Erkek arkadasımı cok sevıyorum ama cok capkın benı aldatmayada musaıt bırı yenı bır ılıskımız var onu kendımıe nasıl baglayabılırım bu arada oldukcada guzelım lutfen beyler yardımcı olun ıse yarar bıseyler soyleyın
Cevabın nedir?
+1 yılÇapkın ve Aldatan Erkekler Erken Boşalıyor
Evli ve tüm yaşamı boyunca, boşalmasını kontrol edememiş bir erkeğin cinsel birleşmeyi gereksiz bir görev ve bir yükmüş gibi benimsemesinin sık rastlanan bir durum olduğunu söyleyen CİSED Başkanı Dr. Cem Keçe; “Yasak aşkların verdiği heyecan ve suçluluk duygusu erkeğin boşalmasını kontrol etmesini güçleştirir. Çapkın erkekler veya aldatan erkekler bu nedenle genellikle erken boşalırlar. Cinsel yaşamdan payına düşeni alamamış erken boşalan erkekler, kişiliklerini başka yönlerde yüceltmeye çalışırlar. Örneğin, eşlerini daha çok aldatabilirler, daha çok çapkın olduklarını göstermeye çalışabilirler, işlerine çok düşkün olabilirler, geçimsiz veya karamsar olabilirler. Çünkü boşalma ile orgazm olma aynı şey değildir. Boşalma bedensel bir rahatlamadır, orgazm ise bedensel rahatlamaya ruhsal rahatlamanında eklendiği yoğun bir duygudur. Bir başka deyişle; orgazm çeşitli cinsel uyaranlarla beynin uyarılması ile başlayan ve uyaranların etkisiyle kişide hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan cinsel yanıtın son aşamasındaki hoş bir histir. Orgazm normal bir vücut fonksiyonudur. Orgazm öğrenilebilir istemli bir reflekstir. Orgazm olmayan ve erken boşalan erkek; cinsel doyumsuzluğa bağlı ruhsal alanda yıkım yaşar, gerginleşir, işyerlerinde, sosyal ilişkilerinde, aile çevrelerinde rahat olamaz ve iş verimleri düşebilir. Bu durum erkeğin yaşamı ve yakınları yönünden oldukça önemli bir kondur" dedi.
Aldatma Evliliklerde Tamiri En Zor Sorunlardan Birisi20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldize getirmek: boyun eğdirtmek, yenmek, itaat etmesini sağlamak..vs. Çapkınlığın doğasına aykırı eylemlerdir. Dolayısıyla mümkün değildir.
Benim bi ustam vardı çok çapkındı taki son sevgilisinin erkek arkadaşı ustamın kafasına silah'ı dayıyana kadar.. şimdi adam karısının yanından ayrılamıyor.. eşi bile şaşırıyor :))20 Yorumla
kaçan kovalanır hayatım bunu unutma
*erkekler sıkıya gelemez çok falza sıkma bence
*mesela buluşalım dediğinde hemen kabul etme
*seni özlemesini sağla biraz
*telefon bir kere çaldığında hemen açma 2. veya 3. aç merak etsin biraz
*erkekler genelde çılgın kızlardan hoşlanır ve aşık olur
*sakın vazgeçilmez olduğunu gösterme heran ondan vazgeçebilceğini ve onsuzda yaşancağını kanıtla
*kimseyi tınlama umrunda değilmiş gibi davran
*sık sık seni seviyorum deme hatta seviyorum deme senden çok hoşlanıyorum de ama seviyorum deme
*kız arkdaşlarınla tanıştırma
*parfüm her zaman önemlidir ona sarıldığında onun tişortuna geçerse tişortu çıkarmadığı sürece hep senn kokunu duyar ve aklından çıkmazsın
(bilmiyorum işe yararmı ama bende yaradı :P aşık olursa aldatmaz kendine aşık et yeter gerisini düşünme)24 Yorumla- +1 yıl
umursamayan umursamaz :D
Soran+1 yılOnce kendıme boır baglasam ozaman bu dedıklerın bır ıse yarayacak ama once bana alısmasını ıstıyorum ona sureklı sevgımı gostersem sonra bu dedıklerını yapsam nasıl olur vur kac taktıgı mesela
+1 yılcan çıkar huy çıkmaz,bi insan sevdiğine değer vermiyosa daldan dala atlıyosa o insandan hayır gelmez erkek olsun bayan olsun,sen güzel olabilirsin ama senden güzelleride var unutma çapkın oluncada bu güzeller onun gözünden kaçmaz:)yani kısacası çapkın erkeği zapt etmek çok zor herşeyine göz yumcan ki anlaşabilesin:)
14 Yorumla
Soran+1 yılIste bende herseyıne goz yumamıyorum dayanamıyorum sureklı yemınler edıyor yapmıyorum falan fılan ama.. Sence onu duzeltmenın hıc bır yolu yokmu
- +1 yıl
hem illa güzel olacak diye bir kuralda yok çapkın için :D
Soran+1 yılDogru soyluyorsun zaten cok yakısıklı sureklıde ılgı cekıyor herkezede yakın ıyı davranıyo
- +1 yıl
bana sorarsan imkansız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
34Cevap
+1 yılSen Sevmiyorsun Sevdigine inanmak isdedigin icin Sevdigini yazmisin.
Sen hem güzelim diyorsun hemde Capkin bir Erkege Göz yumuyorsun bu Göz yumalarin Seni
Mutsuzluga kesin ve Kesin götürür bundan emin ol..
Bence Sizin iliskini Sen bitir biraz pesinden kosarmi kosmazmi ozaman gör vede izle.
Egr gercekden sana deger veriyorsa Pesinden Aylarca kosar ve Hosuna gitmeyen Seyleri yap ve
Izle nasil Tepki veriyor.20 Yorumla
+1 yıloldukça güzelim diyorsun...
işine gelirse modunda takıl...böyle onu kendine bağlamaya calısan ona muhtaç kız profili çizersen parmağında oynatır..
o seni kendine bağlaması için upraşsın...25 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama su varkı ıstıyorum once bana bıraz baglansın etrafında baya ılgı gosteren kız var sence once cok ılgılenıp sonra bırden ılgıyı kessem hanı vur kac taktıgı ıse yararmı ne dersın ben bu kısıye asık oldum resmen yoksa bu kadar takılmam :(
- +1 yıl
bence böyle oyunlara girme..normal olması gerektiği gibi olsun herşey..bazen insan aşık olunca kendine bağlayacam diye sağdan soldan duyduğu şeyleri uyguluyor tam tersi sonuç doğuyor.önce ilgilen sonra ilgiyi kes bilmem ne bunlar saçma seyler..normal bir ilişki yasa..birisi için uygun olan baskası için uygun olmaz...ona asık olduğunu sevdiğini bilsin ama asla aciz birisi gibi durma yani öyle asığımki ağzımada sıcsan boynuzlansamda seni bırakamam profili çizme yoksa vay haline derim.
Soran+1 yılBenı cok kıskanıyor gıbı hareket edıyordu sonra eskı erkek arkadaslarıma taktı ılıskıyı bıtırdı neyse ben buna mesaj attım baskası var falan dıye yok yemınler ettı hayatımda hıc kımse yok dıyo bır kıza takmıstım onunla asla bırsey olamaz ınan bana falan dıyo herseyın basındayız dıyo bende herseyın basındaydık dedım mesaj attıgımda anında cevap verıyo saatlerce yazısıyoruz yanı sımdı sozde ayrıldık ama ben hesap soruyorum oda sevgılımmıs gıbı cevap verıyo cok ılgılıydı ama sozde ayrıldıgımızdan berı ben mesaj atıyorum hemen cevap verıyo ne demek sence bu ne yapmaya calısıyo
- +1 yıl
adam gibi aşk yaşayacaksanız yaşayım.aşkın içine ediyorsunuz.benim aklım almıyor sizin gibilerin işlerine.madem sadık olacak biri değil ayrıl.aşkın ilk sartı sadakattır.ama bir çoğunuz böyle aşkın yakısmadığı insanlara asık olup aşkıın içine ediyorsunuz.
- +1 yıl
bulutlu-bir-gün fazlaca haklı seni üzen için hala planlar umutlar modundasın. ayrıl geliyorsa vazgecemedigindendir. gelmiyorsa zaten bilirsin işte ;)) Ve farkında degilsindir belki ama güvenin coktan kırılmıs. bu güvensizlikle o agzında kus tutsa yinede düzelmez. zaten bitmiş tatlım bence güzelligine kıyma seni mutlu eden seylerle ilgilen :)
+1 yılVazgeç bende çapkınım sevgilim elinden gelen herşeyi yaptı beni bayğalamk için güzellikten çok huy önemli herşeyi yaptı yine de aldattım fakat kalbimde o kadar büyük bi yeri var ki hiçbir kıza değişmem onu hem de hiç hiç bir kıza değişmem öyle yani
07 Yorumla
Soran+1 yılayrıldınızmı pekı
- +1 yıl
Hayır birbirimize aşığız çok şükür fakat beni o kadar seviyor ki buna rağmen ayrılmadı benden bende bu yüzden çağkınlığı bıraktım vicdanım el vermedi artık öyle deyim arada gözüm kayıyor ama o aklıma gelince benim için yaptıkları falan hiç önemli olmuyor eğer bir insanı dize getiremiyorsan onu kendi vicdanıyla yüzleştir bak bunu yap :)
Soran+1 yılbende onu duzeltmeyı cok ıstıyorum:( ama ıste sabırsızım bıde asırı kıskanclık var senın sevgılın gercekten sabırlıymıs taktır ettım .. ben kac kez ayrıldım ama demekkı her erkek bır gun dogru yola gelebılırmıs en azından bunu duymak bıraz ıcımı rahatlattı..
- +1 yıl
Biz de daha önce ayrıldık 3-4 kere fakat en en fazla 12 saat sürdü ayrılığımız kopamadık sevgilim aşırı hemde aşırı kıskançtır benim aslında sabırlı değildi fakat sevgisi yüzünden bırakamadı en sonkinde geldi sarıldı hüngür hüngür ağladı ben senin için bu kadar şey yapıyorum nolur bana bunları yapma falan o kadar cız etti ki içim resmen kendimden utandım bir daha da yapmadım işte öyle :)
Soran+1 yıltsk yorumun ıcın .. en azından duzelebılecegı ıhtımalı varmıs yanı :D
- +1 yıl
Önemli değil en iyi cevap için ben teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Merhaba baya uzun zaman oldu heralde bilmiyorum ama benim sevgilim de sizin gibi yemin ediyor aldatmadım diyor ama aldatabilirim de diyor ben aldatılmayı kabul edemem malesef siz vicdanınızla yüzleştirin demişssiniz nasıl yani biraz daha açar mısınız lütfen
+1 yılÇapkın erkeğe aşık mı olunur? Yandın bence. O aşık olsa bile, bi anlık olur, gelir geçer. " 'Ağaç, yaşken eğilir.' " diye boşu boşuna demeişler. Böyle gelmiş, böyle gider. Moral bozmak istemem ama fikrim bu yani. :S
10 Yorumlaaileden vurabilirsin ailesi begenince onda büyük etkin olur ben ona hep destek oluyorum değişik gezme planları yap hem mutlu ol güleryüzlü ben de çok işe yarıyo bunun sonunda bağlanınca seni kaybetme korkusundan dolayı aldatamıcaktır bence
12 Yorumla
Soran+1 yılevet cok mantıklı bu senınkıde capkınmı?
Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. O dedigin zor is ya taktikle falan olacak isler degil asik olursa anca o sekilde durulur baska yolu yok
Sana asik olsun diyede kendini kullandirma orta karar takil sonra keyfine bakip birakir buda aklinda olsun :)01 Yorumla
Soran+1 yılayy kafayı yıcem onu cok ıstıyorum ama:(
+1 yılAçıkcası erkekleri böyle huylarını anca birini çok sevince bırakıyor,seni çok sevmesini sağlayabilirsen yap yakınlıgını elinden bırakma:)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın..
+1 yılher erkek çapkındır, bakmam yapmam diyen olsada yani inanma ama bir erkek ölümüne aşık olduğu kızı asla aldatmaz. ölesiye aşıksa sana asla aldatmayı düşünmez senden başka kimseyi gözü görmez
00 Yorumlasadece aşk çapkın brni yola getrr baska türlü hiç bi şeklde akıllanmz capkn adamı yola gtrmek cok zor olur ..
02 Yorumla- +1 yıl
çapkın bir adam kıskandırılarak yola getirilir
Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. çapkın oldugu belli çok güzel oldugunu sölüyorsun! güzellerde çapkınalara yar olur
düzeltmeye çalışma bu modeller 45 den sora zamanla düzelir zaman bırak00 Yorumla
+1 yılÇapkın bir erkeği dize getiremezsin kolay kolay, o seni dizinde oynatır..
Tek bir yolu vardır, ki en zorudur, o da adamın aşk'a olan inancını pekiştirmektir.03 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl yapabılırım sence
- +1 yıl
Bunu ancak aynı aşk'a beraber inanarak yapabilirsiniz.. Tek başına yapabileceğin bir şey değil..
- +1 yıl
çok ama çok güzel yazmış...aşka olan inanç kuvvetlenmeli
ya seni aldatablicek bi adamı nası elinde tutma çabasına grersn ya sna aşık değilse değildr ztn öf
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyoktur bence ruh hali işte ondan kocada olmaz .ziyan eder eşinin hayatını.
00 Yorumla Yok öyle bi yol. Sen kendine güven gerisi ona kalmış.
00 Yorumla
+1 yılÇapkin bir erkeği değiştirmezsiniz. Eğer bazen bunu yaptiğinizi sandiğiniz oluyorsa bile kesinlikle yaniliyorsunuzdur.
10 YorumlaBağlayamazsın :D O seninle eğlence amaçlı çıkıyor gönül eğlencesi tabii kimsenin arasını bozmak gibi niyetim yok bunlar sadece benim düşüncelerim. Hiç bir şeyi ciddiyette almayız ilişkilerde bile dikkatli davranırız.:D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGebertene kadar seks.
Seksten tiksindirecek kadar seks.
Duygu derse de, annesi ile görüş. Annesi ona daha fazla sevgi ve ilgi göstersin.00 YorumlaDize değilde biraz daha üst kısımlara tıpış tıpış gelir :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen isterseen getiremessin canım ;) o isterse durulurrr
00 Yorumla
+1 yılSırf dize getırmek ıcın bıseyler yaparsan o ılıskı ne olur? Besledıgın kopegın asılarını yaptırmak gıbı oılur dı mı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana sadık olsun ıstıyorum sadece baska hıc bır kıza bakmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanı cıkar huyu cıkmaz. onunla olmak için tek yapacagın sey salağa yatmak, farkında değilmiş gibi yapmak seni aldatmasına müsade etmektir bunu da herkes kabul etmez
10 Yorumlaaşıksa herturlu yola qelır benımde erkek arkadasım capkındı ama onu kendıne baqlarsan senden baskasına bakmaz ve durulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptın bunu banada anlatırmısın :(
+1 yılGizli Kullanıcı bacı: güzelin kıymetini kimsesiz yatan bilir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeğe fayda yoktur. Uyuduğu sırada bile aldatır
00 Yorumla
+1 yılerkekler sadece kadınlar tarafından kendine verilenleri, karşı tarafa sunarlar.
00 Yorumla
+1 yılkendine çok aşık et ve çok daha ateşli , ilgili seviş..
.02 Yorumla
Soran+1 yılcıdden bu ıse yararmı yanı :D
adam capkınsa yapıcak pek bisey yok,o doyum noktasına gelirse dize gelir gelmezse devam eder..ta ki doyana kadar ;)
00 Yorumla
+1 yılen iyi yol ilişkini sağlamlaştır .güzel günler geçirin birlikte onun sana daha da bağlanmasını sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgüvenini yükselt. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.
00 YorumlaBoş bırakma. Sürekli verirsen seni bırakmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:\ ozamanda benden bıkar..
uğraşma getiremezsin.. huylu huyundan vazgeçmez..
10 Yorumladize geldi mi? çok merak ettim...
00 Yorumlaçapkınlık vazgeçilmezdir. bunu engelleyemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum ama cok kıskanıyorum onu delı gıbı:(
- +1 yıl
doğru söylüyo çapkunlık ruhunda varsa çokta güzel olsan fayda etmez
Aşık olcak başka çare yok
10 YorumlaDizini kır olsun bitesin panpa :D
10 YorumlaUstun meziyetlerin olmasi lazim
02 Yorumla- +1 yıl
ehehe..
- +1 yıl
feci uykum var :/
Çapkın adam hiç bi yere gelmez boşa çabalama
00 Yorumla
+1 yılasla tamamen seni kazandığını düşünmemeli.
00 Yorumla
+1 yılbence yatakta basmalısın :)
00 Yorumlaçapkın erkek değişmez
10 Yorumladize getiremezsin kesin ve net
00 Yorumla
+1 yılSende onu aldqt madem öyle
00 Yorumlagel şöyle dizime de..o gelir
00 Yorumla
+1 yılçapkınlık kötü bişi..etik değil anlat ona..
11 Yorumladoyurabilirsen niye aldatsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyurana gider, doyur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelmez yola gelmez çapkın biri asla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi diyecekler moralin bozulacak
00 Yorumla
+1 yılMerak ediyorum :)
00 Yorumlayataktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaglayamazsiniz.
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem