Okuldaki çocuk benden hoşlanıyor mu?

bi çocuk var bizim okuldan ilk tanışmamız konferans salonunda olmuştu hep bana bakıyodu falan . sonra facebooktan konuşmaya başladık öyle naber tarzı . zaten okulda hep karşılaşıyoruz masa tenisi oynuyo bizim sınıfın önünde hep ama . bizim sınıfa falan giriyo . neyse biz bununla yine konuşuyoduk bişey oldu bu dedi ki bi yerden başlamışız o zaman konuşmaya falan dedi .hatta bana bişeyler anlattı falan konu şanstan açılınca . işte bi kızı seviyomuş önceden olmamış falan ama bunu öyle bi kızı seviyorum diye söylemedi dolaylı yollarla söyledi ve geçmişinde kaldığını söyledi . yani çok olgun birisi lafının arkasındadır kararlarının falan. sonra konuşma sonunda seninle konuşmak güzeldi falan dedi . 1-2 gün konuşmadık hafta sonu girdi araya.okulda görüyorum yine falan ben buna soru sormaya gittim oda yardımcı olmaya çalıştı falan bana dedi ki faceden yaz anlatıyım dedi öyle diyince arkadaşı bişey dedi ve tuvalete götürüp dövdü sanırım , arkadaşının ne dediğini anlamadım :D neyse ben bi ara yanından geçtiğim halde bakmadım ona oda 2 gün boyunca aşağı inmedi neden bilmiyorum hiç , sınıftaydı hep çıkışta bile görmedim kaçtı sanırım okuldan bişeylere morali bozuktu gibiydi . ben faceden yazdım görüyodum okulda genelde bu aralar göremiyorum bi sorun mu var diye hayır yok dedi sonra emin misin böyle konuşmuyodun falan dedim işte varsa bi sorunun dinlerim hep dedim oda yok canım uykuluydum o yüzden öyle cevap vermişimdir dedi peki falan dedim . ( uykuluyken bende öyle cevap veriyorum bugun arkadasıma öyle oldu hatta) . işte sonra konuştuk biraz dedi ki bilgisayarım bozuldu benimde 2 gündür telefondan takılıyorum dedi öyle öyle konuşurken bu bana çok incesin,çok iyisin falan dedi . bi ara hafızana hayranım dedi falan bişeyler daha dedi de hatırlamıyorum tam sonra yatcaktı bu ben dedim ki konuşmak güzeldi seninle yazarsın girdiğin zamanlar dedim pekalaa seninle de konusmak güzeldi dedi . bugun okulda hep karsılastık hatta sınıflarına gitmem gerekti bi ara . sonra tek oldugumuz bi yerde karsılastık bu bana baktı uzunca gülümseyerek birlikte yukarı çıktık falan .bide demişti ki bi ara kmseyle tanışmıyorum güvenmiyorum artık falan demşti ama o ara benimle tanışıyodu . ve arkadaşlarının yanında yada yanımda biri varken konuşmuyo . anca tek olunca naber diyo .hiç utangaç tip gibi durmuyo ama öyle sanırım . ne yani sizce ben anlamadım pek bişey hoşlanıyo mudur acaba bugün ki bakışından sonra olabilir diyorum ben , hemde çıkınca arkamdan gelmişti hemen arkadaşını bırakıp :)
Güncellemeler
+1 yıl
sonuc olarak hoslanıyo mu hoslan mıyo mu . bugun ki bakısı cok farklıydı onu da katalım :) ?
Güncellemeler
+1 yıl
kısaltıyım ben ; cocugu hep görüyodum uzun uzun bakmıstı falan sonra bi ara faceden sildi tekrar ekledi sonra konusmamız basladı . okulda arkadaslarının yanında konusamıyoruz pek ama tekken öyle bi bakıyo ki uzunca falan .bide her cümlenin sonunda gülümsüyo hep susunca konunun devamını getiriyo . ve kendi geçmişini anlattı bna da sordu ne bu hoşlanıyo mu . ama sevdiği bi kız vardı işte geçmişteki hatam diyo ona artık.bide bana seninle konusmak cok güzeldi dedi falan cok incesin dedi böylee sonç?
Okuldaki çocuk benden hoşlanıyor mu?