Aşk İlişkileri Burdan tanıştığınız biriyle reelde görüşüp sevgili olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru basit.Cevapları alalım gençler kendini genç hissedenler :D Güncellemeler+1 yıl Guzel soru bence yaaa nerde bu KS halkııı neredeeeee Burdan tanıştığınız biriyle reelde görüşüp sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sanalda tanıştığım birine buluşacak kadar asla güvenmem. Gerçek hayatımda bile güvenmiyorum hemen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 4 yıl önceydi galiba buradan birisi ile görüştük. Normal arkadaş olarak başladık sonra bir anda farklı yerlere geldik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylesem kesin yargılar hakaret edersin Yorumla Soran +1 yıl Sevisip terk ettn kesn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır öyle bir şey değil. Birbirimize imkansızdık öyle diyim Yorumla
İnfluce Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Reelde görüşürüm duruma göre sevgili olabılırım 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu siteden aslaaa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Benchbas +1 yıl Görmüyonmu herifler erkek bile yaparlar neyine güvenim bunların Yorumla Soran +1 yıl Jsjxjxj anlamadim Yorumla Benchbas +1 yıl Ya demek istediğim fake filan çıkar bizi s*kmeye kalkar jdjdndnjdndnndnd Yorumla Soran +1 yıl He evt Yorumla
Nakedmann Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burdan tanısıp reelde görüştüklerim oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayh gtum. Oseni begenecek mi bakam Yorumla Nakedmann +1 yıl Anlamadım Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladim cidden 39 yasinda misin abi Yorumla Libidinous +1 yıl Evet ufaklık Yorumla Soran +1 yıl 20den sonrasi cok hizli geciyo dimi Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmam. 0 0 Yorumla
cicibebe06 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Olmuştum daha önce 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sonuc? Yorumla cicibebe06 +1 yıl Artık sevgili değiliz ama arkadaşız. Kötü birisi değil Yorumla Soran +1 yıl Cinsel ihtiyacını gidrip kizi kenara attin ya da onun gibi bisey dimi Yorumla cicibebe06 +1 yıl Ne alakası var öyle olsa arkadaş kalabilir miyiz? her şey cinsellik değil önce kalbe dokunmayı deneyin Yorumla Soran +1 yıl Cogu sapik burdklern Yorumla cicibebe06 +1 yıl Görmezden gelirsen yok olurlar en güzeli yok saymak onları Yorumla
Yine_b3n Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl burada kız yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Yine_b3n +1 yıl Ben gormedim Yorumla Soran +1 yıl Ben kizim tovbe tovbe ya Yorumla Yine_b3n +1 yıl Nerden belli Yorumla Soran +1 yıl Inanmazsan jnanma Yorumla Yine_b3n +1 yıl Okk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sanalda tanıştığım birine buluşacak kadar asla güvenmem. Gerçek hayatımda bile güvenmiyorum hemen.
4 yıl önceydi galiba buradan birisi ile görüştük. Normal arkadaş olarak başladık sonra bir anda farklı yerlere geldik
Ne oldu ki
Söylesem kesin yargılar hakaret edersin
Sevisip terk ettn kesn
Hayır öyle bir şey değil. Birbirimize imkansızdık öyle diyim
Reelde görüşürüm duruma göre sevgili olabılırım
Beğenirsem neden olmasın
Bu siteden aslaaa
Niye
Görmüyonmu herifler erkek bile yaparlar neyine güvenim bunların
Jsjxjxj anlamadim
Ya demek istediğim fake filan çıkar bizi s*kmeye kalkar jdjdndnjdndnndnd
He evt
Burdan tanısıp reelde görüştüklerim oldu
Ayh gtum. Oseni begenecek mi bakam
Anlamadım
Zoorr
Evet
Olabilir
Anladim cidden 39 yasinda misin abi
Evet ufaklık
20den sonrasi cok hizli geciyo dimi
Hayır
olabilirim
Olunur
Olduk
Evet neden olmasın
Olmam.
Olabilir
Olmuştum daha önce
Sonuc?
Artık sevgili değiliz ama arkadaşız. Kötü birisi değil
Cinsel ihtiyacını gidrip kizi kenara attin ya da onun gibi bisey dimi
Ne alakası var öyle olsa arkadaş kalabilir miyiz? her şey cinsellik değil önce kalbe dokunmayı deneyin
Cogu sapik burdklern
Görmezden gelirsen yok olurlar en güzeli yok saymak onları
burada kız yok
Var
Ben gormedim
Ben kizim tovbe tovbe ya
Nerden belli
Inanmazsan jnanma
Okk
Olurum neden olmasın