikle demem.Tam tersine hep öyle insanlarla takılıyoruz biz erkekler.Sıkıcı olmasın yahu.Espri yapsın konuşsun gerekirse saçmalasın ama konuşması gerektiği yerde susmasın ( tartışmadan bahsetmiyorum ) .Tartışmada iken ise yatıştırmaya çalışsın ortamı kızlar genel ufacık bir tartışmayı çok körükler ateşle gider baruta . Yani ortamına ve yerine göre konuşkan kızları severim kısacası.
basit bir kızın ağır olma çabaları vol 465174
O sonradan olunmaz .10 YorumlaBöyle böyle zor kız olucam diye şekilden şekle giriyorsunuz işte.
20 YorumlaEvde oturur beklersin. Gelir bir görücü evlenir gidersin. Bu arada bütün erkeklerden uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılAnasının babasının dizinin dibinden ayrılmayacak, söz dinleyecek. ve en önemlisi de namusun eşine götüreceği en büyük çeyizi olacağını bilerek onu ve kalbini muhafaza edecek.
20 Yorumla
+1 yıliçinde varsa olursun zaten burdan şöyle yap böyle yap demekle olmazz..
00 Yorumla
+1 yılDürst saygılı kız gibi olmalı mesala küfür etmemeli vb gibi ya
20 Yorumla
+1 yıloturmasını kalkmasını bilen erkeğine laf getirecek şeyler yapmayan erkeğinin lafını dinleyen vs
11 Yorumla- +1 yıl
köleniz miyiz biz sizin be erkeğinin lafını dinleyenmiş, sevgilin, ya da eşin oluyor o senin, sahiplendiğin evcil köpek deği
mk erkek evlenmek isteyecek diye kalıba giriyorlar alkış
10 YorumlaKafası bilgiyle doldur. Bilgi samandan ağırdır.
10 YorumlaSuskun ve herşeye gülmeyen bir tip olman lazım
21 Yorumla- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılağırbaşlı kız olunmaz, doğulur ! :)
10 Yorumlayerinde rahat durarak
00 Yorumlasiz bir örgüt falanmısınız ?
00 Yorumlamoron mu olmak istiyosun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılalaka?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumunemisniz lan siz :S
10 Yorumlakan testi yaptır ilk önce ona göre doktor söyler
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. olunmaz doğulur
00 Yorumla
+1 yılCiddi olabilir.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılYılışık olma işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnan sabah sabah iş misin sipariş misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem