AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
266Cevap
ortamlar farkli yeterli bir sebeb degilmi cagatay ulusuoyun etrafinda bn olacak deilim ya seranay olcak tabi
Şunuda unutma ama her karekterde düşüncede yapıda olan insanın muhakkak zıttıda vardır herşeyde geçerli bu
Popüler kızlarla sevgili olmak istemem e çirkin bulduğum kızla mı sevgili olmak isteyeyim mk tabi ki güzel bulduğumla isterim
Erkekler bu popüler dediğin insanlarla fantezi kurmaktan başka bir şey yapmak istemezler emin ol... Böyleleri ile gezmek takılmak isterler ama iş evliliğe gelince kesinlikle böylelerini istemezler.
o kadını cinsel bir obje veya yanında taşıyacağı güzel bir aksesuar olarak düşünen erkekler için geçerli bütün erkekler için değil
tam aksine ben daha çok kendi halinde bir kız olsun isterim fazlasıyl kıskancım
bayanlarda hep paraya bakıyor ona bakarsan ;) o kişinin popularitesinden faydalanmak için beraber olurlar
valla hiçte öyle değil tam tersini düşünüyorum ben popüler kızın mıymıntısı hiç bitmez halbuki mütevazı insanla her zmaan kafan rahat olur
Hiç katılmıyorum valla benim için tam tersi efendi kendi halinde olsun yeter bana
benim için iki türk kadın vardır çabuk verecek olan ve naz yapacak olan. Ben çabuk verenini tercih ederim =)
Eğlenmek için onlarla takılırlar. Aklı başında hiçbir erkek böyle kızlarla ciddi ilişki düşünmez.
Erkek ya da kız için fark etmez mevzu şu : Herkesi bildiği bir kız ya da oğlanla birlikte olursa herkes imrenerek bakacaktır ona ve gururu okşanacaktır. Tamamen ego ile ilgili.
Hayır alakası yok benim aşık olduğum kızın sosyal medya hesabı yok mesela
ekekler güzelliğe;kızlar popülerliğe düşkün genel olarak
Ben hic oyle bir sey istemedim kalbi temiz olsun dedim 20 senedir bulamadim
erkeklerde de aynı durum var ama bence saçma popüler diye bakılır mı kıza
ablacım sen fotoğrafa bak anlarsın o patriot füzelere kim hayır diyebilir?
kızlar çok mu farklı efendilik işe yaramıyor nerde çapkın var ona vuruluyosunuz hemen :d
Öyle bir isteğim yok olmadıda. Zaten sevgilimde yok 😂 orta güzellik yeterli. Beni sevsin kafi. Kriter bu kadar 😂
Popülerligine bakmam, güzelligine bakarim özellikle yüz güzelligi.
Haklisin
Cekiciligine dayanamiyorlar
Bir populer yakisikli adam gelse bir bayani bastan cikarmasi pekte kolay olmaz
Ama seek sy cekici bir kadin her erkegi bastan kolaylikla cikartir
populer olmayanina da asik olduk ne oldu totosu kalkti populer erkeklere bakmaya basladi simdi anlatabildimmi
aksine bir çok erkek popüler ve güzel kızlardan uzak durur tabi bu kişilerin amacına göre değişir.
kızlarda neden hemen zengın erkeklere kapılırlar baba parası yemeyen alın terı ıle kazanana bakmazlar
Once teklif ederler kiz istemez sonra su sözü ekliyim"kedi uzanamadigi ete mindar der" hadiii ya kafalar uyucak ilk kural bu
Sende kendine göre birini bul. Sen niye popüler erkeklerin peşindesin ki? Şikayet ettiğin şeye bak bide kendine bak hizaya gel
Aslında bu görüşünüz sizlerde daha ağır basıyor bizim onlarla işimiz yok.
Haksızsın biz tam tersini isteriz. Sevdiğimiz insanı ne kadar az kişi tanırsa o kadar iyi.:)
yanlış, erkekler büyük memeye ve güzel kalçaya aşık olur.
bende hep kızların popüler erkeklerle sevgili olmak istediklerini gördüm ortaokul lise üniversite hepside aynı halt.
Sizde Burak ozcivit murat boz kivanc tatlitug diye öluyorsunuz onlarda size bakmaz. Onlar gibilerde bakmaz e o zaman sizde salaksiniz? 😁
Popüler kizlar kasar oluyor ilgilenmem onlarla. Güzel kiz olsun popüler olmasin benim olsun;)
Alakası yok ben bir kızı seviyorum kısa boylu çirkin minyop tipli
Michael Jackson'un sonunda hemşiresiyle evlendiğini hatırlatmak isterim.
Salaklık olan kısmı ne?
O tarz kızlar özgüveni yerinde sosyal insanlardır ve şahsen tercihim hep böyle olmuştur.
Yani haklısın birazda ama aynısı kızlarda yapmıyor mu. Popüler kızlarda normal bir erkeğe bakmıyor
nasıl bakmak istiyorsan öyle görürsün alakası yok :D :D :D
Haksızsın en azından benim için popüler olması negatif bir durum.
senin için öyle diğer erkekler için değil o yüzden haklıyım
Haklısın yeterince güzel ve populer olmadığım için Doğan benden daha güzel ve populer kızlara gitti ama bilmiyor ki onu kimse benim kadar sevemez. Manyak işte
elde etme hırsı var ondan bende mesela öyle elde etme hırsı oluyor bakıyorsun elde ediyorsun yine diğer kızlar gibi vur tekme yi geri çekil me yapıyorsun
Aşık olmaz. sadece elde etmek ve böylece diğer erkeklere üstünlüğünü kanıtlama çabası.
Bu nedenle çirkin mi çirkin bir kızı bile elde etmeye çalışabilirler rekabet için olursa
Ben popüler kızlarla da sevgili oldum. Olmayanla da fark etmez yani. :)
Benden popüler biriyle sevgili olmam ne o öyle mahalle muhtarı gibi
Güzel olmalı ama popülerliğini tercih ettiğimi söyleyemem
Populer erkeklerin diye de belirtmissin. Sen de citayi dusur o zaman populer erkek kovalama.
erkeklerın aptallıgı dedigin gibi bazı erkekler bu konuya takıntılı
Popüler kızlarla sevgili olmak istemiyorlar ama güzelde olsun istiyorlar
benim öyle bir amacım olmadı genelde o tür kızlar bende bişey buluyoo
sencede adil değilmi kızlarda popüler yakışıklı erkeklere bakmıyomu
Asla popüler bir kızla beraber olmam ben. güzele ise kimse hayır demez
hayır popülerle değil yüz güzelliği ne önem veriyorlar
Ulan justin kirmizi bibere asik olan senin irkin. Sor kendi irkina neden oyle cevabi orada
Sadece erkekler değil her iki cinsiyet için de geçerli bu. Çirkin, ezik biriyle olmak ister miydin?
Kadinlar neden hep yakisikli ve populer erkeklerle olmak isterlerse o yuzden.
Host lafına dikkat her erkeği gördüğün o okul salo arkadaşlarinla denklestirme herkesin görüşleri açısı farklı dır
Olgunlaşamamış erkekler ve kadınların sorunsalı. Dikkat çekmek için, dikkat çekici karşı cinsleri almaya çalışırlar hayatlarına.
Çünkü kendileri çirkin ego tatmin ediyolar yakışıklılarda genelde çirkin kızlar buluyor denge böyle sanırım allah çirkin şansı versin 😉☺️
Yoo alakasi yok guzel ve populer olmasina gerek yok genelleme yapmissin birde cok gercekmis gibi bu durum gunun sorusu secmisler sacmalik
çünkü erkekler için dış güzellik önemli. karakter çok önemli değil. güzel olsun yeter. kız güzelse yıllarca peşinden bile koşar.
söz konusu AŞK ise ben asla aşırı popüler, olay kızlara aşık olmam. onlar genelde aşktan anlamazlar..