Hiç görmediğin birinden hoşlanmak? internetten sevgili? yabancı sevgili?

Bunun gibi binlerce konu açılmıştır belki ama ben yine de yazmak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim ki internetten birileriyle tanışmak benim için çok normal bir şeydi. Dışarda nasıl tanışılıyorsa internette tanışıp daha sonra yüz yüze gelince de birbirimizi sevebileceğimizi düşünürdüm. Birkaç sefer denedim, olmadı. Yüz yüze gelince hep bir şeyler eksikti. Ya da ben hayalimde çok farklı kurmuştum. En sonuncusu bir felaketti, hiç hatırlamak bile istemiyorum. Zaten ondan sonra bu işlerden vazgeçtim. Bir daha erkek yüzü bile görmek istemeyeceğim zamanlar yaşadım. Ta ki bir gün kendimi çok yalnız hissedene kadar. Yine bir sürü insanla konuşmaya başladım. Ama sadece konuşma, daha ilerisini düşünmeden. Hem yabancı dilimi geliştirme hem vakit geçirme amaçlı takılıyordum sitelerde. Yine biriyle tanıştım. Yaklaşık 1 ay olmuştur. Yazışırken güzeldi, seviyeliydi. Diğerleri gibi yılışık değil. Sonra telefonda konuştuk bir kere. Benim hiç hoşuma gitmedi. Bir daha konuşmak istemedim. Kötü bir şey dediğinden değil. Sadece uymadığımızı düşündüm. Ama şu an neredeyse günün 24 saati konuşuyoruz. Her saniye ondan mesaj bekliyorum. Gelmeyince trip atıyorum. Benden bir yaş küçük. Neden böyle yapıyosun abla diye dalga geçiyo. Ya da beni takmadığından öyle diyo bilmiyorum. Ha kendisi yabancı bu ara. Zaten tanışma amacımızda onun buraya gelmeyi istemesindendi. 1-2 aya gelecek büyük ihtimalle. Onu ilk gördüğümde ne yapmalıyım... O gelmeden ufak tefek hediyeler hazırlamak istiyorum. ne hazırlasam.. Yine kendi hayal dünyamda yaşatıyorum onu galiba ama yine de küçük bir ihtimal hoşlandım desem ondan, itiraf etmeli mi.. Öff hep erkekler mi ilanı aşk edecek be
Hiç görmediğin birinden hoşlanmak? internetten sevgili? yabancı sevgili?