Sorun kisir olman değil de bence yasin kucuk bisure daha beklemelisin ayrica kisirlik sorunum var diede gidip degerini bilmicek sana sadece obje gozuyle bakcak biriyle evlenme sana sahip cikip kollarinda bi bebek gibi tasiyip ilgilencek biri olmadikca pisman olursun ailende 1000 kat pisman olur bence 27-28 leri bekle zati biz erkekler gec olgunlasiyoz karsindaki kiside anca degerini kiymetini bilir benim 20 yasimdaki halimle 30 zum arasinda daglar var bea
Ah kader ortagim 💖🫂 Bendede ayni dert var kısır deilim ama muhtemelen sonum oyle polikistik over var kistlerim cok buyuk annem dedem yengem herkes bi evlendirme peşinde 🙄
Ilac tedavisi bi halta yaramiyo onumuzdeki ay konrtole gidicem ama buyuk ihtimalle kistler ameliyatla alinacak bu halde kimsenin gunahina giripte evlenemem ki
Bendede sivilce yapti ya kullanmama ragmen hala 5 ay olacak olmuyorum annemde ayni inanmiyor raporlari ultrason goruntusunu gosteriyorum yok olursun tup bebek yaptirirsin diyo tup bebek tutmuyo yumurtaliklar tembel cocuk olmaz fetus olur oda binde bir ihtimal anlamiyolar ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sorun kisir olman değil de bence yasin kucuk bisure daha beklemelisin ayrica kisirlik sorunum var diede gidip degerini bilmicek sana sadece obje gozuyle bakcak biriyle evlenme sana sahip cikip kollarinda bi bebek gibi tasiyip ilgilencek biri olmadikca pisman olursun ailende 1000 kat pisman olur bence 27-28 leri bekle zati biz erkekler gec olgunlasiyoz karsindaki kiside anca degerini kiymetini bilir benim 20 yasimdaki halimle 30 zum arasinda daglar var bea
Ah kader ortagim 💖🫂
Bendede ayni dert var kısır deilim ama muhtemelen sonum oyle polikistik over var kistlerim cok buyuk annem dedem yengem herkes bi evlendirme peşinde 🙄
Bende de polikistik over var adetim düzensiz
Ilac tedavisi bi halta yaramiyo onumuzdeki ay konrtole gidicem ama buyuk ihtimalle kistler ameliyatla alinacak bu halde kimsenin gunahina giripte evlenemem ki
Doğum kontrol hapını bıraktım heryerim sivilce oldu bir de ısrarla çocuk seviyor karşımda
Bildigi halde mi seviyor?
Kısır değilsindir falan diyor hastalığıma bile inanmıyor doktor tanı koymasına rağmen
Bendede sivilce yapti ya kullanmama ragmen hala 5 ay olacak olmuyorum annemde ayni inanmiyor raporlari ultrason goruntusunu gosteriyorum yok olursun tup bebek yaptirirsin diyo tup bebek tutmuyo yumurtaliklar tembel cocuk olmaz fetus olur oda binde bir ihtimal anlamiyolar ya
Ne bu çocuk merakı anlamadım gitti zaten bende gelecek kaygısı var çocuga nasıl bir gelecek sunabilirim
Cidden hic cocugunun olmamasinin acisi cok kotu onu bilmek kotu bide bu sekilde yapmalari🥺
Çevreye hava atmak için çocuk yapmaya zorluyor bunlar
Aynen oyle evlensen gecim derdi cocuk yapsan cocuga iyi bi gelecek veremezsen hayatini yakicaksin dusunmeden konisuyolar ya
Kafasından ziyade kızı güzel olduğu içindir o bence 😂
Güzel değilim çocuk istemiyorum
Sende sadece cinsellik yaşarsın eşinle işte çocuk yapmazsın olur biter
Tek erkekle sıkılır insan
Annene kırmadan kibarca bahane yaparak söyleyebilirsin
Niye yazmıyorsun bana herkese cevap veriyorsun bravo sana
e senle çocuğumuz olmasın mı ;)
Kısır olduğunu annen biliyor mu
annenin kısır olduğundan haberi yok galiba
kısır olduğunu annen biliyor mu?
Kısır olduğunu nereden biliyorsun
Kısır olduğunu söyle?