Karşındakinin ne düşündüğüne karar verememek?

Merhaba arkadaşlar okuldan bir arkadaşım var eskiden birbirmiziden hoşlanıyoduk ama gecici bir şeydi o baska bir kıza gitti sonra kızda sanırım buna yanlış yaptı aradan aylar geçtikten sonra bana mesaj atmis bende gayet saf bir sekilde tekrar hoslaniyor felan sandım ama bildiğin fakbad tarzı bir şey olduk şu an ben böyle bişi istemediğimi söyledim aradan 1 ay gecti tekrar ısrar etti bende düşündüm ve kendi kendime onu sevmek zorunda olmadığımı basit hoşlanmaların bir yere gitmeyeceğini içselleştirdim ama farkındayım ondan hoşlanıyorum uzun zamandır birlikte olduk ama daha önce kimseyle olmadığım için arkadan birlikte olduk ona defalarca kez sıkılacağını söyledim ama yalanladı önden ilişki istiyor ama ben istemediğim için yapmıyor ısrar ediyor ama ben her seferinde buna izin vermeyeceğimi söylüyorum çünkü biliyorum kötü etkileneceğim ama bundan ayrı bazen beni çok kıskanıyor aynı okulda olduğumuz için sürekli yüzyüzeyiz laf felan çarpıyor arada ya da benim yakın olduğum bir erkeği görünce sinirleniyor bu ne davranışların sonu ne ünide her şey bitecek biliyorum ama şuanlık ne düşünüyor sadece hormon mu dersiniz? Sizce tamamen bırakmalı mıyım benle birlikte olmayı her erkek gibi ilkim olmayı istiyor sanırım bu yüzden. Ben varken kimsenin olmayacağını söyledi ve eminim öyle olduğuna takip ediyorum çünkü ama sevgili felan da değiliz neyin kafası bu? Neden yapmak istemediğimi sorunca bende ilkim olmanı istemiyorum dedim falan filan. Beni sevmesini isterdim ama sanırım olmaz o yüzden artık bir karar vermeliyiz yardım ediiin
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım ediiin
Güncellemeler
+1 yıl
Birinin yol göstermesine ihtiyacım var :/
Karşındakinin ne düşündüğüne karar verememek?