Meltem Şarkışlalı hakkında ne biliyorsunuz arkadaşlar? Diyet, zayıflama ve estetik üzerine sağlam referansları var. Tv kanallarında sunuculuk ta yapıyor. Kimdir nedir ne değildir bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Teşekkürler..
Teşekkürler..
sakın hiç bulaşma derim ben. aylar önce göğüs toparlama seansına gittim. hiç bir işe yaramadı gram değişiklik yok. hadi onu geçtim zaten çok büyük bir beklentim yoktu. göğüs seanlarına giderken kolum için lazer istediğimi söyledim ve bana 6 seans kolun fiyatına 80 lira dediler, hatta 6 seansa biter diye garanti verdiler. tamam diyerek orda bulunan pos cihazından kredi kartımla ödeme yaptım. 3 seans gittim 4. seans için telefonla randevu aldım, randevu verdiler ve ben randevuya gittiğimde sizi artık alamıyoruz o paraya daha fazla seans karşılamıyor dediler. neye uğradığımı şaşırdım orda bulunan bayana derdimi anlatmaya çalıştım ama gayet ters ve sert cevaplar aldım elini kaldırarak konuştu benimle. sahibiyle yani meltem şarkışlalı ile görüşmek istediğimi söyledim. önce Ankara da toplantıda olduğunu söylediler daha sonra ben oradan ayrılmayacağımı paramın iadesini istediğimi söyledim. bir süre sonra orda çalışan bayan bana bir telefon uzattı ve meltem şarkışlalının benimle görüşmek istediğini söyledi. telefonu elime aldım daha ben tek kelime etmeden hakaret etmeye tehditler savurmaya başladı çok hoş olmayan bir tavırla. ben bu olayı yaşadıktan sonra bikaç yerle bu olayı konuştum ve benim karşılaştığım tavrın hafif olduğunu çoğu müşteriye bu şekilde hizmet satıp karşılığını vermediklerini hatta bikaç müşteriyi itiraz ediyor diye yakalarından tutup merdivenlerden yuvarladıklarını öğrendim. asla gitmeyin , telefonla randevu alırken bile tersleyerek konuşuyorlar. ilk defa aradığınızda bile anlayacaksınız.
Tamamen karalamak için yazılmış bir yorum. Zaten çelişki dolu. 80 tl ve 4. seans? İnsanları merdivenden yuvarlamak :)) Böyle birşey olsa çoktan videoya çekerdi birisi. Ben kendisinden hizmet alıyorum çokta memnunum. Enerjisi de ilgisi de çok güzel. Çalışanları çok anlayışlı. Herşeyi uzun uzun anlatıyorlar.
Meltem Şarkışlalıya giden var mı? Ücretleri nasıl, giden varsa bilgi verebilir mi? Gitmek istiyorum zayıflamak için ancak pahalı olduğu söyleniyor? Herkesi zayıflatıyor diye görseller görüyorum sosyal medyada...
eşim için biz de seanslara gittik meltem hanımla oturup her konuda destek aldık ve oldukça anlayışlı bir tavrı var bağırma gibi bir şey yok bence ki kaldı ki sizin 80 TL gibi bir ücretinize tabi olacaklar bence siz meltem hanımı karalamak için yazıyorsunuz bu yazıyı çok açık belli.
Cevap
0Cevap
ayşecik ben meltem hnla zayıflıyorum. kendisi inanılmaz bilgisi zaten eğitim almış . yıllardır da sağlık sektöründeymiş bir tanıdığım aracılığıyla gittim iyiki de gitmişim. bence git bir konuş kendisi de çalışanları da inanılmaz sıcak . tek tek anlattılar şu işlem şöyle bu böyle bilinçi bir şekilde başladım işlemlerime .tek seferde 7 cm inceldim ben yaa biri dese ki böle böle 7 cm git başımdan derdim herkese teşekkküüüüürrrrrrrr
Merhabalar ben yaklaşık 3 hafta önce tv programında görüp gittim. Ahtapot zayıflama yöntemiyle tanıştım 2,5 haftadır gidiyorum 3 cm incelme sağladım. şu an memnunum ilerleyen süreçte gelişmeleri yazarım.
Sırf buraya yazmak için üye oldum desem yeri. Kendisinin sağı solu belli değil, çalışanlarının bile parasını zamanında yatırmadığını öğrenince iğrendim kendisinden
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar