Merhaba arkadaşlar kendim eczacılık okuyorum okulum yakinda biticek, bazi gelen taliplerden doktor adayi veya doktor olan olursa, sizce bir eczaciyla doktor evlilik sürdürebilirmi?
Cevabın nedir?
+1 yılkuzum meslektaşız benim nişanlım doktor seviyorum ama tercihim eczacı olurdu her yerede yazarım evlılıkte para işin içine girince sıkıntı oluyor diyolla sen daha çok kazanıcan o kendine dert edecek vs vs tabi bu işin bencesi
00 Yorumla
Neden evlenmesin, neden yürütemesinler
Hemen hemen aynı eğitimi almış, benzer özellikleri olan kişiler.13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler.. bende ztn boyle bir cift taniyan var mı veya oyle ciftlerden olan var mı , varsa tecrübelerini merak. ettim.. ama teşekkürler
- +1 yıl
Aynı eğitim derken? :)
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Seni kim eczacılık fakultesine almiş ya soruya bak. Demek ki neymiş hersey ygs-lys değilmiş
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru konuş, bu saate kadar ders çalışınca saçmalamış olabilirim, ayrıca ben Avusturyada eczacılık okuyorum lys falan bilmem ben :)
- +1 yıl
Ama hakaret hakkı doğmaz sana. BURDA ne sacma soru soranlar var! Onlara lafını et bana degil ! Sorumuda begenmiyorsan baska sorulara yonlendirebilirim..
- +1 yıl
Hayır ama. uyum olarak.. mesela hep ayni meslek grubundan insanların hayat surdurebilmesi veyahut tecrübesi olan kisilerin cevap. vermesini yeğlerdim.. yinede teşekkürler.. herkes kendine yakışan cevabi verir!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
Çalışma koşulları doktorların ağır belki ama günümüz koşullarının en geçerli mesleklerinden. Eczacı ile doktor neden olmasın ki, pekala evlenebilirler. Şahsen benim de evleneceğim kişi; dr-diş-ecz mesleğinden olmalı. O yüzden bir sakınca görmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılanlaşıyorsanız elbette, astronot olsa farketmez , kafa uysun yeter
10 Yorumlaolur olur, yorma kafanı. hem hastalarını da senin eczaneye yönlendirir :)
00 Yorumlaeczacılıkta erkek kıtlığımı var birisini bulmadınmı yoksa matematik hesabı yapıp aylık kazancımız ne kadar oluramı bakıyorsun
00 YorumlaHayal kuruyorsun sen olmucak diye bişey olmaz da ama hayal kurmuşsun kendini şartlandırmışsın doktorlar iyi para alıyor beni gül gibi yaşatır herşeyim olur gibi düşünceler sezdim sende
00 Yorumla
+1 yılSiz birbirinize aşık olursanız, doktor olması da mühim olmaz, öğretmen olması da. Bence böyle düşünmen yanlış. doktorla evlilik yürütebilir miyim öğretmenle yürütebilir miyim diye düşünme. Her zaman aşk evliliği ön planda olsun senin için bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi yakın ki zaten tıpla eczacılık ikisi de yüksek puanla alıyor. Hemşireyle doktorun bile evlendiğini gördüm
00 Yorumla
+1 yılBuda sorumu şimdi. bayan eczacıların çoğunun esi dr, dis hekimi zaten. kadin milletinde ne kadar çok erkek dr merakı var arkadaş
00 Yorumlazor bir durum.. tayin dükkan mevzusu.. iyi düşün
12 Yorumla- +1 yıl
Yani mesela tayini nerdeyse orda eczanem olmasi lazım.. ve bu kisinin tayini nerde olursa bende orda :$
+1 yılBen de bir aea eczaci kizla evleniyim eczaneye bakarim diyodum
00 Yorumla
+1 yılbiz ne bilek BAci Garda$ Allah bilir
10 Yorumla
+1 yılSenin okuyacağın okula sokuyum ben mal mk
12 Yorumla- +1 yıl
Nediyorsun.. adam gibi soru sorduk.. kafam bulanik
- +1 yıl
Sen işmi koyuyon bana !!!11?11
+1 yılEvlenebilirler izin veriyoruz 😏
30 Yorumla
+1 yılolmaz yasak :D
18 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm
- +1 yıl
hmm kıyamam ya hadi bir seferliğine izin veriyorum sen evlenebilirsin :D
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum efendim
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/VEvrAr.png
efendim :D - +1 yıl
Guzeldi bu :)
- +1 yıl
her zaman çok tatlıyımdır :D
https://i.hizliresim.com/82oLkW.jpg - +1 yıl
Süperrr :)
- +1 yıl
:) :)
evlenirse çocukları hasta bakıcı olur :)
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir evlilik olur
10 Yorumla
+1 yılMeslekler değil kafalar uyacak
10 YorumlaOlur yani neden olmasın
00 YorumlaNeden olmasın, güzel bir alışveriş olur.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sürdürür neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir.
10 YorumlaEvlenir
10 YorumlaNİE OLMASIN Kİ?
10 Yorumla
+1 yılevlenir
00 Yorumla
+1 yılevlenebilir
00 YorumlaSana doktor talip olacakta... Bla bla bla..
03 Yorumla- +1 yıl
Olmadigini nereden biliyorsun :)
- +1 yıl
Amin cumlemize
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne