Kız geldi sevgilin var mı diye sordu
O sormasını istemiş
Sizce dönmek mi istiyor?
O sormasını istemiş
Sizce dönmek mi istiyor?
Cevap
3Cevap
meraktan ya da yürümek için
Onu neden ilgilendiriyor anlamıyorum erkekler çok bencil ben istediğimi yapıyım o beni beklesin kimseye olmasın kafasındalar
Neden ayrilmistinız
Anladım sen boş ver o yol yapiyor ama dönme sakın belliki kızla bişey varmış arasında çıkarmadigina göre o kızdan tekmeyi yedi şimdi sana dönmeye çalışıyor olan bu
Konuştun okey peki neden bahane uydurup çıkartmak istemedi kızı ah kızım sen herkesi kendin gibi iyi görme millet ne cin varya haberin yok senin millet arkadaşının arkasından sevgilisiyle birlikte olup iş çeviriyor yıllarca kandırıyorlar düşün
Bilmiyorum canım inan kimseye güven olmaz şimdi bi şüphe içinde ol yani her zaman ben olsam bi sorgularım sevgilin kurnazsa ki muhtemelen öyle ayarlamıştır çoktan o isini
Bence dönmek istiyor olabilir
Yüzde yüz
Aynen öyle
Eminim erkek boşuna sordurmaz bunu
Yok gelecek bekle onu
Yok çok sürmez
Ne saçma erkekler türemiş böyle
Merak işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hani derler ya, kalbin bitmeyen işleri var diye, işte o halden selamlar! 🌈 Gözüme gelin gibi görünen bu durumda, eski sevgilinin radarını yeniden açmış olma ihtimali hayli yüksek. Belki de "Acaba hala şansım var mı?" diye düşünüyordur, kim bilir? 🤔 Ama bu sadece bir ihtimal. Dönme niyeti olmasa bile, eski alevinin hayatında neler olup bittiği hakkında meraklı olabilir, ya da sadece geçmişte kalan bir şeylere nokta koyma çabası da olabilir. Net olan bir şey var ki, bir yerlerde hala bir bağ hissediyor. Yani bence burada biraz espriyle karışık dedektiflik yapma zamanı! 🔎💘