AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
266Cevap
Güzel neyse de popüler kıza aşık olunmaz pek.
ama oluyolar
Kıskanan erkek olmaz.
Bana fazla itici geliyor böyle tipler.
bana da
Ben öyle düşünmüyorum illa popüler olması gerekmiyor
Bende erkek olsam bende sevgilim öyle olsun isterim
Benim için hiç öyle değil. Popüler olması yerine hanım hanımcık kız tercih ederim.
Popülerlik faktörü erkeklere nazaran kadınlar için daha önemli bir kriterdir.
Bende hic boyle değil :/
Çok film izliyorsun genç hanım
Ne alaka simdi
Popüler daha cok bayanlarin isi. Esege bile benzese yeterki popüler olsun. Güzellik konusu dogru hemcinslerim güzellige daha cok dikkat eder
Anonim düzgün biri bulsalar şaşmam güzel olur. Popüler onun şımarık ve mızmız, fok balığı konuşma şekli var. Aynı ölçü de biriyle sevgili olmak iyidir
Cevabim brn oyle degilim bilmiyorum ama Kizlar neden hep yakisikli erkeklerle birlikte olmak ister kasli falan isterler bende bunu soruyorum size
Egolarını tatmin etmek için ama şöylede birşey var erkekler popüler bir kızla yani herkesin tanıdıgı vs bir kızla evlenmek istemezler
20li yaşlardaki erkekler dediğin gibidir. Ama 30lara gelince durum değişir
ne yapsalardı? Hedefi büyük tutacaksın ki vurması kolay olsun. Ben hep güzel kızlarla takıldım.
Bakar dediğin gece onla işi bitene kadar ama evet haklısın
Onu bazı erkekler yapar ben hic mesela popüler bir kızla çıkmak isteyen erkek görmedim
dizi ve film oyuncularına aşık olanlar kadınlar değil miydi
Ben popüler kızla sevgili olmak istemem tam tersi popüler olmayanla olmak isterim
öyle bisey yok ben aksine populer olmayan bir kız isterim
Aşık olmakmı yok artık sevişirimmm ben aşk maşk geç o işleri.
sen bulaşık suyu suratlı bir kızı istermisin erkek olsan tabi istemezsin. güzel ve çekici olmalıdır.
Öylekesi r şey yok istisnalar da olabilir. Güneşi beklerkendeki kerem zeynebe aşıktımesela:) e
Resimdeki ablalar fiziken bomba. Bu ablalarla sevgili olmak isteyen cok kiz var :)
kızlar öyle değil mi, tv oyuncusu olan erkeklere platonik aşk beslerler, beyinlerinde sanal s ks yapar lar
Güzel olması daha önemli bence ama aynı durum kızlarda da var. İnsan yanındaki yanına yakışsın istiyor.
s*laklığı değil kusura bakma, erkekler nereden bulacak o saklı, saf güzel kızları? söylermisin hiç bir yere gidip gezmeyen kızları , anne babasına mı soracağız,
bulur illa ki niye bulamasın
nerden bulacak kızım? kolay sanki, o ortamlarda gezen *bneler gibi değiliz biz sürekli araya arayalım
popülerlikle alakasi yok diye düşünüyorum çünkü hangi erkek popüler bir kız altinda ezilmek ister ki ve ya ne kadar sağlıklı bir ilişki yürüyebilir bu durumda saçma
ama guzelse koştura koştura giderler 😂
Erkekler güzel kızlara aşık olur kız da baya güzelse popüler olması kaçınılmaz
Asik olmak degil ki o
aşık olduklarını söylüyolar ama öyle kızların baya bir peşlerinden koşturuyolar
O takinti
ben bu resimdekilere bakmam bile
bu resmi ben koymadım ya site koymuş kafasına göre amaçları ne anlamadım
anladım ama güzellik geçicidir :)
ne alaka ben cırkın sevıyom cunku onlar daha gızemlı ve daha sexı oluyo genlde
kadınlar neden hep yakışıklı ve popüler erkeklerse beraber olmak istiyorlarsa ondan.
Böyle güzel sevgilin olursa katil olursun. Bunlar benim tarzım değil
Ne alaka populerlikle. O kızlar için gecerli. Tam kendinizi anlatmıssın
Hem güzeller hemde popüler daha ne olcak ki sende 😊
Haksızsın aksine gözden uzak daha çok ortamı bulunmayan kızlara bakarım genelde
Öyle isteyenler hımbıl ew kızı aliyor kader bu isler😀
Yoo hiç öyle birşey istemem delikanlı adamın güzel sevgilisi olmaz zaten
haksızsın ne yapalım asosyal çirkin ve sevimsiz tiplerle mi sevgili olmak isteyelim. iç güzelliği falan deme hiç onun hiç bir önemi yok
Senin için yok. Asıl iç güzellik önemli bir insanın önce kalbi güzel olsun. İç güzellik olmadan dış güzelliğin bir anlamı olmaz. Örnek güzel, popüler ama egoist etrafındakileri hep azarlayan kötü bir kıza aşık olursun yani? Senin sadece kızlarla ilişkiye girmek amacıyla sevgili olan ve etrafındaki insanlara hava atmak amacıyla kız seçen boş bir insan olduğun çok belli.
hakkımda bir şey bilmeden benimle ilgili yorum yapma cesaretini gösterdiğine göre belli ki senin de komplekslerin var bu konuda. dünyanın herhangi bir yerinden bana çok çirkin biri ile çok güzel birinin ya da çok yakışıklı biri ile çok çirkin bir kızın ilişkisinden örnek ver sen haklısın dicem tamam. ha illaki vardır da güzellik yakışıklılık göreceli bir kavramdır zaten. herkese göre değişir. ama şu bir gerçek ki kimse iç güzelliği statülerinde en ön planda tutmaz
Zaten detayda söyledim. Çok çirkin biri ile çok yakışıklı birinin ilişkisi sadece dizi/filmlerde oluyor ben de gerçek hayatta neden olmuyor diye soruyorum soruyu zaten. Zaten iç güzelliği statülerinde en ön plana tutsunlar demiyorum ama iç güzellik de dış güzellik kadar önemlidir. Mesela ben yakışıklı ama kötü kalpli bir erkeğe asla aşık olmam iç güzellik önemli sonuçta onunla konuşacaksın onunla anlaşacaksın evlenince falan yaşlanınca adamın hiçbir yakışıklılığı kalmıycak napıcam ben onu? Dış güzellik geçici bir şey yani ama iç güzellik kalıcı
bak sen mantıklı düşünüyosun ama bu tür işlerde sen de biliyosun ki mantık pek fazla işlemiyo mantık evliliği denilen şey zaten bu yüzden genellikle hüsranla sonuçlanıyor. iç güzellik hiç önemli değil demiyorum elbette önemli ama daha geride 2. 3. planda kalıyor ki hatta artık dış güzellik bile günümüzde 2. planda kalıyor artık paran varsa istediğin kadınla, istediğin erkekle beraber olursun devrine geçiyoruz.
haksızsın ne yapalım asosyal çirkin ve sevimsiz tiplerle mi sevgili olmak isteyelim. iç güzelliği falan deme hiç onun hiç bir önemi yok. Bunu yazan sensin şimdi de diyosun ki ''iç güzellik hiç önemli değil demiyorum elbette önemli''. Sen kendinle bile çelişiyorsun ayrıca paran varsa istediğin kadınla/erkekle beraber olursun diyosun biz zaten ona aşk demiyoruz adı üstünde PARA için evleniyolar zaten ben aşktan bahsediyorum. Mantık evliliği genelde hüsranla sonuçlanıyor çünkü mantık evliliğinde aşk olmaz. İnsan evleneceği kişinin maddi durumuna bakar öyle evlenir mantık evliliğinde.
genel bir tanım yaptım ben orada çünkü ben gözleme dayalı konuşuyorum kendi adıma değil bunu benim kendimle çelişmem olarak algılayabiliyosan o senin kapasite meselendir beni alakadar etmez. mantık evliliği sadece parasal evliliklerle olmaz mantık evliliğinin içerisine iş evliliği görücü usülü evliliklerde aile mantığı ya da pek çok mantık evliliği olabilir çünkü mantık dediğin şey tek bir tanım üzerinden yapılmaz. paran varsa sana aşkı da iliklerine kadar yaşatırlar sen merak etme. ayrıca senin aşk dediğin şeyde de çirkinle güzel veya yakışıklı birlikte olmuyor yine
ne alaka popüler kızların kıçı tavanda olur :D
evet ama öylelerini seviyolar genelde
benim SEVDİGİM yanım da oturuyor çok güzel bir kız ve çok seviom sosyal de digil diger kızlar sosyal kıçları havada banene :D
en güzelini yapmışsın ama senin gibi erkeklerin sayısı az işte erkekler genelde sosyallik de arıyolar sadece tipe bakmıyolar
Ama zekaya Önemli zeka tavırları konuşması benim için önemli kriterler
Bunu tam aksine kızların yaptığını düşünüyorum. gözler hep yerden yüksek ;)
popüler kızlarda pek gözüm yok güzel bakımlı olsun yeter
Ben popülere değil daha çok hoşuma giden kızı tercih ederim
sana karşı biri öyle yaptı diye herkesi aynı kefeye koyman doğru değil
ayni durum kizlar icinde gecerli
hem güzel hem popiler biz neymişiz yaa niye benim haberim yok vaay vayy
Aynen öyle. Dizilerdeki daha sahici, daha güzel.
kendileri ezik bu yüzden karsi cins güclü olmali diye düsünüyorlar
Hepsi salak çünkü sjfhdh
yokkkk eyle o iş fizikl ve kimya ve matematiğinie bakarızzzzzz
Hiç öyle bir fanteziye girmedim.
ben istemem şahsen oyle biriyle sevgili olmak popüler insanlardan hoşlanmam burunları dikdir
sadece erkekler degilki kızlar da sevebilecegi kişiyi ister
Kim guzel kizla ya da yakisikli bir erkekle olmak istemez ki :)
Ben öyle istemiyorum.
Haksizsin erkekler degil kizlar daha cok oyle yaparlar
tabi tabi
tercih meselesi, cinsiyet değil
alakası yok, kalbimde popüler olsun yeter
İlgi çektikleri için hoşlarına gidiyordur
Katılıyorum. İşte, insan sınıflandırması.
Öyle bir niyetim olmadıki hiç
Asıl erkekler hep çirkin kızlara aşık oluyor. Hem her popüler kız güzel değil ki.