her şeyi öğrenmek istiyorum 😄 şaka bir yana bilenler ne biliyır biraz bahsedebilir mi
işte kıskanç
maddiyata önem verir
yalancıdır
çabuk sinirlenir falan filan
işte kıskanç
maddiyata önem verir
yalancıdır
çabuk sinirlenir falan filan
Babam da erkek kardeşimde terazi benden iyi tanıyamaz kimse terazi erkeğini:) hemen anlatıyorum
Terazi erkeği kıskançtır ama dozunda abartmaz ya da yasak koymaz. Çok stratejiktirler zekaları gerçekten hafife alınacak gibi değil! Ve dış görünüşe acayip önem verirler. bak babam terazi ve annem gerçekten çok güzel bir kadın 1.75 boyunda 67 kilo kocaman gözleri kocaman bal dudakları ve düz hoş bir burnu var eminim annem bu kadar güzel olmasa babamın dikktini çekmezdi:) böyle işte :)
duygusak mı yalancılar mı ya da şmyle sorayım kolay yalan aöylerler mi bunu diyen çok oluyor çünkü. ve sevgileri sürer mi yoksa alışkanlık mı oluyor zamanla yani bir secdiler mi severler mi yoksa azalır mı kardeşinden bilirsin bunu ve bir de meraklılar mı korumacılar mı
zor insandır zor
ne açıdan
kolay anlayamazsın onları ben teraziyim
çok iyi yalan söyler anlamazsınız diyorlar doğru mu.
aslında oda yalan söylüyor ama çok masumca şeyler vehemen diyor yalan söyledim diye bu bir taktik mi
sever sevmez gözükür sevmez sever gözükür çok iyi rol yapar anlamazsın sanatçılardan çok terazi vardır araştır bak çok incedir anlaşılmak ister meseleye hakim olmak yönetmek ister herşeyi yerine koymak ister her şeyi ayrı ayrı ve yerinde değerlendirir
Cevap
1Cevap
onlardan uzak durmalısın derim sana her türlü
niye biraz açar mısın bunu
Prof yalancıdır
hadi ya ciddi mi
mesela bunu açsan biraz örneklesen
ya ilgim çok fazla ama aklımı çok karıştırıyor çözemedim de onu
Terazi burcu erkeği aldatan bir yapıya sahip ayaküstü kolay yalanlar söyler ama her insan bir değildir
Cekici olurlar
Güzel iletişim kurar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar