Bir erkek eski sevgilisine bunları neden sorar?

Eski sevgilimle ayrılalı yaklaşık 8 ay oldu. İlişkimiz 3 yıl sürdü ve bu süre içinde son 2 aya kadar hiç cinsel olarak bir şey yaşamadık. Tam olarak ilişkiye girmedik ama aramızda bir şeyler yaşandı işte. Onunla yaşadıklarımı daha önce başkasıyla da yaşamadığımı biliyordu.

Geçenlerde bir yerde karşılaştık, oturduk konuştuk. Birden „seninle böyle konuşunca anılar canlandı, benimle yaşadıkların için pişman mısın?“ diye sordu.

Ne diyeceğimi bilemedim „pişmanım diyemem çünkü o an içimden gelerek yaptım ama sonumuzun böyle olacağını bilseydim yapmazdım herhalde“ dedim.

Ardından bir de „hoşuna gitti mi“ diye sordu, ben de „hoşuma gitmeyen bir şey yapmam, neden soruyorsun bunları“ dedim, „merak ettim sadece“ dedi.

„Şu an sevgilin var mi, ilişkimiz bittikten sonra başkasıyla oldun mu?“ diye sordu, „hayır“ dedim.

Benim aklıma gelen ilk şey acaba benimle bunları bir daha yaşamabilme ihtimalini yoklamak için mi sordu?

Ama işin tuhafı bu konuşma bir ay önce geçti aramızda ve bana ondan beri hiçbir şekilde ulaşmaya çalışmadı. Gerçekten sadece meraktan mı sordu?

Açıkcası ben erkek olsam ve eski sevgilimle cinsel olarak bir şeyler yaşamış olsam pişman olup olmadığını bilmek istemem.

Sizce bir erkek eski sevgilisine bu tür soruları neden sorar?

Bir erkek eski sevgilisine bunları neden sorar?