Annem bana dün birisinin onunla evlenmek istediğini söyledi benimle güzelce konuştu ileriye dönük düşündüğüiçin, benim 2-3 sene evlenceğimi düşündüğü için falan filan ama biz istanbuldayız o adam antalyadaymış ben asla antalyaya gitmem dedim güzel düşünmüşsün evlen ama ben babamla kalırım dedim (yurtta kalmak isterim ama bırakmazlar) babamda evli alt katlarda 2 üvey abimde var. Annemde seni bırakamam laf mı ettiriceksin gelsen nolur falan dedi
Bugünde konuşuyoruz ben bu yaşıma kadar evde erkek görmedim istememde dedim ben sana bakarım gerekirse evlenmem sen bilirsin dedim babamda kalıyım diyorum yok diyo zaten benim şansım falan söyleniyo arayıp söylerim olmaz derim diyo ilerde kalırım öyle tek başıma falan diyo şimdide vicdanım el vermiyo istemiyorum düşününce de mantıklı geliyor ne yapıcam ben?
Bugünde konuşuyoruz ben bu yaşıma kadar evde erkek görmedim istememde dedim ben sana bakarım gerekirse evlenmem sen bilirsin dedim babamda kalıyım diyorum yok diyo zaten benim şansım falan söyleniyo arayıp söylerim olmaz derim diyo ilerde kalırım öyle tek başıma falan diyo şimdide vicdanım el vermiyo istemiyorum düşününce de mantıklı geliyor ne yapıcam ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer