Sadece akranlarımla değil samimi olmadığım her karşı cinsle iletişimde güçlük çekiyorum heyecanlanıyorum hatta saçmalayabiliyorum heleki hoşlanıyorsam tam rezillik yani hiç görmeyin o halimi! Ne yapmam gerek? Nasıl aşabilirim bu durumu?
Cevabın nedir?
+1 yılyalniz sen değil yüzde 90 böyle ben de öyleyim biraz insanlarla iç içe olduğum zaman toparliyorum kendimi birde sürekli insan içinde olsam daha da bana katkısı olur karşı cinsime gelicek olursam evet bende zorlanıyorum düşünüyorum ne konuşsam diye zaten düşündüğümüz için hep kaybediyoruz heleki aşıksam tam bir ızdırap orhan Ferdi Müslüm baba bile tuz basamiyor gönül yarama kıza acilsam acıklı acıklı konuşurum kesin sanki ölürsem kaprime gelme Der gibi daha büyük rezillik hoşlanıyorsam kem daha küm diyemeden batiririm kesin farkındaysan çok tefaruhata giriyoruz fazla düşünüyoruz ve haliyle vazgeçiyoruz belki diyoruz ilerde benimde karşıma çıkar diye avunuyoruz ve yıllar yılı kovaliyor ve ömür gitmiş farkında değiliz
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bunu değiştirmek bizim elimizde
- +1 yıl
Evet elimizde bak farkındayız o zaman ne diye aynı yanlışları yapıyoruz
Soran+1 yılValla ben çabalıyorum baya ilerlemede kaydetttim açıkçası:)
- +1 yıl
Çok boş şeyler rahat olmalı insan bende bunun farkına vardığım zaman artık yaptığım şeyleri bir daha yapmican dedim zorlandım ama yapmamaya basladim aynı şeyleri arasıra saçmalıyorum ama hersey yavaş yavaş rayına oturucak
Soran+1 yılHemen bir anda olmaz zaten :)
En İyi Cevaplar
+1 yılarkadas edinip konusarak bunu halledebilirsin ya da tanimadigin biri ile konusmak ilerde duzelecektir zamanla
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok geriliyorum kasılıyprum huzursuz oluyorum heyecanlanıyorum saçmalıyorum cümle bile kuramıyorum sonuç: rezil oluyorum hatta kızarıyorum durduk yere:(
- +1 yıl
tamam anlıyorum ancak bunu baskalari ile konusa konusa duzelteceksin birden duzelmesini bekleme kasma kendini karsindakide senin gibi bir insan sonuçta
Soran+1 yılYanlış anlaşılmaktan korkuyorum
- +1 yıl
sen cok iyi niyetli birisin bu kadar ince dusunuyosun cekinme konus benle mesela biraz alisirsin belki
Soran+1 yılSanalda konuşuyorum zaten sorun reelde 😂
- +1 yıl
ahahqj gel reelde de konuş sikinti yok alisirsin belki ama boyle olman cok hos bence cok iyi niyetli mazlum birisisin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben memnun değilim halimden :)
- +1 yıl
bende halino duzeltmek icin dedim zaten memnun olmaman doğru cunku halinden memnun olmak için bisey yapmiyosunki teelde konus diyorum dene diyorum bunda bisey yokki senin icin soyluyorum :)
Soran+1 yılTamam üstüne gideceğim :)
- +1 yıl
tamam :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
- +1 yıl
rica ederim ne demek konuşmak istersen burdayim Allaha emanet ol
Soran+1 yılsağol sende:)
- +1 yıl
:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben kızzz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bu halimiz? :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
+1 yılGayet normal ilk başta saçmalarsın daha sonra tanıdıkça rahatlarsın merak etme. Gerekirse sacmalamaya basladiginda sorunundan bahs et karsindakine emin ol söyleyince daha rahat konusmaya başlayacaksın.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖlürümde söyleyemem tam utanç kaynağı öleyim daha iyi yani 😂
Zamanla açılıyorum haklısın ama o riski alamıyorum :(- +1 yıl
O zaman yavaş yavaş acilacaksin bu sorunu ancak konuşarak cozersin
Soran+1 yılNe konuşacam ne yapacam hiç bilmiyorum ki :) yanlış anlaşılmaktanda korkuyorum:)
- +1 yıl
Ne konusacam diye dusunme git icinden ne geliyorsa oyle konuş zaten karsindaki kiside konu bulmaya calisacaktir. İlla ki ortak bir yanınız cikar.
Soran+1 yılİşte ben tıkanıyorum heyecanımı yenmem lazım :(
- +1 yıl
Tıkanma gayet normal. Ama merak etme kemal sunal gibi sesin gitmez :) illaki açılırsın yeterli zamanin olsun onemli olan zaman ve biraz özgüven.
Soran+1 yılÖz güven büyük sorun 😂
- +1 yıl
Aşılamayacak bir sorun değil ama :)
Soran+1 yılBiliyorum büyük yol katettim zaten :)
- +1 yıl
Peki ins. İlerde bir sorun kalmaz %)
Soran+1 yılİnşallah sağol:)
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsenin fazla birşey yapmana gerek yokki sadece adam birşeyler sorarsa ona uygun cevap ver veya sende sorular sor muhabbet alır başını gider ve konu konuyu açar ikinizde rahat olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel anlamda bir soruydu sadece ilişki anlamında değil :)
- +1 yıl
anladım
Bu devirde pek iletişim kurmana gerek yok arkadaşım. Zaten alayı senle kurmaya çalışıyordur sen oluruna bırak abaza devrinde yaşıyoruz dert etme böyle şeyleri :)
012 Yorumla
Soran+1 yılo iş öyle olmuyor abazayla işim olmaz zaten
Soran+1 yılHiç olmadı 😂
- +1 yıl
Tamam canım ( çok kullanırım yaşamıyorum klişe lazımdır.) Nedeni o senin sevgili yapman lazım ondan sonra bunu anca aşarsın bırak konuşama birşey olmaz. Karşında ki senden hoşlanıyorsa bunu zaten yadırgamaz. Hiç sevgilim olmadı diyorsun sen veli (böyle mi yazılıyor tam emin değilim neyse) nimetsin o yüzden kasma kendini bol şans :)
Soran+1 yılYa benim sevgili yapmam için aşk falan lazım ya da hoşlandığım biri olmalı onuda denk getiremiyorum :) hiç tanımadığım ama hoşlandığım birine gidip not falan sormuştum adını sormuştum çocuk anladı tabi ve sonuda kötü olmuştuhayır iletişim kuramadığım yetöiyormuş gibi bide belli ediyorum saklayamıyprum tam rezillik 😂
Soran+1 yılSen asıl aşık olduğum çocuğu bilsen... Resmen faceeten sevdiğimi söyledim ergenken tam rezillik daha bugün gördüm çocuğu içim acıdı valla 😂
Soran+1 yılİyimiş:)
Soran+1 yılKısmet :)
Gel aşmana yardımcı olayım vakti zamanında bende kızlara karşı aynıydım. Üstüne gide gide yendim. Alttan başla zirveye kadar çık step by step.
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yendin? Şimdi hiç sorun yaşamıyor musun?
Soran+1 yılPeki nasıl yendin?:)
- +1 yıl
Yeni tanıştığım hoşlandığım biriyle tabiki oluyor ama eskisi kadar degil. Dedim ya konuşarak cozebilirsin bu problemi ve duygularinla degil mantiginla haraket etmeye çalış.
- +1 yıl
Yanlis yere yazmışız. d
- +1 yıl
İşte başta çok zor olur. Üstüne üstüne gitmen gerek. Çok zorlanırsın ilk önce yukarı doğru sabit hızla artan bir grafik gibi git gide yükselir o grafik. Zorlanırsın baya sonra bir zaman sonra git gide sabit hızla azalan bir grafik olur ondan sonra da sürtünme kuvveti sıfır olur. Sabit hızla giden araç gibi dümdüz olur çizgi işte orası senin normale döndüğün zamandır. Yani hemen olmaz ve başka türlüde olmaz psikologa gitsen oda üstüne git diyecek. İÇindeki his seni tutuyor korkutuyor ego deniliyor buna. Onu yenmek cok zor.
Soran+1 yılBende özgüven eksikliği falan var... Yani tek yol konuşmak öyle mi? Ben yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum
- +1 yıl
İşte özgüven eksikliği , korkmak , çekinmek , utanmak vb bunlardan dolayı hepsi aynı kapıya çıkıyor aslında. İşte ufak ufak alıştırman gerek kendini zamana yay bir anda olmucak bu hale bir anda gelmedin belki öyle sanıyorsundur ama değildir kesin bişey olmustur zamanla özgüveni kaybetmişsindir zamanlada geri kazancan kaybetmek kolay kazanmak zordur sabırlı ol.
Soran+1 yılEvet haklısın kimse öz güvensiz doğmaz... Ama ben biran önce bu sorunları aşmak istiyorum artık kendimi bildim bileli bu tür şeylerle savaşıyorum
Soran+1 yılkimseye iletişim sorunum var diyememki ben :) 22:)
- +1 yıl
İletişim sorunum var demeyeceksin zaten belli etmeyecen yabancılarla felan takıl seni tanımayanlarla gel vallaha yardımcı olcam sana. Sırf geçmişde zorlandım baya diye yardımcı oluyorum seni iyi anlıyorum çok zordur değişmek felan. Başımdan türlü türlü komiklikler geçti tabi o zamanlar çok zordu :D İstersen yardımcı olabilirim ama tabi daha rahat konusulacak bir yer lazım. Topluma kazandırmak isterim sadece amacım cidden bu. Sırf geçmişte ben yaşadım diye başkası yaşamasın diye.
Biz öcü değiliz. :)
Rahat ol. Erkeklere sevgili olma gözüyle bakma. Kardeşinle nasıl konuşuyorsan öyle konuş. Rahatlarsın.01 Yorumla
Soran+1 yılBunu söylediğin iyi oldu öcü sanıyordum ben 😂
Çok kasılıyorum geriliyorum ve hep yanlış şeyler söylüyorum bide en kötüsü kızarıyorum ve yerin 7kat dibine geçmek istiyorum😂
Bunu sanal ortamda aşıyorsun zaten. Bence buradan ekle konus acıl. Samimi ol. Yüz yüzede aynılarını tecrübeyle yaparsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanalla reel arasında çok fark var... Ben sanalda çok rahatım... Sanal ortamdaki konşmaları bir basamak olarak görnüyorum hiçbir katkısı olmuyor :)
Soran+1 yılAlakası yok benim sanaldan çok arkadaşım oldu hala telefonla konuştuğum 6yıllık arkadaşım var... Ama reelle sanal farklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu senin ar haya ve terbiye sahibi oldugunu gosterir.
Senin gibisinden 1 tane daha vardi onu kendime es yaptim seni alacak kisi ne kadar sansli tebrikler.16 Yorumla
Soran+1 yılBen evde kalacam bu gidişle 😂
Cevap sahibi+1 yıl30 a kadar yolu var hem evde kalan zengin olur :)
Soran+1 yılZengin olmak isteyen kim 😂
Cevap sahibi+1 yılAsk bir yerden sonra karin doyurmamaya basliyor para her zaman sary
Soran+1 yılyeteri kadar param olsun yeter zengin olmak istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılOk o zaman
+1 yılYorumlara baktım Sevdin zaman klap çarpması heyecanını asabilir :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım:)
- +1 yıl
Önceklik terapi önyargılı olma şu an benimle nasıl konuştun?
- +1 yıl
Terapi der ken yazı ile konuşa biliyorsun sadece tereddüt ediyorsun yanlış anlama olurmu diye ama yanlış anlaşılma olmaz ve çok kolay ask olacak bir kız sın biz zoru severz onun değeri bilinir zor ol
- +1 yıl
Gul ama vazla gulme bak ama fazla bakma ağır dan al trip sınırsız at seni seven böyle kabul et sin
Soran+1 yılYok ben karakterimden memnunum gülmeyi seviyorum zor kız olacam diyede rol yapamam seven bu halimle sevsin seven yoksa da önemli değil... Ben sadece iletişim sorunumu halletmek istiyorum illa bana aşık olsunlar demiyorum...
- +1 yıl
İletişim Bilginizı geliş trin Ken di Azinla heyecanllandınızı söylüyorsun bu da seni ask olacak kışi durumuna sokar saffsn seni yerler.
