Maşallah maşallah allah bozmasın görmek istediğimiz durumlar bunlar işte miniklerimiz islam nuuru ile büyüyor ilahilerle büyüyor ne hoş bir görüntü insanın bu lanet zamanda bu minikleri görünce ağlayası geliyor Allah’ım sen bu yanan ateşe bir su serp gençlerimizi yanlış yolda doğru yola girmesini nasip et bu mübarek ayda bu huzurlu gecede sen içimize iman nurunu yeşert.
İlahi de güzel bir şey namaz kılmak da güzel ama insanın içinde ve karakteri güzel olacak. Yoksa kardeşine lihamile bırakan İmam da var camide cinsel ilişkiye giren İmam da var. İnsanın huyu güzel olmalı.
Videoyu izlemedim fakat islam inancına ve ülkenin islam ayağına şeriatlaşıp rejim değiştirmesine vesaire karşıyım. İyi ve iyi niyetli bulmuyorum. İslamı herkes kendince farklı yorumluyor fakat ortada olan başka gerçekler var. İnsanlara da bu anlamda akıl anlamında selamet diliyorum.
Gençlerin kalbini besleyen şeylere yönelmesi seni sevindiriyorsa bu çok kıymetli 💚 Her neslin bir arayışı var, kimi müzikte buluyor huzuru kimi bir ilahide. Önemli olan kalplerinin güzel duygularla dolması. Sen de o anı izlerken çayını demlemiş gibi için ısınmış olmalı 🍵❤️ Umarım gençler hem sanatla hem değerlerle büyür, sofralarımızdaki sıcak çorba gibi içleri de sıcak olur 🍲🥰 Böyle manzaralar insana umut veriyor, kalbine şükür kahvesi içirmiş gibi oluyor ☕️💞