Annem evlenmemi çok istiyor

annnem evlenmemi çok istiyor ama ben korkuyorum karşıma istediğim şartlarda biri çıkmadı nerdeyse evde kaldın muamelesi yapıyorlar istemediğim bir adamla evlenmek istemiyorum görücü usulu adamın ne oldugunu da bilmiyorum annem babamda tam kandırılıcak saf kişiler istemiyorum diyorum düşünceleri anlayışı bana uygun degil diyorum ama anlamıyorlar ne yapacagımı şaşırdım görücü usulune karşıyım ama kendime göre göre birini bulamadım yaşım 28 oldu

kardeşim diyor sen evlen bende ebvlenicem beni bahane ediyor ben istemiyorum sen evlen diyorum o hala herkese diyor ablam evlenmeden ben evlenmicem

bana görücü gelende geri kafalı zihniyeti geri kişiler neden bilmiyorum görünüş o kadar mı kötü saf duruyorum kandırılacak duruyorum tamam türbanlıyım türbanlı modern kibar bir adamla evlenemezmi

kardeşime gelenler neden bilmiyorum elektrik mühendisi ögretmen falan yüksek meslekte kişiler geliyor bana neden kadına deger vermeyen kişiler geliyor karşime benden çirkin bir de neden bu bilmiyorum sanki ikinci elmişim gibi oluyor
Annem evlenmemi çok istiyor