Once kendine sor ben neden heycanlaniyorum diye sen konuşma bacm aklını kulan kb. by ;)
doğal ol yeter için kime ısınırsa zaten istemesende ilerler muhabbetin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar emin değilim o iletişimi sağlayamıyorum:)
Soran+1 yılPeki teşekkürler:)
Ben de öyleydim bir zamanlar ama şimdi umurumda blie değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi iletişim kurabiliyor musun? Yoksa umursamıyor musun?
- +1 yıl
Umursamadığım için rahat iletişim kuruyorum. Umursamadığım içinse ne heyecan uyanıyor ne de konuşasım geliyor. O da var. İnsanlarla samimiyet kuramıyorum. Hele karşı-cinsle hiç. Karşı-cins'in pek sevmediği "ağırbaşlı" ve "sofistike" denen sıkıcı ve boğucu tiplerdenim. Kadınlar hayta erkekleri sever.
Soran+1 yılAnlıyorum:)
+1 yılbende kızlarla yani kendine güvenmekten başka çaren yok gibi maça çıkıyormuş gibi düşün :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı 😂
- +1 yıl
aynen bacım kolay gelsin :D
bana takılabilirsin bütün sorunların üstesinden gelecegine emin olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılSanalda sorun yok reelde sıkıntı yaşıyorum
Soran+1 yılFark ediyor
Soran+1 yılReelde bakkala gidemeyen kız sanalda kendini uçuk kaçık biri olarak gösterebilir...
+1 yılÇocuk ruhlu birisin seni bu yönünle kabullenip seven biriye iyi anlaşırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılBunun çocuk ruhlu olmakla ne alakası var ki? :)
- +1 yıl
Aşırı heyecan
Soran+1 yılHeyecanlar öz güven eksikliği sosyal fobi gibi sorunlar nedeniyle oluşur çocuklukla alakası yokki bu aşılması gereken nir sorundur
- +1 yıl
İyi ya madem bu kadar biliyordun buraya neden yazdın madem
Soran+1 yılNedenini değil nasıl aşabileceğimi sordum yöntem yani
- +1 yıl
Bilmiyorum bence kendini bu halinle sev
Soran+1 yılBu bir huy olsa severdim ama sorunları aşmak gerek kabullenmek hatta sevmek hata olur
- +1 yıl
Ya bir git ne halin varsa gör ne muhalefet insanmışsın be
Soran+1 yılErgene laf anlatmaya çalışanda suç 😂
- +1 yıl
Kes
+1 yılBende ilk öyleydim sonra düzeldim karşındakide senin gibi insan öyle düşün özgüven kazan
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte o anda beyin hücrelerim ölüyor sanki.. Hele hoşlandığım biriyse dilim sürçüyor sürekli kelimeler dilime dolanıyor tam rezalet :(
- +1 yıl
Aşman lazım böyle yaşanmaz
Soran+1 yılNasıl aşacam :)
- +1 yıl
Üstüne git
- +1 yıl
Bende ilk sevgilimin karşısında konuşamazdım şimdi yapmadığım şey yok 😄
Soran+1 yılPeki deneyeceğim :)
+1 yılvalla bende aynı tanimadigim kizlara nasıl yaklasacagimi bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSürekli demo yap...
02 Yorumla
Soran+1 yılDemo?
+1 yılYabancilarla öyle olması cok normal.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece yabancılarla değil ama
- +1 yıl
Boşver ya erkeklerle iletisim kurmaya çalışma. Isteyen kendi kursun. Sen de sadece cevap verirsin
Soran+1 yılHoşlanma vs anlamında değil ama sonuöta akrabalar vs bir çevre var onlarla iletişim kurmma gerek
- +1 yıl
Tamam işte. Ben de full erkekler içinde geciyor gunum. İsteyen iletişim kursun.
Zaten nasilsiniz? İyiyim den öteye geçilmez yabancilarla pek. 😒
Soran+1 yılDeğişik bir bakış açısı:)
Bir iliskin yani sevgilin oldumu daha önce
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç olmadı :)
Soran+1 yılNasıl yapacam onu?
Soran+1 yılVar :)
+1 yılyolla gelsin :D bir dm :D
022 Yorumla
Soran+1 yılDm derken? :)
- +1 yıl
direk mesaj :D bana mesj at :D bana yürü :D
Soran+1 yılYok ben sanalda sorun yaşamıyorum zaten sorun reelde 😂
- +1 yıl
:D pratik iyidir o zaman :D good luck :D
Soran+1 yılSağolda başarır mıyım ki 😂
- +1 yıl
görmeden bişi diyemem simdi yaparsın derim bir cacık beceremen yalancı cıkarım :D
Soran+1 yılsağol yaa çok yardımcı oldun gaz versen ne olur sanki 😂
- +1 yıl
sen bana bakma ağzın laf yapmasa kadınlık cazıben var :D sen bu işide kıvırırsın siz kadınların ellerinden gelmeyen yok :D yürüüüü bire seni ben bile tutmuyorum :D canım dostum benim :D erkekler itin olsun :D
Soran+1 yılBak şimdi oldu 😂😂😂
- +1 yıl
:D :D o zaman beni kendine aşık et bakayım :D
Soran+1 yılEdemem küçüksün benden 😂
- +1 yıl
21 yaşında delikanlıyım daha ne olsn :D sakallarla beraber 24 25 e oynuyorum sıkıntı yok :D
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
yani oluru var he :D
Soran+1 yılHayır 😂
- +1 yıl
emin misin bak :D üzdün :(
Soran+1 yılEminim üzülmüşsündür 😂
- +1 yıl
erkeklerden çok mu cektin ya ne yaptın ben duygusal ve masum bir erkeğim ama :D
Soran+1 yılSorma çok çektim neler neler :)
- +1 yıl
hepsini unutturup temiz mutlu güvenilir bir sayfa açmaya varmısın yok musun :D
Soran+1 yılYokum 😂
- +1 yıl
ivvviiiittt yok dedi :D milletce alkışlıyoruz :D
+1 yılSanalda sohbet ederek alışabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanalda sorun olmuyor rahat oluyorum reelde sıkıntı
- +1 yıl
Sanalda çok samimi olduğunla ben reale dökebileceğini düşünüyorum
Soran+1 yılYanlış düşübür karşı taraf
- +1 yıl
Düşünmeyen biriyle konuş o halde sende
+1 yılbir erkekle konuşarak
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyorum ki rezil oluyorum hep yani mecbur kalınca konuşuyorum tabi aslında samimi olduklarımda oldu kanka muhabbeti ama normalde hep heyecanlanıyrm
- +1 yıl
İlk önce yüzünü görmeden dene burdan ya da başka bir yerden yazış ilk başlangıç gibi
Soran+1 yılSonra reelde mi görüşeyim? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVodafone geç hayatını freezonela
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
- +1 yıl
En Saçma yorum
Cevap sahibi+1 yıl@deli_psikolok ya sizene arkadaş işinize baksanız sana ne batıyor psikolojik deli bak çorbana
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek versiyonunum hele hoşlanırken :D
012 Yorumla
Soran+1 yılYa resmen cümle kuramıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü :D
Soran+1 yılGörücü ne alaka :)
Cevap sahibi+1 yılİletişimle olmuyor bari kısmet kaçırmayalım :D
Soran+1 yılGörücüleri annem geri çeviriyor 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya eğer evlilik istersen söyle hiç değilse karşı tarafın niyeti belli onu bilerek konuşmak rahatlatır biraz olsun :D
Soran+1 yılAhaha zaten evlenmke istemiyorum koca kahrı çekemem 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman saplığa devam :D
Soran+1 yılAynen zaten derdim sevgili değil 😂
Cevap sahibi+1 yılİnsan ister be sevgili. Bu iletişim mevzusu da araçtır
Soran+1 yılBenim için şart değil :)
Cevap sahibi+1 yılŞart demiyorum ki be abla :D Sana kolay gelsin.
+1 yıl2 kişide saçmalarsın 3cüde düzelir
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılPeki teşekkürler
ben de kızlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bu halimiz? 😂
Soran+1 yılYanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum:)
kendini zorlayarak ve sosyalleşerek
07 Yorumla
Soran+1 yılAma hep rezil oluyorum çok kafaya takıyorum mideme ağrılar giriyor :(
Soran+1 yılBaşarabilir miyimki:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Soran+1 yılİyi akşamlar :)
+1 yılÖzgüven
05 Yorumla
Soran+1 yılÖz güveni kazanmak için iletişim sorunumu çözmem gerek :)
- +1 yıl
Kitap okuyabilirsen eğer onu çözmene gerek bile yk,
Soran+1 yılŞu sıra çok kitap okuyorum :)
- +1 yıl
O zaman tamam işte zamanla çözülür inş.
Soran+1 yılİnşallah:)
+1 yılBoşver domuzlari
013 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle :)
- +1 yıl
En azından aldatilma sorunun yok her saniye yatağa atılma riskin de yok
Soran+1 yılBütün erkekler öyle değil
- +1 yıl
Yüzde 99 u öyle. Bin kişiden 1 kişi öyle değil ve Sen de bulamazsın onu
Soran+1 yılÖn yargılısın
- +1 yıl
O zaman gizliden acik uyeye gec mesaj kutunu ac sonra da gelen mesajlari kopyala yapistir bakalim buraya
Soran+1 yılSitedekiler öyle olanilir ama reelde öyle değil...
- +1 yıl
Reel de sanal da ayni hepsi domuz
Soran+1 yılKız mısın sen anlamadım 😂
- +1 yıl
Hayır İNSANIM. erkeklik adamlık delikanlılık kızlara ANNEN gibi davranırsan Bayanlar tarafında Sana verilen efendilik yakıştırmasıdır.
Soran+1 yılNe bütün erkekler ne de bütün kızlae aynı değildir bunu ne zaman kavrayacaksınız merak ediyorum
Halladeriz
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
aynı ben :D ahaha
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaz 😂
Soran+1 yılBen aşacam bu sorunu kafaya koydum:)
Soran+1 yılÇabala bence üstüne git sende:)
Soran+1 yılSen daha başlangıçtasın bende öyleydim şimdi kendime aşık olacam nerdeyse 😂😂😂
:D sakin ol kız
05 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay tabi:)
Soran+1 yılO yüzden mi sürünüyorum? 😂
Soran+1 yılBurdan yaz?
+1 yılSanalda Nasıl?
07 Yorumla
Soran+1 yılSanalda rahatım sorun yok :)
- +1 yıl
Egzersiz yap burda 😄
Soran+1 yılBurda rahatım zaten ama :)
- +1 yıl
Erkek iletişimi kurar zaten. İletişim bizim işimiz 😂
Soran+1 yılYa tabi erkekler kızlardan beter yaklaşmaya korkuyorlar 😂
- +1 yıl
Daha neler 😂
Soran+1 yılÖyle valla 😂 gözlmelerime dayanarak söylüyorum 😂 Zaten bana kızlar bile yaklaşmıyor.. En yakın arkadsşım "ilk başta senle konuşmaya çekiniyordum yaklaşamıyordum çok havalı ve soğuk duruyordun ama tanıyınca anladım hiç alakan yok aksine çok socakkanlısın demişti😂
+1 yılHeyecan yapma :D
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekice neden aklıma gelmedi acaba :)
- +1 yıl
:) bir kerecik görmek isterdim o halini :)
Soran+1 yılGülmekten yerlere yatardın heralde 😂
- +1 yıl
hahaha :D öyle olurdu belki de ama bu heyecanını yenmen için biriyle çıkman lazım kimseyle çıkmadın sanırım :D
Soran+1 yılEvet çıkmadım nasıl çıkılıyor 😂😂😂😂
- +1 yıl
git bir hava al oksijen gitsin beynine :D çıkmış olursun :D
Soran+1 yılBugün çok hava aldım oksijen çarpmıştır belki 😂
- +1 yıl
sanalda pek de güçlük çekmiyorsun erkeklerle muhabbet sohbet Maşallah yani :D
Soran+1 yılHiç güçlük çekmiyorum ki çok rahatım 😂
- +1 yıl
dalga geçiyosun sen benle o zaman
Soran+1 yılHayır yaa reelle sanal arasıdna uçurum kadar fark var.. Reelde bakkala gidemeyen kız sanalda kendini uçuk kaçık biri olarak gösterebilir 😂
- +1 yıl
seni merak ettim :) takip atarmısın :)
Soran+1 yılNe yapacaksınki zaten siteden kimseyle mesajlaşmıyorum :)
- +1 yıl
yazmana gerek yok takip et konularını merak ediyom :)
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerle iletişim kurmakta zorlanıyorum bunu nasıl aşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler