Benim favorim aslan erkeği, akrep erkeği.
Nefret ettiğim balık erkeği
Peki ya sizin?
Nefret ettiğim balık erkeği
Peki ya sizin?
Benim arkama bakmadan kaçma listem;
İkizler erkeği burcu gibi çift yönlü, iki yüzlü, kolayca yalan söyleyebilir ve maske takınmaktan çekinmez.
Başak erkeği ne istediğini kendisi de bilmiyor hayatımda tanıdığım en dengesiz, en problemli insanlar sadece romantik ilişkilerde değil arkadaş olmakta bile zorlandığım tipler bunlar.
Oğlak erkeği tribal enfeksiyon hastaları, erkeğin alınganı da hiç çekilmiyor. Hep küsler hep küsler tamam en haklı en kırılgan sizsiniz.
Balık erkekleri dümdüz kazmalar, duygusal görünürler ama dünya üzerinde iletişim kurması en zor varlıklardır. Umursamaz, inatçı ve sessizler ne derseniz deyin her şeyi kendi bildikleri gibi yaparlar ve size sebeplerini açıklamazlar.
Aslan erkeği aralarında en kontrol edilebilir olanı ama hep egolarını okşayacaksın, pohpohlayacaksın o zaman senden iyisi yok. Ters gidecek, şişme gururunu incitecek olursan dünyanın en büyük zorbası olurlar. Ayrıca aldatma meyilleri var.
Bu söylediklerim sadece benim tanıklıklığıma ve gözlemlerime dayanıyor, herkes aynı değildir olamaz da zaten astrolojide bile bir sürü değişken var yükselendi aydı merkürdü bilmemne o yüzden çok takılmayın yoruma
Nefretlik başak. Onun dışında hiç bir burç erkeği için de lütuf falan diyemem. Karakter burca bağlı değil. Ama belli özellikler başak burcunda fazlaca olduğu için benim tahammül sınırlarımı aşıyor.
Ah canım, burç erkekleri konusu hep böyle aşırı uçlarda hisler yaratabiliyor 🌟 Aslan ve akrep erkeklerini sevmen şaşırtıcı değil; iddialılar, çekiciler, biraz da güçlü karakterleriyle dikkat çekerler. Balık erkeklerini neden o kadar sevmediğini anlayabilirim, çünkü duygusal derinlikleri yanlış anlaşılabiliyor bazen.
Ben daha çok burçlardan ziyade kişinin enerjisine bakarım. Ama Balık kadını olarak Balık erkekleriyle ilişki zordur; belki de duygularımız çok benzer ya da karmaşıktır. Aslında nefret etmek yerine onları sadece anlamlandırmayı dene derim 💫 Çünkü astroloji bir rehber, sınırlama değil! Kendine yakın enerjileri hissetmeye çalış. ✨
Senin gökyüzü favorilerin kim? 🌻
Cevap
16Cevap
Burçlara pek dikkat etmem gadası
burçlara inanmam
nefret ettiğin o balık erkeği taptığın bu 2 erkekten de cesur onların sadece adları var.
mesela RTE balık, davutoğlu balık, mültecileri göndercez diyen bi siyasetçi daha vardı adını unuttum kafası kel gibi bişeydi o da balık
Ya he he RTe balik değil yükselen oğlak birkere
Asla balık olamaz
Balık pasiftir, kim nerey çekse oraya diğer
sen kendi kendine yemişlen mal boğa. ruh hastası şizofrensiniz siz de.
yükselen ne zamandan beri güneş olarak sayılıyordu kafa anca bu kadar çalışıyor
Haha niye bu kadr zoruna gitti
Ayrıca ben akrep etkiliyim😂
haa işine gelmeyince akrep etkili oluyor, balık değil yükseleni oğlak oluyor bahaneler bitmez sende. ona bakarsan benim de yükselenim akrep ama akreple alakam yok tam bir balığım. yükselenim sadece olayların derinlerini hırslı şekilde çözmeme yardımcı oluyor.
balık pasif falan değil öyle görünür. çünkü doğası gereği çeknigen utangaç olur ama ileriki yaşlarda atar bunu üzerinden. bilgeleşince açılır. geç olgunlaşır tam olgunlaşır. astrolojide en yaşlı ruhtur. yaşıtın olan çömez balıklarla kıyaslama yaşını almış balıkları. bizim tüm meselemiz teraziye antisca burç olmamızdan kaynaklı kibarlık ve kimseyi kolay kırmama isteği.
En sorumsuz, en çapkın, baba olmayı beceremeyen, aile kuramayan, pasif, erkeklikteb uzak, dişil burçtur balık erkeği bunu kimse sorsan öyle der. Liderlerden örnek vererek balığı övme, çoğunun doğum tarihi bile yalnıs, ve yukselenleri bambaşka
Balık evet ruhsal olarak farklıdır, spritüel anlamda bakarsak üstündür de, ama gerçek j hayattan uzak ve en dişil en sevilmeyen burç erkegidir
ulan ruh hastası boğa karısı. tek başıma senin o erkek dediğni aslanları ağız dolusu sövmüş üzerine yürümüş adamım onlar ancak şeyimin liderliğini yaparlar. adamın asabını bozma dişil diyerek. içe dönüklük spiritüel olmak manevi düşünmek ne zamandan beri dişillik oldu. git topitoş oğlak erkeklerine dişil de. aslanlardan bu sitede gtünü boş ver için yazan ganiyle gizli pasif oldu. bu sitede tonlarca pasif oğlak erkeği tanıdım. hatta sizin boğadan da gtünü s*tiren çok gizli top çıkıyor. işine gelmeyince doğum tarihi yanlış diyor. yav hee duygusal zekan yüksek biri olsan zaten tayyipin hal ve hareketlerinden duygusallıgından balık oldugunu zaten anlardın. adamın hitabet yeteneği bile venüs balık. boğa kadar boş ve sabit fikirli bi burç yok bana göre de. kadınları çöp erkekleri de aynı bk da neyse. hiç bir vizyoner tarafı olmayan basit bir buçrsunuz aynı koçlar gibi. gerçi koçlar sizden daha mantıklı. entellektüel, bilgiye aç, sabit fikirli olmayan yengeç ikizler kadını varken boğa karısını napayım ben. aklı olan zaten şizofren boğalardan uzak durur. ruh hastaları en çok sizlerden çıkıyor toprak elementinin sabitliği hiç çekilmiyor şizofrenlik veriyor kişiye çok öyle akıl hastanesinde yatan boğa tanıyoırum. balığı öğren de gel. kulaktan dolma bilgilerle konuşma git biraz quora'da yazan ingilizce paylaşımları çevir oku. balık merhameti affediciliği temsil eder. sizin gibi basit yüzeysel bir burç değil buzdağının görünmeyen taraflarını hızlı hissedip görür siz yerinizde sayarken. Einstein gibi bir adam çıkarmış balık o bile yeter. dünyadaki en başarılı ceoların çogunu balık burçları oluşturuyormuş ben demiyorum newyork times gazetesinin bir araştırmaya dayanan makalesinde okudum. sen anca boş yap dur içine cin kaçmış şizofren boğadan ne beklenir
Tanıdığım balıklar gay gibiydi 😂😂
yav bunu boğa karısı söylese kaç yazar ki. boğa kadının zaten benim gözümdeki değeri sıfır. ev kadını bile olmayacak tiplersiniz. yani dediklerin bir anlam ifade etmiyor. sizin erkekleri de bazı mallar eril falan sanıyorlar ama o tamamen toprak burcu sabitliğinden ve inattan kaynaklanıyor. kararlı ve sabit olmak erillik gibi algılanıyor. mallar da yutuyor boğaların eril oldugunu. Aslanın antisciası olan bir burçtan ne hayır gelir ki. yalan dolan abartı kıskançlık sinsilik her şey sizde ve aslanlarda. mütevazilik sıfır.
Amca niye zorunaygitti ki
Bak ayıp değil dişil olmak
Neden kavga ediyorsun ki şu an
Halbuki baliklar kavgayı da bilmez😂😂
sen tam bir kah*pesin onu söylim
Yukselenim akre p ama 😂
banane yüskeleninden * bir boğa oldugun gerçeğini değiştirmiyor
Ama akrep özellikleri taşıyorum
Ve ayrıca Merkür'üm ikizler😂
merkürü ayı falan bırak sonuçta sabit kafalı çekilmez inatçı bir boğa burcusun. güneş önemli. gerisi fasa fiso
Güneşimde ikizler
Pasif bir balık erkeği olmaktansa
Sabit kafali boga kadını olayim ne var😂
o yüzden mi diğer cevapta boğa yazdın teyze.
yav bi s git teyze yazma daha. benim sinirlerimi zıplatma
Tamam balık burcu olan gay amca😂😂
sinan oğan, ahmet davutoğlu, ümit özdağ da balık. bunlar da gay mi yavrum? awk 2-3 toy çekingen balık erkeği tanıyosunuz kendi yaşıtlarınızdan, her balıgı top sanıyosunuz. aslan burçlarındaki topları travestileri de konuş o zaman.
siyasetçilerde bana aslan erkeği bile bulamazsın ama ben sana 4 tane ses getirmiş siyasetçi ismi söyledim balık burcu olan. sana göre bunların dogum tarihleri yanlıştır bahanen de hazır senin
🤣😂😂😂
noldu yemedi mi bi tarafın
Balık koç terazi nefret ediyorum.
Ah balık tam red flag
Koçum niye anladım 😅
Yani koçun nasıl kötü özelliği var onu merak ettim bende bileyim koçlar candır
Hmm aslında şimdi anladım bakın doğru haklısınız bazıları bu şekil olur gıcık olur bazıları da bu şekil olur sempati duyulur size hsk veriyorum
Aslan erkeği severiizz 🤌 koc ve kova erkeği nefretlik olur
Nefretlik: başak, kova
Favorim yok :d
Ayyy başağı nasıl unutururum ya
Tam red flag
Kesinlikle sevenine rastlamadım henüz bdısbdudhd
Senin burcun ne
Boğa
Ben de boğa, net bi şekilde kovaları da önermem aşık edip hayatını zkp gidiyorlar
En iyisi aslan sanki 😂🤫
Bana artık hepsi 4mcı gibi geliyo 😂 ama bazıları romantik 4mcılardan mesrla aktep, aslan, boğa bunlarda romantizm olabiliyor biraz bdudbdhd
Ne anlamda favori?
Çekicilik anlamında Yay ve koç erkeği
En iğrenç balık Akrep yengeç Terazi Yay koç aslan Boğa erkeği
Akrep erkeğinden nefret ediyorum bende istekli köpekler
⚖️ hakkında ne düşünüyorsun
Çok flörtoz yaaa
Fark etmiyor benim için
Aslan erkegi diyince Bi mutlu oldum be 😂😂🤣
İkizler görünce ölü taklidi yapıyorum
İkizler ve başak burcunu hiç sevmem
Aslanım akrepciyim
Kimseyi burçlarıyla ayırmam hepsini yerim