Ve kaç ay konuştunuz neden ayrıldınız gibi sorular sorulması doğru mu bir kıza ne ayak bu çocuk anlayamadım da ben Man yak midir nedir geçmişin benim için önemlidir diyor salak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, belli ki geçmişi önemseyen bir erkek diyecektim ki zaten sizde bunu sorunun detayında belirtmişsiniz. Böyle şeyler erkekler için önemli olabiliyor yani tavrını manyakça bulmuşsunuz ama böyle şeyleri önemseyen erkeklerde, sizin önceki ilişkilerinizin neden bittiğini öğrenmek isteyişi aslında sizi yakından tanımayı amaçladığının göstergesidir. Yani bir ilişkide hangi unsurlara ve nelere tahammül edemiyorsunuz onu öğrenmek istemiş olabilir ve bu da son derece doğaldır. Ama şu yönden de size katılıyorum yani amaç sadece bakire olup olmadığınızı öğrenmekten ibaret de olmamalı. Belki bu niyeti de vardı ve o şekilde yaklaştı ama tabii ki bu şekilde yaklaştıysa yanlış ve ayıp olmuş kesinlikle. Her şeyin gölününüzce olması dileğiyle...
03 Yorumla- +1 yıl
2. dediginiz şekilde oldu yani ama benim onurumu kırdığı için çok fazla yordu beni o yüzden zaten kendisi de takipten çıktı iyi ki de bağlanmadan bitmiş
- +1 yıl
Anladım o zaman sonuna kadar haklısınız. Bence de onur kırıcı bir şey bu.
- +1 yıl
Böyle şeyler direkt olarak sorulmamalı. Sohbet esnasında kendiliğinden konusu açılırsa siz de veya karşınızdaki de karşılıklı güven oluştuğunda söyler zaten. O zaman kırıcı olmazdı.
En İyi Cevaplar
Çünkü şu vardır kalbinin kaç defa kırıldığını ya da kaç defa kalp kırdığını öğrenmektir benim için bir insan birçok sevgilisi olup ayrılıyorsa bi sorun yoktur aslında çünkü o da arayış içerisinde benim ona ve onun da bana layık olabileceği bir insan istiyor yeri geldiğinde eş arkadaş dost dert ortağı içini döküp rahatça konuşabileceğim insanı ama böyle şeyler sadece filmlerde olur benim ne sevgilim oldu ne bişey ama çevremden gözlemlediğim kadarı ile hani sevdiği kadına bi çiçek alır zaman geçtikçe o çiçek te yok olur neymiş doğum günüymüş yıldönümüymüş sevgililer günüymüş insan sevdiğini her zaman sever onun için hergün yeniden doğar değer gösterir saçını okşar sarılır saçlarını okşar tüm sevgisini verir benim görüşümce budur yani
00 Yorumla
Takıntılı erkek modeli.. Genelde temiz kız istemeyi bir hak, bir ataerkil duruşu sergiler..
Kimse masum değil.. Bir süre sonra en ufak tartışmada bile kafa atacaktır bu geçmişi. Zaten geçmişe takılan hiç bir yaşam formu ile sağlıklı ilişki kurulamaz..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
+1 yılGeçmişimin sürekli saçma sapan sorularla deşilmesinden sıkılırım.. Anlatmam gereken birşey varsa zaten anlatırım bunun haricinde oturup detaylı bilgi vermeye gerek görmüyorum.. Kimseye de o kadar fazla soru sormam.. Keyifli geceler..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbet etmek için konu bulamıyorsa böyle sorular sorarak seninle ilgilendiğini düşünüyor ve senide buna inandırmaya çalışıyor olabilir.
Geçmişinde olanlar kimseyi ilgilendirmez diye sert bir şekilde cevap verseydin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna göre evlenilecek kadın eğlenilecek kadın muamelesi yapıyorlar. Aşırı iğrenç düşünceliler kuzenimin yeni tanıştığı çocuk 3 ay peşinden koştu sonra çıktılar benden önce sevgilin oldumu diye sormuş evet yanıtını alınca Aynı gün Birliktelik teklif etmiş böyle pisleşebiliyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Rezil pislik ya
Bu soruya verilmesi gereken cevap açık ara şudur; çok güzel giderken geçmişi açarak bunu bozmak istediğine emin misin?
Başka hiçbir şeye gerek yok, eğer o soruyorsa senin de sorma hakkın gerçekleşiyor. Geçmiş geçmişte kalmıştır arkadaşlar..22 Yorumla- +1 yıl
Zaten kendisi çıkarmış takipten sıkınti yok beni yormadi şükür
+1 yılgeçmişe takılı birisi sanırım
oradaki ilişkilerinden bir çıkarımda bulunacak işte kendince
saçma sapan bir durum bana göre
geçmişine takıksa kendi geçmişi de iç açıcı olmayabilir:)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun sorulmasının altında erkeklik cemaati üyelerince 2 temel mantık vardır.
1. Eski sevgililerinle yattın mı?
2. Onlarla ayrılma nedenleri öğrenip kişiliğini anlamaya ve ilişkinizde sana karşı bir yaklaşım tarzı belirlemeye çalışıyordur.
Kişinin hangi mantık çerçevesinde bu soruyu sorduğu karakterine ve senin algına kalmıştır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ciddi bir şey düşünüyorsa sorar mesela bende öyleyim takılmak istediğim biri varsa sormam etmem.
Ama ciddi düşündüğüm birine sorarım bu kız hızlımiydi bakir mi araştırıyor işte yollu biriyle olmadığını anlamak için10 YorumlaBen asla sormam benim karakterime ters eski eskide kalmistir benimle olana bakarim ben
10 Yorumla
+1 yılÖff bu kadını erkek sinekle bile kabullenemeyen insanlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ülkemizde insanlar geçmişe takılmaktan önündeki mutluluğu göremiyor bu genel bir sorun.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş önemli falan değildir kimse boş atmasın. Senin ondan önceki geçmişin onu ilgilendirmez. Bunu sorgulaması çok saçma olmuş.
114 Yorumla- +1 yıl
Yani dimi saçma sapan sorular birde ben diyorum 1 tane oldu inanmıyor
- +1 yıl
Valla kimseye kendini kanıtlamak gibi bir çaban olmasın. İnanmayana kapıyı her zaman açık tut. Hatta sen en iyisi böyle geçmişe takılı kalan bir insana kapıyı ardına kadar aç. Naçizane tavsiyem :)
- +1 yıl
Çok haklısın ama bu erkekler geçmişi sorup duruyor
- +1 yıl
Bir insanı iyisiyle kötüsüyle kabul etmeyecek kişiyle yola çıkılmaz kimse kusura bakmasın. Geçmişinde kötü bir şeyler yaşamış olması onu ebedi kötü bir insan yapmaz.
- +1 yıl
@M-B-B sizde anlamıyorsunuz ben cevapladim geçmişim de kötü değil yani ama bana inanmafi konuyu kapatmaya çalıştığımı filan söyledi zoruma giden bu
- +1 yıl
Herkesin kendi düşüncesi saygı duymak gerekir
- +1 yıl
@Günışığı545 net ol cecabında yaptıysan yaptın yapmadıysan yapmadın. Bilsin. Gerisini o düşünecek. Sende sor ona.
- +1 yıl
@M-B-B ben yapmadım öyle birşey ben soramam öyle seyler
- +1 yıl
@M-B-B çok kişiyle yatması normal değil ama sevgilisi illaki olmustur
Gizli Üye(18-24)+1 yılonlar her haltı yiyip bildikleri için öyleler aslında kendi yaşadıklarının başına gelmesinden korkuyorlar
20 YorumlaGayet normal bir durum. Yarın birgün çoçukluğunu da anlatıcan. Gençliğinide. Her insan seveceği veya sevdiği insanın flörtlerini merak edebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Bana anormal geldi eski sevgililerinle ne konuştunuz gibi sorular ben bunun altından art niyet ararim
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Geçmişimde orospuydum de bakalım ne yapıcak. Ne manyaklar varya geleceği konuşacağına geçmişi irdeliyor.
00 Yorumla
+1 yılŞöylrkibazen bazı evli kadınlar eski sevgilisiyle aldatıyor bunun için sormuştur bende tskıntılıuımdır korku işte naparsın
00 Yorumla
+1 yılSorabilir ne var ki bunda? Araba alırken de kazası var mı diye bakıyoruz ya.
08 Yorumla- +1 yıl
Tamam kardeşim ne konuştunuz doye de sorulmaz hani Man yak midir nedir çocuk yani sanki ben ordan şey gibi duruyorum üstelik hoşlanmıştım çocuktan kendisi 5 sn soğuttu
- +1 yıl
Kıskanıyordur merak ediyordur
- +1 yıl
Bende üstüne gittim çok fena takipten çıkardım birde bunun hiç kapalı sevgilisi olmamis
- +1 yıl
Sen de kapalı değilsin ki
- +1 yıl
Kapaliyim
- +1 yıl
Fotoğraftaki açık
- +1 yıl
Fakeee
- +1 yıl
Hiç fotoğraf koyma daha iyi değil mi? Fake koyana kadar.
Ne garip ben hiç sormam kadın lar hep kendi anlatır eski müşteri leri ni dinlemek istemem
02 Yorumla- +1 yıl
Işte benim. dw hoşuma gitmiyor bu durum ben zaten geçmişte bir hata yaptıysam anlatirim evlenecegim zaman ona güvendiğim zaman ama o olayı başka yerlere çekti aptal
+1 yılGeçmişte neler yaşadığını nasıl insanlarla birlikte olduğunu ve neden ayrıldığını merak etmiş oabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorması gayet normal, neden bu kadar garipsedin ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Yahu kaç tane oldu diyor ben de cevapliyotum sonra ne kadar süre ne konuştunuz diyor inanmıyor canım
- +1 yıl
Hmm, benim konuştuğum kız da sevgilim olmadığını söylediğimde inanmıyordu 😅
- +1 yıl
En azından bak bu normal ama benim 1 tane oldu onu söyledim ama onurumu kırdı ya
- +1 yıl
Ne dedi ki?
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaa ne yazık ki bu muhabbet rutin olmuş artık geçiyor her ikş tarafta bunu sorabiliyor. Haklısın iyi hissettiren birşey değil ama yanii umarım ilerleyen zmanalar da bu düzelir.
06 Yorumla- +1 yıl
Valla ben kapı orda dedim zaten ben öyle birşey yaşamadım yaşamam da onurumu zedeledi resmen sorularıyla ben onları anlamiyacak kadar salak miyim
- +1 yıl
Malesef keşke sadece sevgilo olayı sorulsaydi
- +1 yıl
Cidden ya aklıma birde o geldi benimde
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz... Sanane yahu kadının geçmişinden, bugününe bak.
00 Yorumla
+1 yılbazısı için önemli bazısı için değil galip insanlar
00 YorumlaMuhtemelen muhafazakar bir çevreden geliyor. El değmemiş gül goncası arıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kıskanç bir erkek. Hemen ayrık yoksa hayatı zindan eder sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. en başınds konuşun i̇şte ne var sonradan problem olacağıns
00 Yorumla
+1 yılKişinin geçmişi insanın aklında izlenimler oluşturabilir.
00 Yorumla
+1 yılAklınca eski ilişkilerinde neler yaşadığını öğrenmeye çalışacak
10 YorumlaOndan hayir gelmez surekli aklina getirip kavga cikarir
10 Yorumlabazısı oto expertiz gibidir kaporta geçmişini sorgular karşı cinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişe takılmak gayet normal bir şey neden sen bu kadar sinirlendin
00 YorumlaBu soruya gönül rahatlığıyla cevap veremedin galiba dolmuşsun
02 Yorumla- +1 yıl
Verdim zoruma giden inanmamasi bana ve beni şey yerine koyması ya
neden sormasın belki 10 kişiyle birlikte oldun ve o öyle birini istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle birşey olmadi zaten ama ben 1 tane oldu dedikce beni üzdü ya benim zoruma giden o
+1 yılSuç sende başka adammi kalmadi
10 YorumlaGeçmişi kurcalayandan Bi halt olmaz
10 Yorumla
+1 yılKadınlar eski sevgilerini asla unutmaz evlense bile arada onunla beraber olurlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSana alıcı gözüyle bakıyor demek
02 Yorumla- +1 yıl
Baksın ama onur kırıcı değil mi ya ne konuştunuz o süre içersinde diye soruyor ben ne konuşabilirim bit erkekle.
- +1 yıl
Haklısın söz etmemesi gerek.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYattın mı yatmadınmı onu kontrol etmeye calısıyo
02 Yorumla- +1 yıl
He anam yattim
- +1 yıl
Bana ne kızıyon karsı tarafa kız.
+1 yılGeçmişi önemsiyordur kanks
02 Yorumla- +1 yıl
Ama saçma değil mi siz erkekler bizden betersinjz biz size neden sormuyoruz böyle sorulari
- +1 yıl
Birde ne konuştunuz diyir Manyak sanki ben ne konusucam insan sevgili olunca ne konuşur Man yak ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadığım bir sen kalmıştın oldu mu de
10 Yorumla
+1 yılgeçmişi herkes merak eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişi fazla takıyordur
00 Yorumla Baştan çizgiyi çekmek için.
01 Yorumlayıpratma hasar tahmini diyelim :D
012 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani o ne demek
- +1 yıl
Cidden aklında bu geçmiş olabilir mi
- +1 yıl
Şaka gibi ya
- +1 yıl
Ya yaa ne demezsin bu saatten sonra o çocukla konuşur muyum sence ben
- +1 yıl
Yani o çocuk öyle biti diyorsun
- +1 yıl
Haklisin zaten kendisi takipten çıkarmış
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdettendir sorulur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Rqhibe alsin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNude atmismi diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruyorlar merak
10 YorumlaSorarım ben de
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şimdi yeni konuştuğunuz bir erkek neden eski sevgilileri sorar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım