Evet. karsilikli oturuluyor. dudaklara uzun sure bakmayi buna yorabilirmiyiz. yoksa farkli sebepleri olabilir mi.(biyikli dgilim duzenli tras oluyom?)
Cevabın nedir?
Bence sen bu katı kurallar ile bu kadar utangaç birisinin gözünü fazlasıyla korkutmuşsun ve sana yaklaşmaya bir şey söylemeye cesaret bırakmamışsın. Bence biraz yumuşa rahatlayın bunu ona hissettirirsen o da sana adım atmaya başlayacaktır. Emin ol utangaç birine vereceğin küçücük bir tepki bile onun buna bir daha yaklaşmamasına neden olabilir.
19 Yorumla
Soran+1 yılYa evet. mesela bir vine izletti icinde kufur var diye kizdim. bana boyle seylerle gelme drdim. ters yeperum cunku ciddi bise olsun istiyorum. tamm bu tip seyler yapmaz ama iltifat etmesi gerekir. oda yok
Soran+1 yılIste adamda ki sorun bide cok az kinusma. nisanlisida ondan ilgisiz oldugu icin ayrilmis. asiri ilgisiz. mesela sabah gunaydin yazar. isten gelince aksam yazar. az msjlasiriz.1 saat falan da telde konusuruz. ama bu benim diretmemle oldu. ben alistirdim telde konusmay. genelde konuscak konu pek bulamaz. illlaki ben konu accam. bir sekilde konu aciliyor konusuyoz iste
Soran+1 yılElimi tutmadi. yapamaz yani benden tirsar. sevgisini hissetmek derken. soyle. mesela geven istemesydim katlanmazdim dedi. ben hep ilgisizson mesaj atmiyon diye cene yapiyom da. eger istemese en basindan keser atarmis. baska da bise pek soylemez. bir kerede beni begendigini soyledi. oyle yani
Soran+1 yılYok dini inanclar. kapaliyim ben. ona gore davranmak istiyom tabi. kapali biri bunlari niye dert eder demeyin. niyetim evlilik oldugu icin adamin bazi hallerini anlamaya calisiyorum
- +1 yıl
Yok tamam ben neyi istedğini anladım zaten sana değer verdiğini seni umursadığını merak ettiğini sevdiğini seninle ilgilendiğini görmek istiyorsun ki bunlar zaten çok normal ve doğal şeyler. Ayrıca burda kimsenin seni isteklerinden dolayı yargılamaya hakkı yok...
Alttaki konuşmaları okudum bence de diğer arkadaşların dediği gibi kadınlara genel ilgisizlik tarzı bir şeyi yok. Ama şu an ikinizin arasında bir bağ sorunu var gibi duruyor daha çok.
Soran+1 yılDaha da yapabilecegim bise yok ama.. Şu an oyun oynuyor mesela
En İyi Cevaplar
konuşurken dudaklarını seyreder bakar bakar sonra rüyadan uyanmış gibi afallar gözlerine bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sonra bise yapmaz
Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. birden gelişir öpüşme isteği öyle planlı bir şekilde ilerlemez. Kızı kıstırdığı ya da uygun ortam bulduğu an yapıştır gitsin !
10 Yorumla
ahahahhhaa dudaga bakiyosa biyiklarina ayran yapismistir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
+1 yılTraş mı oluyorsun :D bence seni dayısına falan benzetiyordur :D Öpüşmek isteyen sana sürekli yaklaşır. Öyle bakmakla olmaz.
048 Yorumla
Soran+1 yılYav ne trasi. ya bana bir akil ver. bu adam 4 aydir konusuyoz. tik yok. tamm basindan beri kati kurallar koydum ama bir iltifat bile olmaz mi ya
- +1 yıl
Bu kişi çekingen biri mi yoksa zıpır mı?
Soran+1 yılAsiri cekingen. ilk bulusmada da dedi. bu isleri beceremen dedi. teklifi goturen bendim de ona.10 kere falan gorustuk.
- +1 yıl
O zaman istiyordur ama o cesareti yoktur. Gay değilse eger kesinlikle bunu istiyordur emin ol. Biraz cesaret veren şeyler söyle ona eğer sende istiyorsan. Illaki kendini zorlayacaktır.
Soran+1 yılOyun bagimlisi biri. oyun bagimlilari boyle olurmus diye biliyom da. ondan kuruntu yapiyom
- +1 yıl
Oyun bağımlısı biri Dünyadan kopuk olur. Çok hızlı düşünme becerisi gelişir ama iletişimi zayıflar. Dedigim gibi bence onu cesaretlendirecek şekilde davranirsan o da hemen adapte olacaktir.
Soran+1 yılAma kadnlara ilgisiz olmaz dimi
- +1 yıl
Hayır tam tersi daha ilgili olur. Çünkü herkes bunu yaşarken o bilgisayar oynuyor. bir yerden sonra hem vücut hem psikoloji bunu isteyecektir. Yani cesaretlendir derken fazla ucmasin ona göre ayarlarsın sen.
Soran+1 yılCok isteyen insan gece saatlerce konsurken bir sekilde belli eder ama
- +1 yıl
Çekingen diyorsun ama, ona bu şekilde konuşabilirsin diye gaz verdin mi hiç? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Ayıp olacak ama seni düşünerek yapmıyorsa bende insan değilim. Bu konuda tez hazırlayabilirim.
Soran+1 yılBen onun mst. Yaptigini bile dusunmuyorum ya. ayrica erkekler sevdiklerini dusunup mst. Yapmz derler. bana cok sacma geliyor. ben simdi mst. Yapsam onu dusunurum ne var bunda
Soran+1 yılIki uc tane imali laflari vardi. mesela sey dedi bir ara. mesir macunu yiyordu hasta oldugu icin. herderde deva dedi guldu. bu biraz belki. bir kerede gulere bana kolemsin falan dedi. dusunun artik bu laflari bile kotuye yormaya calisiyorum
- +1 yıl
Sende çocuğu iyice gay ettin bıraktın ama. Yapıyordur ve mast. Insani bir ihtiyactır. Sevdiğini dusuneceksin tabi gidip başkasını düşünen zaten sevgilisini arzulamıyordur. Bu çocuk çekingen. Bu çocuk zamanını pc başında harcamış. Counter da seri head shot atabilir ama senin karşında merhaba diyemez. Bu durumi degistirmekte biraz sana kalıyor.
Soran+1 yılIyi bakam
Soran+1 yılHa bide seymilk zamanlar saclarin nasil diye sormustu bana. soylememistim.. buda bir belirti dimi
- +1 yıl
Seni merak etmesi doğal. Sen böyle olmaz söylemem dedikçe cesareti kırılmış olabilir.
Soran+1 yılEvet dogru
- +1 yıl
Bu adam sana üstünde ne var demeyi aklından bile geçirmez çünkü sen daha normal soruları bile yanıtlamamışsın.
Soran+1 yılYa ama ciddi bir sekilde ilerlesin istiyorum. yakinda aileler de taniscak. bide olmaz. adamla bu sekilde konusmuslugumla kalmak istemiyorum. ama iste oyun bagimlisi oldugunu biliyorum ya. ondan ilgisi yokmudur ki kadinlara diye korkuyim. yoksa oyle bir muhabbete grmem bende
- +1 yıl
Hah tamam şimdi oldu. Kadınlara ilgisi olmayan biri sana tahammül etmez. Daha doğrusu hiçbir kadına tahammül etmez ki, sen aileler tanışacak diyorsun. Icini ferah tut bak sadece çekingen bence.. baska bir sorun yok.
Soran+1 yılZaten tahammul etcek gibi degildi ki. ben ilk baslarda mesaj istiyordum hep. bu diyordi ki bana. ben bu kadarim benden daha fazlasini bekleme. yani eyvallahi yok hic. bende mesaj istegimi bastirdim. sabah gunaydin. aksam napiyon. bide 1 saat telde konusuyoz. sence yeterlimi
- +1 yıl
Bence 1 saat konuşmak yeterli. Hergün saatlerce ne konuşabilirsiniz ki. Ama benim kafama takılan ben bu kadarım demesi. Yani oyuna olan vaktimi sana harciyamam demek istiyor galiba. Umarım öyledir çünkü öteki türlü hiç hoş bişi gelmiyor aklıma. Sen buna bir iki cilve yap denemek için bence. Gözleri parlarsa anlarsin hemen. Sonradan bir höst çekersin.
Soran+1 yılHic hos bise gelmiyor derken? ya ben msjlasamam diyor. benim limitim bu kadar diyor. mmesela bana gore ilgisiz. evlendigimizde nasil olur diyom. su halimin ne azi ne fazlasi diyor
- +1 yıl
Evlenince öyle olmaz istese de. Şimdilik bu şekilde devam et bence. Pek sorun yok gibi. Ama evlenmekte ne kadar kararlı veya isteklisin? Bide bu eleman ne işle uğraşır?
Soran+1 yılMakine muhendisligi okudu. ama baba isini yurutiyor. ticaret. bak mesela Şu an oyun oynuyor. sabaha kadar oynar. bana mesaj atmak yerine bunu yapar. eger telde konusuyor olsak bir yandan da oynar. mesela ben ona iyi geceler dedim. hemen oda iiyi geceler der😅bu sekilde yani
- +1 yıl
Gta 5 oynuyorsa steam den beni eklesin :D şaka bir yana, bu kadar umursamazsa seni kaybetmekten korkmuyor herhalde. Yani bir insan herseye baglanabilir fanatiği olabilir ama sevdiklerinin önüne koyamaz. Hele ki geleceğinin.
Soran+1 yıl
Beni kaybetmekten korkmuyor. cunku ben onu kaybetmekten korktugumu ona cok belli ettim. ama emin ol etmesemde korkmazdi. cunku unv. De 5 yil bir kizla cikmis cok sevmis. ailesi istememis hemen kizi birakmis. ama icten icr nasildir bilemem tabi- +1 yıl
O zaman sende biraz onun vazgeçilmez olmadığını gösterebilirsin çaktırmadan. 5 yıllık ilişkisini kolay silebilen birisi de kafada soru işareti bırakır.
Soran+1 yılAynen. ya bu cocugun en yakin arkadasi benim en yakin arkadasimla evli. onlarin dugununde tanistik. ve arkadasimin kocasida arkadasina kefil degil. yani onun ilgisiz mesaj atmayan biri oldugunu bana en basinda aoyledi
- +1 yıl
Peki onu bu kadar sevmeni gerektiren durum nedir? Yani neyine aşık oldun?
Soran+1 yılAsiri yakisikli. ben 18 yasimda birine asik oldum ve ondan baskasini sevmedim sevemedim.23 yasina kadar. ta ki bunu gorrne kadar. o kadar yildan sonra birinden hoslaninca heyecan duydum ve teklif ettim. ama asla aklimdaki gibi cikmadi. bir kere cekingen erkek sevmem. bu asiri cekingen ve ilgisiz. sorunlu. ama yinede birakamiyom. cok guzel yzuu ve cok guzrl bir gulusu var
Soran+1 yılSence napmaliyim
- +1 yıl
O da yüzünün güzelliğine güveniyor ve de senin bırakmayacagına. Ben olsam aba altından sopa gösteririm ve beni kaybedebilecegi sinyalini verirdim. Hâlâ takmiyorsa zaten umrunda Değilimdir. Ona göre aksiyon alırım.
Soran+1 yılAsiri gurulu hemde cok. inatci bide. ben ona o tarz bise yapsam sanmiyorum ya oesimden kosar
Soran+1 yılCok zor dimi. olcak gibi değil
- +1 yıl
Yani kendin için en iyisini sen bilirsin ama bu eleman pek takmiyor gibi seni. Heleki 5 senelik ilişkiyi çat diye bitirdiyse. Seni her an yarı yolda bırakabilir. Ömür boyu gönlünü hoş tutacaksin Şehzadenin. Yoksa... yoksa bırakır çat diye. Çok gururludur.
Soran+1 yılSimdi bile diyorum ona bazen. ben bitirmke istesem naparsin diye. sen bilirsin derim diyor
Soran+1 yılAma benden cok bahsediyormus bunu duydum. onun is yerindeki marketci kiz. benim calistigim yerin mudurunun akrabasi.. marketteki kiz beni cok merak ediyormus.. ya da beni bir kere mesela arkadas oturmasina davet etti.. arkadaslarinin esleri beni merak ediyorlarmis. ee anneside biliyor beni. mesela gecen gorusme sonunda cekinne cekine bana sey dedimbi foto atarmisin annem merak ediyor. ben bakmam onun teline atarsin dedi. kabul etmedim tabi yine kaldi oyle
- +1 yıl
Senin gibi bir arkadaşım var işyerinde. Kız seviyor çocuk yakışıklı diye. Çocuk aynı dediğin tip gibi umursamaz yakışıklı. Dün de kızın ailesini bahane göstererek bitirmiş çocuk. Her zamanki gibi bizim kız etme eyleme diyor çocuğun gönlünü ediyor. Sonuç = değmiyor.
Soran+1 yılOff yaa. neysem hayirlisi o zaman😅evet de o yakisikliysa bizde guzeliz. haa bise soyle bisey var.. asiri zenginler. bulundugum yerin en zenginlerinden. bundan dolayida olabilir mi bu hali. tabi benim onun parasiyla kesinlikle isim yok. cunku ona teklifi goturdugumde boylesine zengin okduklarini bilmiyordum
- +1 yıl
Oohoo sende.. çocuk hem yakışıklı hem zengin. Elimi sallasam ellisi. BMWden biri iner oteki biner diyebilir ve bu nedenle takmayabilir. Sende güzelsindir mutlaka ama bu zenginlerin ayrı bir tribi oluyor çözülemez. Seni seven biraz uğraşsın abi yaa zengin fakir farketmez. Prensesler gibi davranması lazım sana.
Soran+1 yılAynen haklisin.. ailemde istemiyor zaten. ailemin istemedigini soyledim mesela ona.. gelceklerdi bunlar bir ara.. gelmekten vazgectiler. anneni ikna et falan dedi bana. ee dedim ki ona. kendi basima edemem. seninde biseler yapman lazik diuom. ne yapabilirim diyor
- +1 yıl
Gepetto usta değilsen bence bu odunla uğraşma :D pinokyo bile olmaz. Gta oyununda manitası varsa onla idare ediyor olabilir.
Soran+1 yılGepetto ne
- +1 yıl
Odunu yonta yonta pinokyoya çeviren yaşlı adam.
Soran+1 yılOyun oynuyor. simdi sordum ona. kaybetmekten korkuyon mu beni dedim. hayir neden oyle bir durum mu var. dedi
- +1 yıl
Bak ben olumluydum olumsuza döndüm ama, en azından ben sevdiğim kişiyi kaybetmekten deli gibi korkarım. Eminim çoğu insanda böyle yapıyor. Kaybetmekten korkmadığım birsey benim için degersizdir. Olmasa da olur yani. En azından sana bunu söylemese yine birseydi ama yüzüne karşı söylüyor bir de. Sana böyle davranmamalı
Soran+1 yılAynen simdi gorcek o
Gizli Üye(30-35)+1 yılEspri güzelmiş 😂👈sürekli gözlerine ve dudaklarına bakabilir ara ara da olabilir sevgi cümlesi kurar etkiler bahane çok gönüller bir olsun 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi cumlesi yok iste
Cevap sahibi+1 yılZevk için yapardım ben sevgi cümlesi kurmuyorsam
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDudaklarına bakarken göz bebeklerinin içi büyüyorsa bişeyler var demektir
03 Yorumla
Soran+1 yılOna dikkat edmeedim. ama kaslari kalkiyor. bunu farkediyom bir
- +1 yıl
Gözlere bak
Soran+1 yılBakarim
Valla dudaklarına bakıyorsa sonra da gözüne bakıyorsa olabilir istiyebilir
00 Yorumla
+1 yılBıyıklarına bakıyor olabilir uzun süre bakıyorsa
04 Yorumla
Soran+1 yılBiyik yok be
- +1 yıl
Dudakmii varr
Soran+1 yılEvetmbaya dolgun hemde. oldu mu
- +1 yıl
Önemli olan işlevi... kardeşim
+1 yılbirde bıyık bırak yine bakacak mı bakalım
00 YorumlaSen nereye bakıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGozlerine. ilk bulusmamizda daha fenaydi. hep dudaga bakti. sapik mi dedim hatta icimden. simdi bir goze bir dudaga bakiuor. ama bunun disinda tik yok adamda
Ağzının içine bakar ayı gibi :D
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama. deminde soru sordum kaldirildi simdi soriyim. tek yaptigi bu. bunun disinda bana bir iltofat bile yok. gece saatlerce konusuyoz. konuyu baska yere goturme gibi bir haraketi yok..4 aydir konusuyoz. erkekliginden suphe etmelimiyim
Soran+1 yılYa lutfen dalga gecmeyin. bir kere sinirlenip senin kizlara ilgin yok mu ya dedim. guldu.. bir erkek boyle bir lafa guler mi
Soran+1 yılEvet asiri utangac. arada bir imalar yapiyor hafiften o kadar. ama kizlara ilgisizligi falan yoktur diimi
Soran+1 yılNasil. ee acik acik sordum daha ne olsun
Soran+1 yılUfff
Opusmek isteyen bir erkegin beden dili gibi olur
00 Yorumlamc=2 olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ne
Soran+1 yılNe anladiysan o. yaziyor ya
Öpüşme ye çalışır.
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılHep cafed bulusuyoz. ayni andada kalkmiyoz. aslinda boyle konustuguma bakmayin. bu kurallari ben koydum. ayri ayri kalkiyoz
Soran+1 yılAyni anda yanyana olmak ne biliyim. asansore ayni anda binmek. bana yakinlasmak korkutucu geliyor aslinda. ama benim ondan bekledigim opusme değil zaten. konusmalarinda ilgisini belli etmesi. bir iltifat yeter. ama yok
+1 yılgözlerine bakarım dudaklarına bakar boynunu emerim
00 YorumlaTabii ki yorarız.
00 Yorumla
+1 yılTraj mi
00 Yorumladudağa bakar:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBakar ama niye opmez. ortam musait olsa oper mi
+1 yılSen kafayı yemişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye be. evlenc3m sonra adamda is cikmicak.. artik erkekler eskisi gibi değil . korkarim tabi
- +1 yıl
Yokluktaysan yavru köpek alalım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaslar kac
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 23. o 30
Cevap sahibi+1 yılakışına birak bence
+1 yılistekli
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı