Arkadaşlar bu sivasın erkekleri nasıldır sizce yeni biriyle tanıştım konuşuyoruz sivasta okuyorum ama sivaslı sevgilisi olanlar varsa biraz anlatabilirmi internette görüyorum aksi yobaz falan diye bahsediyorlar hep?
Kayseriliyim. Kayseride de çok Sivaslı var. Tanıdıklarımdan da var. Eğer ki ince düşünen biriysen ve İç Anadoludan uzak bir kültürde yetiştiysen kaba gelebilir ve kültürleriniz uyuşmayabilir. Benim tanıdığım Sivaslı erkek arkadaşlarım ise kaba, çıkarcı, mızıkçı insanlar öyle diyim. Yine de tanı ama herkes bir olmaz.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabikide bir olmaz antalyalıyım ben doğma büyüme çıkarcı olmadığı sürece diğer özellikler sorun değil
Adam gibi adam biraz zor. Burda iyi de var çok kötüde var. Hayatına uygun birisini bulman em iyisi. Bunu dikkate al bence.. sanırım güzel bir bayansın. Eğer böyleyse fazla acele etmesende olur
Aynen konuştuğum kişiye göre çok güzelim aramızda 6 yaş var zaten büyük ihtimal ciddi bir ilşki istiyordur bilmiyorum onu yarıyolda koymak istemem oyüzden düzgün karar vermem gerekiyo
En İyi Cevaplar