benim bir kız arkadaşım var yaklaşık tanışalı 20 gün oldu ben 24 o 23 yaşında bu kızla ailemin vasıtasıyla tanıştım evlilik amacım ve aşık olmak istiyorum. Kız arkadaşım Ankarada ben ise Gümüşhande çalışıyorum aslen ankarada evimiz iş nedeniyle gümüşhanedeyim Ayda 5 gün izne gidebiliyorum sadece kız arkadaşımla sadece havadan sudan telefonda çok kısa görüşmeler oluyo onun haricinde canım cicim vb konular yok görüşmelerde ben aradıgım zaman telefonunu açmıyo açsa bile çok kısa süre konuştuktan sonra kapatıyoruz ve ben müsait olunca ararım seni diyo ama 20 gündür 1 kere bile çagrı atmadı ben ararsam görüşüyoz ondan hiç çaba yok isteksiz gibi geliyo bana ne yapayım bu işe son mu vereyim sizce yolumamı bakayım yoksa beni üzmemek için bana hayır diyemedigini düşünüyorum
ben evlilik için tanıştım bu kızla o da biliyo flört aşaması yaşayalım ondan sonra yürütebiliyosak anlaşabiliyosak evlilik yollarına adım atarız diye başladık bu işe ne yapmalıyım son mu vereyim devammı edeyim kararsızım gerçekten müsait mi olmuyo ya da beni sallamıyormu çok kararsızım yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden tşekkürler
ben evlilik için tanıştım bu kızla o da biliyo flört aşaması yaşayalım ondan sonra yürütebiliyosak anlaşabiliyosak evlilik yollarına adım atarız diye başladık bu işe ne yapmalıyım son mu vereyim devammı edeyim kararsızım gerçekten müsait mi olmuyo ya da beni sallamıyormu çok kararsızım yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden tşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer