bu tarz erkekler nasıl bayanlara aşık olur.zorda olsa bağlanabilirlermi ? o bar senin bu bar benim gezip 4-5 kızla cıkıp kullanmaya çalışan p.ç tiplerden bahsediorum
Cevabın nedir?
oncelıkle hıc bulasma derım yok ben ılla yola getırmek ıstyrm dersen dıs gorunus olrak cok guzel olmalısın kımı kızlar vardır ortama gırdmı seklını koyar Allah vergısı ıste tum dıkkatlerı uzerıne ceker sende oyle bırıyse muhtemelen arkdsın radarına gırersın adam sana gozu dıkmıssıe senı elde etmek ıcın her seyı yapar o adamın tek dusundugu senı elde etmek ve yatağa atmak olcak senın yapman gerekense asla o adama senı elde ettıgını dusundurmemek ne kadar zor ve anlasılmaz bır kız olursan o kadar değerli olursun bu tıplere de sımdı soyle bır durumda var genelde kımseye bağlanmaz bu tıpler cevresınde o kadar kız varken sana da bağlancaklarını sanmam acıkcası rahat bır kızsan zaten takılrısn fakat değilsen bulasma.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıloldukça yakın davran ilk fırsatta verecekmiş izlenimi yarat ama verme sadece ufaktan dokunmasına izin ver ama ileri gitme bunu bir süre devam ettirirsen kafasında seni ilk sıraya yazar sürekli senle ilgilenir sende birazilerlersen ama birazcık istediğini alabileceğini düşünğür bir süre sonra zaten aşık olur ama sakın verme :)
16 Yorumla- +1 yıl
töbe töbe :D
- +1 yıl
sen yol yordam sordun bende anlattım garantili :)
- +1 yıl
iyide öyle basit olamıorum o tarz oyunlrıda çapkın kızlar yapar
- +1 yıl
bunun basitlikle alakası yokki sadece rol yapacaksın ben sana ömür boyu öyle ol demiyorum
- +1 yıl
var yanı numaradan yakınlaşmak bn onun yuzune bakamıodm :D ama anlattığın şey doğru mantıklı
- +1 yıl
garantili diyorumya bunu yap becerebilirsen senin peşinde köpek olur
+1 yılSiz p*ç lerin peşinden koşarsanız onlar da p*ç liklerini yapmaya devam ederler. Siz onlara adam olmaları için fırsat vermiyorsunuz ki.
Talip oluyorsunuz onlara hep
Onlar da kendilerini değiştirme ihtiyacı duymuyor hatta hallerinden memnun bile oluyorlar.
P*çleri yola getirmek yerine, efendileri tercih etsenize.
Belki bu şekilde onların kendilerini düzeltmesine, öz eleştiri yapıp toparlanmasına yardımcı olursunuz.
Ama yooook...
Efendi adam bulmak sizi kesmiyor, çapkın olanı bağımlı hale getirmek sizin özel zevkiniz.
Siz böyle yaptıkça,
P*ç ler hep var olacaktır...32 Yorumla- +1 yıl
tüm kızlar birlik olmalıyız :D
- +1 yıl
Aynen #direninkızlar :D
+1 yılonu kendine köle et yavrum :D gebersn senn için
19 Yorumla- +1 yıl
ama nasıl :D
- +1 yıl
yanında asil mağrur kızı oyna bebek :D ama alttan alttan plan yap strajdei uygula
- +1 yıl
işte gerçek saf oldum da ondan kaybettim bu hayatta hepmi çakallar kazanır lanet olsun görür o ilerde beni :D saol yorumlrn için mucuk :d
- +1 yıl
süslen püslen gec önnden kakır kikr gül hep ona bakp surtnı sarkıt :D öpüldün baby
- +1 yıl
tam hayallermdekı gibi :D
- +1 yıl
süslü püslü önünden geçip onu görünce suratımı asmak D:
- +1 yıl
sensn fetişt agznı topla be :D öyle işte bebek
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
Bu tip erkekler aşık olmaz kolay kolay benden sana tavsiye baştan vazgeç, düzgün biriyle birlikte ol derim. Ama illa onu istiyorum diyorsan buyur;
Çok bakımlı olmalisin oncelikle. Sacin, makyajin, tirnaginla her zaman kendine ozen gostermelisin. Kiyafetin ne çok açık ne çok kapali olmali, topuklu ayakkabi giymiyorsan alış. Fark yarat, diğer kizlardan her daim farkli ol. oturmasini kalkmasini bil. Ses tonun hep alcak olsun ama asla ezik değil. Hanım hanımcık ol ve asla küfür etme, bu en basit he bile olsa! Komik bile olsa kahkaha atma, gulumse. Her zaman konusurken tam olarak gozlerinin icine odaklan. cok onemli bir sey anlatırken gozlerine gozlerini dik ve sonrasini izle.
Ve kural 1; asla ve asla bu tip piclerin amaclarina ulasmasina izin verme. Goster ama verme deyimi her zaman ise yarar. Kendini ağırdan satmazsan diger kizlardan farkin kalmaz ve aşık edemezsin.
Bunları yap sonra görüşelim
Bol şans20 Yorumla
+1 yılSiz parası olana, kardeşim dersiniz. Biz adam olana!
Siz kardeş lafını altı harfe sığdırmışsınız biz ise yere göğe sığdıramıyoruz.
Belki bir iğne değildik ama bizde çok battık be kardeşim bazılarına.
Kardeşlik sadece kan bağı ile olmaz. Din bağıda kardeşliğe an açık örnektir…
Gerçek kardeş: ilk gözyaşını görür; ikinciyi yakalar, üçüncüyü durdurur.
Kardeşlik sözlerde biten bir cümle değil kalpte atan bir sevgi çemberi olmalıdır…
Devir öyle bir devir ki; annenden olmayana “kardeşim” demeyeceksin!00 YorumlaTekmeyi basarak mesela en ideal cözüm yoludur. Ne anlar şu kızlar lale tipli fifi erkeklerden :D Bazı kıza bakıyorum yanında ki erkege bakıyorum süs finosu muamelesi görüyo kız ne bekliyo ondan acaba :D cinsellik falansa sadece intaar sebebi bosuna dememişler adaletini mikim dünya :D
21 Yorumla- +1 yıl
tekmeyi bastm zaten pampa dönüşüm muhteşem olsun die soruyorum :D
+1 yılBence çok zor, onun için gerçekten güvenebileceği birisi çıkmalı karşısına. Öte yandan onların neden piç olduklarını düşündün mü? Belki de buna değecek birilerinin olmayışından ötürü olabilir mi?
13 Yorumla- +1 yıl
peki ya değicek birini anlayamamışsa o kişide unutmalımı?
- +1 yıl
Adam sevemediyse değecek birisi olsa ne yazar?
- +1 yıl
haklısın :D kamil işte
+1 yılbunlar galiba hem zeki hem seksi hem en istenileni veya en ünlüsünü elde ederse durur galiba gerçi ünlü adamalr bile bazısı evlense bile durmuyor o zamankarkter diyebiliriz.adam anı yaşa diyorsa felsefesini değştirin
13 Yorumla- +1 yıl
wuuu huu :D
- +1 yıl
korece mi bu
- +1 yıl
he :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaflık aslında bu tür erkekler hep sevgiye actır böle yapmalarının sebebide bu doyumsuz oluolar biyerden sonra :) bir kızın saflı düzeltr anca onu karşılıksız sevgisi
15 Yorumla- +1 yıl
sevdikte noldu :D itoğlu it seven güzel saf birini bulsada aldatıo ya da güvenmio tam kafasını alıp duvara vurmalık! ama doğru nlattklrn ;)
Cevap sahibi+1 yıl:) sende iş yok tatlım en kolay elde idilecek erkek tipi :)
- +1 yıl
çok saflktn işte :D ya blıosn anlat nsl elde edlr :D:D
Cevap sahibi+1 yılkız bşy yapmana gerek yok bir maj cek ilkez böle duygular hissediorum bir erkekle konusurken bile kendmi kötü hissediorum ya sani inciticek bşy yaparsam die falan falan damardan gr :) bak ertesi gün nasıl deişio o capkn erkek
- +1 yıl
geçti artk çıkp ayrıldık bn gerçektn çeknp yuzne bakamıodm oda rahatsz oldu soğuk buldu benı :D bnde guvenemıodm sivri cevplar verodum ama askerliği bitsin hırsımı çıkarıcam çok kinciyim aşk konusunda :D aşık edicem onu kendime ölmeden :D
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. gittiği barlara gidip takip et şarhoş olunca kafasına şişeyle vur bayılt kaplan olsahip ol zincire vur bağla 1 yıl boyunca "ya benim olursun ya da toprağın" dinlet eğer kafayı yemez de yaşarsa seninle her yola gelir :P
10 Yorumla
+1 yılkadın şeytana bile pabucunu ters giydirir biraz kafası atsın kuyrupunda dünyayı gezdirir neye kime ne anlatıyorsun :D:DD
11 Yorumla- +1 yıl
ahah :D
+1 yılÇıktıklarının abisinden felen dayak yerse düzelir :P
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle :D
- +1 yıl
Ama ben herkesle çok rahat anlaşırım.Dayak yemem.Çapkında değilim. :D Çakır diye diye yakında çapkın derlerse şaşarım. :)
kimse kimseyi yola getiremez. getirebileceğini düşünelim, kimseye eğitmenlik yaparak vakit harcanmaz. adamsa adamdır
40 Yorumlayola gatrmeye ugrasmıcaksn bu kadar basıt karekter degısmez bır donem değişir devam eder;)
20 Yorumlayaşı kemale erip hızını aldıysa, karşısına da yine taptaze bir güzel çıktıysa bağlanır tabi..
10 Yorumlarahat olacaksın
karsındakinin egoları senin egondan daha yuksek olacak ve bunu kullanmayı bileceksin
göruyor olabildigin için cünki yapabilebilirsin20 Yorumlaben denedim de yanılmışım be gülüm, huylu huyundan vazgeçmez :)
10 YorumlaKendi hemcinslerinden biri bunlara bir güzel dayarsa yola gelme ihtimalleri epey yüksek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Onların belli bir yaşa gelip durulmasını bekliyeceksin ...gezerler tozarlar hiç evinden çıkmayan masum bayanlara aşık olurlar genelde..
10 Yorumla- Ya çok güzel olacaksın ya da çok iyi konuşmasını bileceksin.
10 Yorumlao bir kere yoldan çıkmış yan yatıp çamura batmış zor gelir yola o
10 Yorumlavakit kaybından başka birşey olmaz neyse odur değişmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılişte böyle tipleri sevdiğiniz için acı çekmeye mecbursunuz. düzgün çocukların kıymetini bilmezsiniz nerede p*ç var onu seversiniz. sonra da canınızı yakarlar, ağlarsınız
00 Yorumla Niye şikayet ettiğin bir tipi kendine bağlamaya çalışıyorsunki ?
16 Yorumla- +1 yıl
duygusu var cnkü akıllım :D
- +1 yıl
acıkolikkız yorum yap eniyi cevap seçiyim :D:D
- +1 yıl
aauw ewet :D:D
- +1 yıl
starejide o bir kere intkm değil
- +1 yıl
ahah :D evet
Hangi tip bayana aşık olur değil hiç belli olmaz ama aşık olduğunda yola gelir.
10 Yorumla
+1 yılonların aşık olma olasılıgı yerden30metre yüksekten aşşagı düşen birinin hayatta kalma olasılıgına eşit
00 Yorumla
+1 yılonlar zorla asık olmaz,öyle bir zamanda asık olurlar kı tüm hayatları alt üst olur ne bar kalır ne bisey .en fazla sen kabul etmezsen içmeye gider
00 Yorumla
+1 yılSeni çok sevmiyorsa dişli değilsen hiçbişekilde gelmez bence :D
00 Yorumlaey ruh orada isen yorumlarıma cevap ver :D
119 Yorumla- +1 yıl
baktmhngısı sensn :D
- +1 yıl
bi imj vermen lazm kenedene gerçi bn esmer sevmediğimdende olblr :D
- +1 yıl
- +1 yıl
harbdnmı :D
- +1 yıl
güzel bulupta tarz olarak beğenmemek nasl bir çelşki :D kes
- +1 yıl
ezikliğni bukadar belli etmesen :D bnce kızlar bu tarz saçmaladığın için kaçıo
- +1 yıl
salaklığın bukadarı boka benzyen suratıyla gelmiş beni eleştirio benimle kimler kimler çıkmak ıstıo ben sana sümümü atmam beğenmedm die gelmiş ettiği laflara bak yemedm kamıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kimse değişmez,vasıflarını kaybeder.35 yaşına gelene kadar bekle.
00 Yorumlaben sana bir soru sorayıp bir kız nasıl olur da böyle miç tiplee aşık olur , nasıl olur da benim gibi saf temiz , delikanlı biri bir kızdan teklif almaz ?
013 Yorumla- +1 yıl
belkide ben onun içinde olan saflığı gördüm ve ona erişmek istedim dier hiç bir kız göremedi göremicek o çok kişiye asıldığı için etrfnda hep kızlar var ve sen seni hakeden birini bulucaksındr.yada belkide kızlar piçlere aşık olur deler sanamam ama :D
- +1 yıl
hazırım
- +1 yıl
tamam unut gitsn pampa :D sen yavşa kızlara çözümün bu olacak :D
- +1 yıl
yap bakiim bir espri :D bir resm lınk at bakem :Dçöziceğim
- +1 yıl
e gene suratn görnmuo :D
+1 yılO pçlerin soyu tükenmemişmiydi
10 Yorumlakolay elde edemediği kızlara aşık olurlar.
10 Yorumlayok öyle bir dünya hiç bir şekilde yola gelmezler
10 Yorumlaonlara anladığı dilden konuşacaksın
aldatacaksın, grup yapacaksın, eş değiştirme partilerine katılacaksın...01 Yorumla- +1 yıl
senin kız arkin ölemi yapıo
+1 yılaşk kimsenin yapısını değiştirmez.
00 Yorumla
+1 yılo pi.. bir tipse, burda tam olarak sen NE oluyosun?
04 Yorumla- +1 yıl
ne olmam lazm
- +1 yıl
öyle bir tipin yanında isteyerek duruyosan,sende de sorun var derim..
burda keselim - +1 yıl
yanında dglm ama cevap IQ seviyeni gösterio ztn bencede kes
- +1 yıl
o zaman yanında değilim demen yeterli. hakaret etmedim, hakaret de istemem..
sınırını ve haddini bil
Gerçekten aşık olmadığı sürece yola gelmez.
10 Yorumlabaşedemezsin öylesiyle :) uğraşma hiç :)
00 Yorumlabır seyler seziyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
nası bşiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılO tip erkekleri arzulayan sensen, k.bakma ama sen de kullanılmayı açık ara hakediyorsun demektir.
08 Yorumla- +1 yıl
öyle olsa ztn gider takılırım ben sahiplensin istedim küçük beynin ve çalışmayan hücrelerinle yorum yapma lütfen
Cevap sahibi+1 yıl"onu kendine köle et yavrum :D gebersn senn için" yorumunu en iyi cevap seçtiğine, beğendiğine göre beynin benimkinden kat be kat daha küçük olmalı. lütfen saygılı olalım, senin sorunun haklı cevabı zaten dediğimdi. hee, kazık yedikten sonra öğrenmişsin veya sonra bilemem.
- +1 yıl
aşşağı yorumlarda biri neden onaylamadgın bırınn peşneden gıdıosn dedı acıkolikkızda duygusu var akıllım dedi bende yorum yap enıyı cevap seçicem dedm ne yazsa seçicektim anlıomusun özürlü? anlıyabiliomusn? ben kazık yemem yedirtirim
Cevap sahibi+1 yılcahille muhabbet uzun sürer, ben sokak kızına laf yetiştiremem. iyi günler.
- +1 yıl
bide kişilikli gibi görünmeye çalışıo anan sokak kızı
- +1 yıl
eminimki çok tipsiz eziğin önde gidenisin sokak kızlarını peşinden koşup onlardan bile yüz bulamıosun içine dert etmişsin bellii
Cevap sahibi+1 yılanaya laf söyleyen kadın, anne olamayacak kadar basittir. sabır, bir tür sınavsın sen de...
- +1 yıl
tam kırık ya a diom z anlıo kaç yaşındaysa
hadım etmekten başka birtek çare var ŞAP
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda soru sorup cevabını öğrenebilirsin mesela.
10 Yorumlauğraştığına değmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nick ile zor.
11 Yorumla- +1 yıl
nickle ne alaka kamil
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!