Utangac erkegin beden dili nasildir?Nasil anlasilir utangac oldugu?Hoslandigi kiza nasil davranir?
Not: Iyi geceler ve +1 benden herkese :-)
Not: Iyi geceler ve +1 benden herkese :-)
Sana bakamaz :) Elleriyle oynar başka şeyler ilgisini çekiyormuş gibi yapar. Konuyu değiştirmeye çalışır vs. :) Bu saydıklarım bizzat kendim olduğum için çok iyi bilirim :)) Bu yüzden çok çocuk muamelesi gördüm kızlardan :) Oyy çok tatlısın falan :) O zaman daha çok utanıyorsun işte o kötü :D Ama her kıza karşı da böyle değilim tabii. Sevdiklerime karşı sadece :)
kendimden cevap vereyim kesinlikle belli etmem hoşlandığımı taa ki yeterince özgüven seviyesine ulaşana kadar sonra bir yerden girerim konuya ve her zamn olduğu gibi reddedilirsin bir süre sonra yenilmeye karşı bir antipati oluşur içinde yenilirim diye maça çıkmazsın yenilirim diye yarış etmez yenilirim diye iddaya girmezsin...
sürekli gözlerini kaçıran ve parmaklarıyla oynayan biri oldu buluştuk onunla ee ama çocuk beni sevmiyordu. Utangaç erkeğin beden dili normalde seni görünce sana bakamayan ama sen ona baktığında gözlerini alamayan. Seninle konuşamayan.. Seni takmıyor görünen ama gözü üstünde olan.
yere bakarak gülümser mahçup bakar ve elinde surekli bişeylerle uğraşır sigara paketi çakmak anahtar vs :)
Cevap
11Cevap
Elini kolunu nereye koyacağını şaşırır, ufaktan kızarır ve sürekli dili sürçtüğü için akıcı konuşamaz ;))
Fazla konuşkan olmaz. Elini filan belli süre sonra tutar. Uzun uzun gözlerine bakamaz. :)
en önemlisi konuşurken gözlerini kaçırır yüzüne pek bakamaz :D
eli ayağı titrer kendini tam ifade edemez sakinleştirmek sana kalmış
Benim şahsen kulaklarım ampul gibi yanar ve kıpkırmızı olur :D
Genelde davranamaz kaçar,sosyal ağlardan ya da telefondan ulaşmaya çalışır sana.
umursamaz gözükür ama bütün benliğiyle sizinledir.
hem +1 sözü hemde eksile bu ne yaman çelişki
seni uzaktan seyreder yaklaştıkça kaçar senden
Bu gerçekten mi
Çok konuşmaz tedirgin olur .
bana +1 vermeyeceğine söz verirsen bakarız :)
devamlı gözlerini kaçırır parmaklarıyla oynar :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar